Şimdi Ara

Canon G3430 Tanklı Yazıcı Ana Konu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 2 sorum var;

    1- yazılım kullanarak yazıcıyı PC’ye bağlamak istiyorum. Ağı buluyor tam bağlanacakken uyarı ışığı yanıyor ve ağ bağlanmıyor. Ne yapabilirim?

    2- İlk maddede sonuç alamadığım için yazıcı ile pc arasında direkt bağlantı kurdum. Bu sefer de yazıcı 7A… ile başlayan bir wifi ağına bağlı görünüyor. Çıktı alacağım zaman o ağa bağlanıyorum. Bu 7A… ile başlayan ağı kendi wifi ağımla nasıl değiştiririm? ya da bu ağı nasıl silip kendi internet wifi ayarlarında ayarlayabilirim?

    3- son olarak; bu cihazda factory reset nasıl atılır? bilen var mı?

    TEK DERDİM; yazıcı fişe takılı olsun, evdeki internet wifi ağıma bağlı olsun ve ben telefondan, bilgisayardan tık diye çıktı alabileyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese selamlar. Sırf yorum yazmak için hesap açtım. Yazıcıyı 2023 eylülden beri kullanıyoruz. Gerçekten alacaklar için tavsiyemdir. 14000 adet baskı aldık ve birkaç sorun (kağıt sıkıştırma vs. ) dışında hiçbir sorunla karşılamadım. Yazıcı bir ofis yazıcısına göre yavaş basıyor olsa da dk'da 8 siyah 6 renkli sayfa çıktı alabiliyorsunuz. İçinden bir büyük bir de hediye olarak küçük mürekkepler çıkıyor. Eğer evde kullanacaksanız bence en iyisi diyebilirim. Sorularınızı yöneltebilirsiniz

  • balabantoglu B kullanıcısına yanıt

    Denk geldi diyelim.

    Bende o tarihten beri kullanıyorum ve yazıcıdan memnunum, şöyle bir sorun yaşıyorum ama bağlantı sorunu gibi geliyor bana, wifi bağlantı.

    10 sayfa gibi bir çıktı aldığımda, bazen 2.-3. sayfanın (veya daha farklı) ortasında duruyor 1-2 saniye sonra yazdırmaya devam ediyor.

    Hafta sonu çıktı aldığımda 4 kez 8-10 sayfalık çıktı aldım, hepsinde de yaptı hatta 10 sayfalık çıktı alırken birkaç sefer durakladı.

    Sizde böyle bir sorunla karşılaştınız mı?

  • hocam sayfa yoğunluğuna göre tabii ki duraksama olabilir. Bende de oluyor gayet normaldir. Bide eğer wifi üzerinden baskı alıyorsanız ev interneti çok meşgulse yavaş basabiliyor.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.