Şimdi Ara

Canon G3430 Tanklı Yazıcı Ana Konu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • hanım öğretmen, evde kullanılacak yazıcıdan anlamıyorum, tavsiye eder misiniz, toner vs nasıldır?



    Edit: Yazıcıyı aldım, daha önce hiç yazıcı kullanmadığım için kendi deneyimlerim; telefondan direk yazıcıya Wi-Fi (internet olmasına gerek yok, Wi-Fi bağlantısı yapıyor telefon ile yazıcı kendi arasında) üzerinden bağlanılıyor olması harika bir özellik, kutunun içerisinde yedek mürekkep seti çıkıyor, kablo ile pcye bağlayacaklar için kablo çıkmıyor kutudan bilginiz olsun, bir de yazdırma hızı bana yavaş geldi, artık renkli yazdırdığım için mi telefondan yazdırdığım için mi yoksa hız normal mi bilemiyorum, yazıcı kullanmamış biri olarak kısaca bı şekilde deneyimi.


    Ayrıca modelle alakalı pek fazla bilgi yok YouTube’da vs. bu modeli kullananlar olarak deneyim paylaşımı, ya da olası sorunların çözümü, fikir alışverişi olması açısından bir arkadaşın tavsiyesi üzerine konu başlığını modele özel konu olarak değiştirdim. İyi forumlar…

    Canon G3430 Tanklı Yazıcı Ana Konu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cardigans78 -- 18 Eylül 2023; 14:45:3 >







  • Güncel tavsiye eder misiniz arkadaşlar ?
  • Evet printer uzmanlarını konuya davet ediyoruz…
  • Güncel arkadaşlar anlayan yok mu yazıcıdan ?

  • epson tanklı modelleri tavsiye ederim

  • Sürekli kullanacaksanız alın. Yoksa yazın evde yatacaksa almayın. Mürekkepler donma yapabiliyor.
  • Hocam nasıl ürün memnunmusun? Yarın bende alacağım a101dende sana sorayım dedim.

  • HDogus kullanıcısına yanıt
    Aldınız mı ben daha almadım?
  • Bulursanız alın bence, herkes birbirini bekliyor sanırım. Canon G3430 Tanklı Yazıcı Ana Konu 

    Ben 2 gündür araştırıyorum, G34XX serisi gayet mantıklı ve pratik bir seri gibi duruyor tabi kullanan herkes memnun demek ki foruma uğrayan yok.

    Bu yazıcıda kartuşlu kafa yapmışlar, kafanın ömrü bittiği zaman yada tıkandı ve açılmadığında yenisini alabiliyorsunuz şuan bir kafa 1000 TL civarında.

    Ayrıca bakım kartuşu adında atık kartuşu yapmışlar, hatta piyasada çipi satılıyor çıkar temizle çipi tak geç devam, PED RESET derdi var ama uğraştırıcı değil.

    Anlayacağınız ben biraz daha araştırıyorum ama cihaz mantıklı gelmeye başladı, G3420 den başlıyor ve G3470 e kadar modeller var, sanırım hız farkları var aralarında.

  • cardigans78 kullanıcısına yanıt

    yok hocam vazgeçtim. 2k başladığım bütçeyi 5k ya kadar çıkardım ama kimse yazıcılardan memnun değil. Kartuşlu olanlar pahalı, mürekkepli olanları sürekli kullanman lazım yoksa kuruyor veya kattuş kısmı kuruyunca silik yazma problemi oluyormuş. Lazer alayım dedim bu fiyatlara brother markası var oda 10 yıllık cihaz hem ısınıyor hem wifi sıkıntılı diyorlar.  

  • HDogus kullanıcısına yanıt
    Ben aldım dün hocam daha önce yazıcı kullanmadığım için bişey diyemeyeceğim, telefondan Wi-Fi ile yazdırmadı falan harika özellik evde net yok drek Wi-Fi ile birbirine bağlanıyor başka bişey dikkatimi çekmedi.Hanım okul öncesi öğretmeni zırt pırt kırtasiyeye gitmesin diye lazımdı
  • cardigans78 kullanıcısına yanıt

    Hayırlı olsun hocam.

    Edit: Yazıcı serüvenime hp 4828 alarak noktayı koydum. 1 haftadır kullanıyorum şuanlık bir sıkıntısı yok. Kartuşlu bir model ama diğer kartuşlar gibi pahalı değil bunlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HDogus -- 23 Eylül 2023; 13:45:55 >
  • HDogus kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler benim aldığım yerde 2 tane vardı birini ben sepete koydum sonra birisi de diğerini aldı dediim gibi daha önce kullanmadığım için yazıcı deneyim ğaylaşamayacağım malesef
  • Merhaba iyi ki almışsınız, ben de aldım ev kullanıcısı için ideal bir ürün, yalnız inceleyen her arkadaş (video) hayatında ilk defa yazıcı incelemiş belli, cihazdan pek anlayan yok.


    Bu Cihazın en büyük artısı ATIK TANKI nın çıkarılabilir olması, Canon Bakım Kartuşu adını vermiş ve ürüne bir de Chip eklemiş, doldu uyarısını verdiğinde isterseniz komple değişim yapabileceğiniz gibi chipi değiştirerek de bu dertten kurtulabilirsiniz, tabi dolması 2 yılı bulabilir bir ev kullanıcısı için belki daha da fazla ama sonuçta uğraşmamak gibi bir avantajınız var. şuan yeni bir ürün bizde ki ve piyasa da olmayabilir tabi üniversal olarak üretilmiş şuan 150 TL ye satışa hazır aslında.


    İkinci bir artısı da kartuş kafalarının olması, yani yazıcının en hassas tıkanabilen bozulabilen yeri de kolayca değişebiliyor olması, umarım 30.000 baskı gibi vadedileni alırız, burada tek eleştireceğim nokta piyasa fiyatı biraz yüksek geldi, diğer hazır içi mürekkep dolu kartuşlar gibi çiftli paketinin 1000 TL civarı olmasını beklerdim, ancak yine de sıradan bir kullanıcının rahatça değiştirebiliyor olması çok büyük avantaj sağlıyor.


    Ve son olarak bu ürünün kutusundan iki set mürekkep çıkıyor, bu ürüne mi özel yoksa A101 e mi özel bilemiyor, Canon Standart set demiş 70ml Siyah ve 40ml Renklilerin olduğu bir set ve alışık olduğumuz 135ml Siyah ve 70ml Renkliler in olduğu 2. bir mürekkep seti var. Canon burada maliyetleri kısıyor gibi geldi bana yani alıştırma yapıyor standart setinin miktarını azaltacak sanırım sonraki ürünlerinde, ancak bu haliyle bir ev kullanıcısı için 3 yıllık (belki daha fazla) mürekkep vermiş gibi görünüyor.

    Tavsiyem asla ve asla muadil mürekkep kullanmayın, muadil mürekkebin kullanıcısı yazıcıyı her gün ve yoğun kullananlardır.


    Ayrıca garanti uzatmayı internet sitesinden yapmanız gerekiyor, seri numarası ve belge numarası istiyor, ben başvuruyu yaptım ama sanırım onay için dönüş yapılacak dönüş olursa garanti 3 yıla uzamış oluyor.


    Uzun lafın kısası uygun fiyata çok güzel bir cihaz almış olduk, şuan için gördüğüm dezavantajı mobilden excel veya word yazdırırken dönüştürme yapıyor ve dosya genellikle bozuluyor, ekran görüntüsü alıp çıktı almak veya PC den çıktı almak çözüm olabiliyor.





  • 01Mrt 0 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam sevindim, bir sorunla karşılaşırsam ilerde dmden size ulaşmamda sakınca var mı? Hiç anlamıyorum ilk defa yazıcı aldım ve kullanıyorum.
  • cardigans78 kullanıcısına yanıt

    Sorun değil her zaman yazabilirsiniz, ancak dilerseniz konunun başlığını değiştirin buradan devam edelim.

    Konuyu ana konu gibi kullanalım belki bi ihtiyacı olan olur, ben ilerleyen zamanda bu yazıcıdan tekrar A101 e geleceğine inanıyorum.

  • İhtiyacı olan A101 in sitesini veya A101 Kapıda uygulamasını kontrol etsin, sabah stokta vardı sitede şuan tükendi yazıyor, fiyat gerçekten uygun.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.