Şimdi Ara

'Calfix kireç önleyici' iş görür mü? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
15.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • calfix aldım kullanıyorum ve bende satmaya basladım.şimdilik iyi gidiyor yani az deterjanla iyi yıkama sonucu alıyorum ve yumasıtıcıdan baya tasarruf edıyorum her yıkamamda dahada farkı goruyorum herkeze tavsıye edıyorum,düşük derecedeiyi sonuç veriyor.Kendım satışını yapıyorum sımdılık satısta ıyıo gıdıyor.
  • kreç sökücüyede para ödemekten kurtuldum bence çok mantıklı çevremdeki sattıgım insanlardanda olumlu şeyler duyuyorum.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: eyildiz

    Arkadaşlar bu ürünler hakkında bildiklerimi sizinle paylaşmak isterim.

    Bu ürünler ve benzerleri(benzin tasarruf cihazı hatırlarsınız) sanırım çok güçlü mıknatıslardan başka bir şey değil.
    Birkaç yıl önce çok güçlü özel mıknatıslar üreten(NeFeB- Neodyum Demir Bor) bir fabrika ziyaretimde benzin tasarruf cihazları ile karşılaştığımda şaşırmıştım. Burada üretilen mıknatısları plastik kaplayıp satıyorlardı. 50-100 Euro fiyatına ;içine koydukları mıknatısın fiyatı 2x2,5 $ yani 5 dolar. Aldım oradan mıknatıslardan ve arabada deneme yaptım. Herhangi bir artısını gormedim.

    Konuya dönelim deterjan tasarruf cihazının yaptığı tek şey kireci sanırım iyonize etmek. Bunun araştırmaları yurtdışında yapılmış ciddi üniversiteler bu konuda raporlar ve makaleler yayıonlamış. İnternette bulabilirsiniz. Belli bir yıldan sonra araştırmalar kesilmiş . Sebebi büyük kimya devlerinin üniversitelere sağladığı destekleri kesme tehtidi. Malum kireç önleyici satan devler belli.

    Prensip şu "su eğer çok kuvetli bir manyetik alandan geçerse kireç oluşumu engellenir" Bu manyetik dediğiniz toplar bunu yapıyor. Burada daha etkili bir yöntem şudur. Şebeke girişinde yada makina girişinde boru karşılıklı 2 mıknatısın arasından geçirilirse bu iş tamamdır. 5$ maliyet .

    Şebeke girişinde yaparsanız tüm devrede etkili olabilir. Ben bunu denemedim. Ama en kısa sürede deneyip burada yorum yazacağım.

    8 senedir aynı makinada hergun calıyor ve hiç kirec önleyici kullanmadım. Resistans problemi vs yok. Artı 8 senedir elektrikli termosifon kullanıyorum ve her an açık onun resistans ta da birşey yok.



    Ebayda 10 - 20$ lık ürünler burada biraz makyajlanıp 100$ civarı satılıyor.
    http://desc.shop.ebay.com/items/_W0QQ_dmptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories?_nkw=magnetic+fuel+saver+&_sacat=0&LH_TitleDesc=1&_fromfsb=&_trksid=m270.l1313&_odkw=fuel+saver+magnetic&_osacat=0




  • aynı şeyleri güçlü bir mıknatısla yapabilirsiniz ben ekosudan 75 ytl ye almıştım daire su girişine takılanlardan incelediğimde 200 gr ağırlığında içinde mıknatıs vardı tam olarak işe yaramıyor ama eskisine göre de çaydanlıkda çok fazla kireç olmuyordu.sonuç olarak bu kadar para vermek yerine mıknatısla kendiniz yapabilirsiniz...
  • Arkadaşlar bahsi geçen ürünü geçtiğimiz günlerde alıp test etme olanağım oldu. İdda edildiği gibi deterjan oranında %50 yumaşıtıcı oranında %90 kireç çözücü oranında %100 tasarruf sağlıyor. Doğrusu bukadar etkili olacağı konusunda şüphelerim vardı. Etkilendiğimi söylemeden geçemeyeceğim. Ayrıca aynı ürünü bulaşık makinanızdada kullanabilirsiniz. Gönül rahatlığıyla Calfix'i alabilirsiniz. Göz göre göre deterjana %50 daha fazla para vermeyin..

    Test O.K.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neco1907 -- 19 Ocak 2009; 11:19:03 >
  • Ben de almayı düşünüyorum calfix :) Magnofix satmaya geldiler işyerime 112 lira fiyat çektiler. Calfix 50 lira 3 kişi alırsan 35e geliyo :) Bakalım hakkaten tasarruf sağlayacak mı? Deneyip göreceğiz...
  • ARKADAŞLAR BEN ÖZLEM TURAN CALFIX KARADENİZ BÖLGESİ SATIŞ SORUMLUSUYUM ÜRÜNLE İLGİLİ BİLGİ ALMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR BANA ULAŞABİLİR ULAŞABİLECEGİNİZ MAİL ADRESİ YADA TELEFON NUMARALARINI YAZIYORUM

    ozlem.turan.1979@hotmail.com

    0462 323 23 23
  • bu ürünü yada mıknatısla benzerini yapan varmı... bende çok güçlü hdd mıknatısı var. çaydanlıktaki kireci porçözle temizleyip mıknatıs koyup deneyeceğim. kireç oluşacakmı...
  • arkadaşlar bizim de makine 3 yıllık bosch idi. epey kireç kaplamış değiştirdiler bana da dediler 50 tl kireci önler falan aklıma yatar gibi oldu ama burada yazılanlar beni soğuttu bu işten.

    calgon kullanmak da çözüm değilmiş heraldeçünkü calgon belirli bir bölümde makineye gidiyor sonraki aşamalarda su yine aynı şekilde kireçli geliyor. ne yapacaz nasıl engelleyecez bu kireci. her 3 yılda bir rezistans mı değiştirecez?
  • Ben bir üretici firmada çalışıyorum. Balıkesir'de hizmet veriyoruz. Çok net kireçlenme problemini çözdüğümüz bir süt fabrikasını şahsen biliyorum. Geleli çok olmadı ama ürün kireçlenme konusunda gerçekten marka tescilini yaptıysa ve mühendislik olarak iyi ürünler sunuyorsa kullanılmasını tavsiye ederim. Ben evimde kullanıyorum şahsen. Duştan sonra insan saçlarında bile farkı hissediyor.

    Ürünler zaten binlerce lira falan değil. Bence içine sinmeyenler en azından çamaşır makinesi için olanını alıp deneyebilir, ancak her ürünü de aynı kefeye koyup değerlendirmemenizi tavsiye ederim bu konuda gerekli marka tescilini almış, kalite ve özellikle ce belgesini ibraz edebilenler seçilmeli, sonuçta ihraç edilen ürünlerin kalitesi hep bi tık üsttedir.

    calfix ürünü hakkında hiç bir fikrim yok bu arada, tamamen konumu araştırırken karşıma çıktığı için yazıyorum.

    Merak edenler için sitemizin linkini gönderiyorum.

    www.dogalsu.com.tr




  • Konu hort olacak ama, kuzenimin önerisi üzerine 9 yıl önce aldığım calfix'i hala kullanıyoruz. Bu 9 yıl boyunca kireç konusunda hiçbir sikayetimiz olmadı. Aldığımız gün Calgon kullanmayı kesmiştik. Calfix'i herkese tavsiye ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.