Şimdi Ara

Çapak Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sokakta bakımını üstlendiğim bir kedim var. Yavruladı daha yeni görebildim yavrularını. Her neyse bir tanesinin gözünün biri fena çapaklanmış. Göz kapağıyla bağdaşmış resmen göz görseniz gözü yok olm bu kedinin dersiniz. Çayla falan temizlemeyi denedim de bana mısın demiyo. Çok da küçük bişey olur diye mıncıramıyom da. Nasıl hallederim ben bunu bilen yazarsa sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • veterinere sor bir zahmet. bir de gözünde problemler var mı? mesela iltihap gibi?

    antibiyotikli göz damlası vardı iki üç liraya genta kullanabilirsin. Ama gözü mahvetmeden çapağı ne yumuşatır ara bir veterineri sor.
  • Daha önceki yavrularda da böyle sorunlarla karşılaştım. Dediğim gibi çayla neyin hallediyordum da bu biraz fazla. Ilaçtan ziyade bir yöntem var mı diye merak ettiğimden önce buraya yazayım dedim. Madem öyle diyorsunuz danışırım veterinere. Teşekkür ederim cevap için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pitmarch

    Daha önceki yavrularda da böyle sorunlarla karşılaştım. Dediğim gibi çayla neyin hallediyordum da bu biraz fazla. Ilaçtan ziyade bir yöntem var mı diye merak ettiğimden önce buraya yazayım dedim. Madem öyle diyorsunuz danışırım veterinere. Teşekkür ederim cevap için.

    dezenfektan ya da gülsuyuyla falan temizleyebilirsiniz. veteriner de tobrex vermişti bize.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.