Şimdi Ara

Carisma Sahipleri Buraya... (69. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.453
Cevap
10
Favori
181.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • s.a. bende 2000 model otomatik vites 1.8 gdı carizma satın aldım tipom vardı önceden tipo dan sonra araba yer uçağı gibi geldi öncelikle elektrik cam açma düğmeleri sıkıntılı sanırım bu kronik sorunu onun haricinde bir sıkıntısını görmedim masraf da etmedim sadece benzinde çok yakıyor ama bujilerini kontrol ettirmedim orjinal mi yoksa farklı mı diye ama arabayı çoookkk sevdim hele ben çok titiz bir insanım ama hiç para harcamadım daha mitsubishi sen teksin
  • SELAMÜN ALEYKÜM ARKADAŞLAR BEN İLK DEFA ARABA ALACAM 9 LİRA PARAM VAR CARİSMA CARİSMA AYAANA BAYA OKUDUM DA HOŞUMA GİTTİ LAKİN BÜTÇEM YETMİYOR GALİBA AMA
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-sahibinden-acill-satilik-mitsubishi-carizma-157124961/detay
    ŞUNA KAFAYI TAKTIM SİZ NE DERSİNİZ KİLOMETRESİ UÇMUŞ LAKİN YA BİLMİYORUM ..BİDE OLMAZSA LADA VEGA DÜŞÜNÜYORDUM NE DERSİNİZ USTALARIM..
  • evet carizmamım aküsü bujileri triger seti bana 1000 liraya mal oldu ama kayışları çok eskimişti gördüm hele manifolt kısmı kurum değil resmen çamur bağlamıştı şimdi klasik sorunu olarak bu arabanın cam düğmeleri kaldı acaba hangi markanın cam açma düğmeleri oluyor bu arabaya bilen varsa yardım etsin
  • Sahibinde tekli ve 4lü cam düpmeleri satılıyor daha önce incelemiştim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar sağ sol kalorifer ızgaraları bulamadım carisma 99 alternatif sunabilecek var mı???
  • Selamun aleykum beyler.... 2001 volvo s40 sahibiyim. sol on cam motorum bozuldu.. bildiginiz gibi volvos40 ve carisma ayni fabrikada ayni bantta uretildi.....ve carismanin cam motoru s40 a uyarmi..ortak parcalari bilen duyan fikri olan yardim edicek arkadaslar..yorumlarinizi bekliyorum..simdiden saolun..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • By spirit bence bakbi volvo s40 parcasi olurmu...belkide olur...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akyazi54 A kullanıcısına yanıt
    Carisma hatchback arka cam suyu nereden konuluyor

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kavranhan K kullanıcısına yanıt
    Google a yaz cikiyor nasil bulamiyorsunuz gecen hafta aldim sol ön dörtlü ve sağ on kargo su ile birlikte 103 lira tuttu

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arka cam suyu aynı depodan besleniyor.
  • yusuf55yusuf Y kullanıcısına yanıt
    Arka cam suyunu nereden koyuyorsun

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim arkaya vermiyor r suyu

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • pompa arızalı olabilir.
    Sağ ön çamurluk davlumbazı içerisinde, deponun altından hortumları değiştirerek test edebilirsiniz.
    Önü arkaya arka pompayı öne takacaksınız.
  • BENDE 2001 1.6 AVANCE ALARAK ARANIZA YENİ KATILDIM...

    ARACIN KRONİK ARIZASI VAR MI....
  • Arkadaşlar bütün japonlar gibi carisma da sevdiğim arabalardan. Hatta bir ara almayı düşündüm lakin yüzlerce sayfa forum okuyunca carismanın adı sanki devir sorunu, kelebek sorunu, cam düğmesi vb gibi önemsiz gözüken ama can sıkan sorunlarla bütünleşmiş gibi. Bunlar beni carismadan soğuttu doğrusu. Bir de alıştığımız trigger zinciri yerine kayışta var. O da ayrı masraf.

    Siz ne düşünüyorsunuz arkadaşlar?
  • Merhabalar, 13 bin TL civarı bütçeye otomatik bir Carisma alınır mı? Kronik sorun olarak üzer mi? Otomatik vitesi ve 1.6'ların LPG ile yakıt tüketimi nasıldır?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: goodorevil

    Merhabalar, 13 bin TL civarı bütçeye otomatik bir Carisma alınır mı? Kronik sorun olarak üzer mi? Otomatik vitesi ve 1.6'ların LPG ile yakıt tüketimi nasıldır?

    temiz, otomatik ve yeni kasa bir carisma için 15-16 bin tl'yi gözden çıkarın. ben 5 aydır kullanıyorum. iç plastik aksamı kalitesiz. onun dışında kronik bir probleme henüz rastlamadım ben.

    yakıt maliyeti; sıralı sistemde, benzin dahil [4-5 depo lpg'de çeyrek depo benzin], şehiriçi, km'de 29-30 kuruş.

    edit: söylemeyi unuttum, otomatik şanzıman bazen vitesi geç düşürüyor. bazı yerlerde ya gaz pedalının altındaki butonla ya da vites kolundan kendiniz müdahale etmeniz gerekebiliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yekzeban -- 2 Eylül 2014; 12:02:52 >
  • 15.05.2013 tarihinde bütçemin de yetersizliğinden dolayı 13.500 tl'ye 2001 model 139.000 km'de oto.vites avance almıştım.Araç pert kayıtlıydı.Tavan ve bagaj kapağı hariç boyalıydı.
    Şu ana kadar yaklaşık 20.000 km yol yaptım.Yağını suyunu hiç eksik etmedim.O da bana hiçbir masraf çıkarmadı.İlk aldığımda saçma sapan heveslerimden ve yanlış usta tercihimden ötürü rölanti motoru elimde kaldı.Onu da çıkmacıdan bulup değiştirdim.Takılalı 1 sene oldu onda da bir sıkıntı çıkmadı çok şükür.
    Otomatik olduğundan evet biraz fazla yakıyor, yokuşlarda bayılabiliyor ama araç gerçekten çok sağlam.Özellikle yol tutuşu inanılmaz.Sürüşü de çok keyifli.
    Cam düğmeleri her araçta olduğu gibi biraz kalitesiz ama o göğüsteki yumuşak plastiği şu an birçok sıfır km otomobilde bulamazsınız.Hatta iddaa ediyorum sürüş keyfini de bulamazsınız.
    Ben alırım hafta sonu gezerim diyorsanız mutlaka tercih edebileceğiniz bir araç.Bırakın yedek parça sorununu araca baktığınız sürece sıkıntı çıkarmıyor.
    Şu an ötv indirimimden dolayı sıfır araç bakıyorum.Abisi olan lancer almak isterdim lakin hala az yakan oto.vites şanzımanı getiremediler.O yüzden başka japon markalarına meyil durumundayım.
    İkinci eli çok zayıf diyen arkadaşlara da burdan selam yolluyorum.Sadece satmayı düşünüyorum dediğimde 3 tane müşteri buldum :)




  • abisi lancer değil. 2si aynı anda üretim satım zamanında carisma daha pahalı Dsınıfı aractı.
    aracın kokpiti gerçekten çok kaliteli kolay kolay gıcırtı vs. yapmıyor: 300bin km de sattım. kullanırkende bey gibi baktım eşşek gibi dağ bayır kullandım. başka araç olsa her taraftan gıcırdardı.
    japon markada mitsu, honda accord, mazda 6, subaru şeklinde sıralama yaparım. subaru aslında 1. olmalı ama boxer motor vs. yedekparça sorunu nedeniyle ilk sırada değil.
  • Arkadaşlar merhaba.
    Aracımı 1-2 güne satıyorum.Satarken tertemiz vermek istiyorum.
    Araç 1.6 2001 sedan otomatik vites.Işıklarda beklerken ve vites D konumunda iken ayağım frendeyken ses geliyor.N konumuna çekince ses kesiliyor.Peder bey motor ve şanzıman takozundan olabileceğini söyledi.Bu parçaları nerede bulabilirim?
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.