Şimdi Ara

CADDY VE TRANSPORTER KROM AKSESUAR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • CADDY VE TRANSPORTER ARAÇLARININ TÜM İÇ VE DIŞ AKSESUARLARI DERİ DÖŞEMELERİ KROM DIŞ AKSESUARLARI MAUN KAPLAMALARI YAN ÖN VE ARKA KROM KORUMALARI KENDİ İMALATIMIZ VE UYGUN FİYATLARAwww.panaks.com ADRESİNDEN İNCELEYE BİLİRSİNİZ.... ARACINIZI VIP YAPALIM ....SIRADANLIKTAN KURTULSUN



  • arkadasim bu linkte sadece hyundai araclar icin aksesuarlar var.
    ben su anda 2006 caravelle aracimiz icin krom port bagaj ve krom yan basamak arastiriyorum.
    alimunyum port bagaj aldim 170 liraya ama zamanla renkleri matlasiyormus onun icin krom ariyorum ve kesinlikle paslanmaz olacak.
    bana yardimci olabilecegini dusunuyorsan elinde bu malzemeler varsa bana mail adresini pm den atabilirsen daha ayrintili konusabiliriz.

    selam ile...
  • pm nin ne olduğunu bilmiyorum yeni bir kullanıcıyım eğer bana mail adresini verirsen sana resimlerini ve fiyatlarını atarım kullanmış olduğumuz ürünler kesinlikle pazlanmaz krom malzemedir 2 yıl garantilidir tüm ürünlerimiz.
  • port bagaj krom 100 ytl
    yan krom koruma 190 ytl
    arka krom koruma 100 ytl
    ön krom koruma 230 ytl

    fiyatlarımıza KDV dahil değildir ürünlerimiz 2 yıl garantilidir fiyatlarımız sizi yanıltmasın imalatcı firma olma avantajımızla bu fiyatları verebiliyoruz. ürünlerimiz ıso 9001 ve tse kalıte sistemi ile üretilmekdedir.
  • arkadasim ozel mesaj attim size.
    ilgilenirseniz sevinirim.
    fiyatlar iyi gibi ama fotograflara bakmam gerekiyor.
  • BU FİYATLARDA BİR GARİPLİK Mİ VAR BANA BİRAZ UCUZ GELDİ YANLIŞ OLMASIN...
  • hayır murat bey bu fiyatlar bizim toptan satış fiyatlarımız sadece forum arkadaşlarımıza uyguladığımız fiyatlar ve biz imalatcı bir firmayız 9001:2000 iso kalite işletim sistemi ile üretim yapıyoruz 2 yılda garantilidir ürünlerimiz. Hyundai assanın da tedarikcisiyiz aynı ürünler hyundai palzalarda starex ler için satılmaktadır.www.panaks.com daha önce bu fiyatları tüm WV bayilerine de gönderdik detaylı biligileri mail adresinize göndere bilirim sormak istediğiniz bir şey olursa da bursapanaks@yahoo.com.tr veya bursa@panaks.com mail adresimizden de oğrene bilirsiniz.




  • transporter'a aksesuar taktırmak istiyorum. istanbulda ikitelli taraflarında bildiğiniz yer varmı bu işi yapan...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.