Şimdi Ara

Citroen DS4 alınır mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
2
Favori
7.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, uzun dönemdir araştırma içindeyim 65-70 bin aralığında dizel otomatik araç bakıyorum. Bulduğum en optimum çözüm ds4 gibi gözüküyor. Nedenlerine gelirsek d-sport paketi olarak ses sistemi, donanım doluluğu, başarılı motoru ve dış görünümü bu kararı aldırdı bana.

    Yarı otomatik şanzımanlara benim eski dualogicten alışkın olmam sebebiyle çok sorun yaşayacağımı zannetmiyorum, arka cam açılmaması da bekar olduğum için problem değil. Aracı çok araştırdım ve birçok video seyrettim.

    Ama hala kafama yatmayan şeyler var sizce bu araç uzun dönemli kullanım için uygun mudur, parça sıkıntısı veya kronik problemi olan noktaları nelerdir. Bu araç hakkında geniş bir kullanıcı yorum grubu bulunmuyor sadece burada birkaç bilgi bulabildim.

    Bir diğer soru işaretim ise piyasası yönünde, baktığım zaman bir aydan fazla süredir bu aracın satılamadığını gördüğüm ilanlar var. Tabiki bir golf bir auris vs. gibi piyasası olmadığını biliyorum ama aracın elde kalma olasılığı var mıdır ileride?

    Teşekkürler,







  • direk en basit ve kısa cevap verecek olursam elimde kalırmı satamazsam kaygısına girdiğiniz için almayın . gidin vw ford toyota bakın.

    ds4 e binip güzel güzel kullanıp rahat rahat gezip tozup ondan sonrada satamıyom piyayası yok yani kendinizi strese sokmayın . ülkedeki otomobil 2. el piyasası zaten belli markalar etrafında derdiniz kullanıp satmak ise başka markalar yönelin
  • 2 gün önce aldım 2014 model yarı otomatik olanını.
    Canımı sıkan 2 yönü var ;kasis ya da çukurlara sert girersen süspansiyon çok sert can sıkıyor.
    Diğeri de yarı otomatik vites.
    2 yıl tam otomatik araba kullanıp buna geçince bocaladım ilk gün arabadan soğudum.Ama sonra netten biraz yorumlara bakıp araştırınca manuel modda kullanmak daha zevkli ve kararlı.
    Sormak istediğin bir şey olursa elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım.
    Eğer Ankara da iseniz buyurun gelin,bakabilirsin aracıma.
  • Sümüklü Golf ü parçalar köpüşlere yedirir hayırlı olsun

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu anda piyasalar ne durumda acaba. 2012 - 2014 arası araç bakıyorum. Kullanıyorsanız memnun musunuz acaba. yedek parça ve şanzıman üzer mi?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.