Şimdi Ara

Casper VIA T8W {8' - 1 GB - 32 GB - Windows 8.1} [Kullanıcı Kulübü] [Destek] (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
541
Cevap
9
Favori
48.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • aykut88 kullanıcısına yanıt
    Ben tableti kapattım sonra flaş klavye maus takılıyken açtım hemen esc basıp boot tan seçtim. Sonra klavye dilini seçtim. Karşıma o menu çıktı. Sıfırla diyince bölümler düzenlensin mi dedi evet dedim. Sonra dosyaları koru gibi birşey vardı onu seçtim bir saate sıfırladı. Ancak bu sadece tableti ilk aldığın güne döndürüyor. Başka yol yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tablete en fazla ne kadar microsd kart takabiliyorduk.


    Ayrıca casper yeni modelini çıkarmış bunun
  • -RüzgarGibiGeçti- kullanıcısına yanıt
    32 GB'a kadar MicroSD desteği kesin bulunuyor fakat 64 GB'ı henüz denemedim.

    Evet Casper VIA T9W çıkmış, inceledim. VIA T8W'den tek farkı 2 GB RAM'ı olması. Fakat tasarım olarak T8W daha şık duruyor. :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazın WIFI sorunu: Casper üründe wifi donanımını düşük tutmuş. Bu ne demek oluyor dersek: cihazı bağlanacak kablosuz modeminden 10 metre uzağa götürdüğünüzde "Sınırlı Bağlantı" veya "Bağlanılamıyor" gibi hatalar alıyorsunuz. Yani cihaz yaklaşık 10 metreden sonra kablosuz ağlar konusunda bazen sorun yaratıyor. Bunun için Casper Destek kısmında cihaza ait Kablosuz Ağ Sürücü Paketi yer alıyor. Bununla wifi sorununu bir nebze düzeliyor. Fakat sorunu donanımsal düşündüğümüz için yazılım bunu aşmak pekte mümkün olmuyor. Sorun kendini tekrarlayabiliyor

    Cihaz benim için bitmiştir.
  • marmarali_55 kullanıcısına yanıt
    Wifi konusunda haklısınız hocam. Bende kullanırken şunu farkettim eğer bluetooth açıksa wifi kapasitesi artıyor. Bluetoothu kapatınca wifi biraz daha düzeliyor.
  • Bu tableti dışarıda kuçağınıza koyabiliyor musunuz? Yani kılıftan kayıyor mu
  • Merhaba arkadaşlar ben bu cihazın Windows unu sildim şimdi Windows 8.1 yüklüyorum fakat sürücüleri elimde yok sürücü yedeği olan arkadaş varsa gönderebilir mi ve nasıl yükleyeceğim onuda yazarsa sevinirim. Bu alet çok dandik bişey. Bütün yüklenmemis sürücülerin göstermiyor. Direkt Windows imajı olan varsa daha makbule geçer duzrltirsrm ilk işim imaj almak olacak. Casper kadar kelek bi bilgisayar firması olamaz. Kendi sitesinde hiçbişey yok. Türkiyenin en büyüğü bu ise Allah bize yardım etsin. Teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mutimuti M kullanıcısına yanıt
    Ben de yedek vardı fakat mobildeyim o yüzden bulmam zor olur. Birkaç sayfa geriye gidip link bırakan arkadaşlar olacaktı. Onların yazılarına ulaşabilirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bendede t8w var.bir kere yerel servis ve iki kere fabrikaya gönderdim..bir haftadan fazladır kullanıyorum..şimdilik sorun yok..
    izlenimlerim:w10 benim tabletle uyuşmadı..veya ben öyle zannediyorum.iki büyük arızayı w10 yüklüyken yaptı..
    onarımdan geldikten sonra(w8.1)kurulu(ben öyle istedim)gayet stabil..çok şeylerde iyileşme var..ör:vi-fi,kamera dokunmatik,açılış-kapanma hızlı..
    çok önemli:fabrikanın uyarısı(defalarca)ŞARJ OLURKEN CİHAZI KULLANMAYIN....hatta KAPALIYKEN ŞARJ EDİN..
    belki arkadaşlara gerekebilir.saygılar
  • arkadaşlar bu maninanın kurtarma kısmının imajını paylaşa bilecek arkadaş var mı. yurtdışındayım caspere dandik tabletini gönderemiyorum. bu gereksiz aleti canlandırmak izzeti nefis meselesine döndü. windows 8.1yüklüyorum yedek sürücüleri yüklemeye çalışıyorum ama bulmuyor hepsini.neyin ne olduğu belli değil. bütün aygıtları ic2 olarak koymuş geri zekalılar. 2 gb ram altında windows makina alınmaz bu arada övenlere pek bakmayın. 300tl lik çöp bu alet. ki ben servis masrafleriyla nerdeyse 500tl verdim
  • Bu aletin Çinli muadilini bilen var mı. Ayrıca buna format atıp sürücüleri düzgün kurabilen var mı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ethemugur

    Ben tableti kapattım sonra flaş klavye maus takılıyken açtım hemen esc basıp boot tan seçtim. Sonra klavye dilini seçtim. Karşıma o menu çıktı. Sıfırla diyince bölümler düzenlensin mi dedi evet dedim. Sonra dosyaları koru gibi birşey vardı onu seçtim bir saate sıfırladı. Ancak bu sadece tableti ilk aldığın güne döndürüyor. Başka yol yok.

    Teşekkürler işime yaradı =)
  • Arkadaşlar, windows 10'da şöyle bir sıkıntım var, sıfırladığım zaman düz mavi ya da düz siyah bir ekranda kalıyor kapatma tusuna basılı tutup kapatıp tekrar açmazsam kurulum devam etmiyor saatlerce öyle kalıyor ekran.. ya da windows 10u kazara yükleyip bilgisayarı resetle dediğim zaman, başlangıçta casper via ekranının altında dönen toplar aniden duruyor, kapatıp acmazsam windows acılmıyor. Tabletin o ekranda kilitlenmesi bios güncellemesiyle mi alakalıdır ? İlk aldığımdan beri hiç güncellemedim. Sitesinde de göremedim açıkcası. Bu sorunu yaşayan arkadaşlar var mı? Ya da yaşayıp çözümünü bulan arkadaşlarım burada mısınız ?
  • Herkese iyi forumlar arkadaşlar .

    Dün gece bilgisayarımın dokunmatiğinde hiç bir sorun yokken yavaşladığı için format attım . Dosyalarımı koru sistemi yenile diyerek kurtarma tuşuna bastım . Ancak o andan sonra tabletin dokunmatiği saçmalamaya başladı . Kesinlikle dokunduğum yerlerle alakası yok . Bir yere basılı tutuyorum tam aksine gösteriyor . 3 4 Parmakla basıyorum gibi birden çok nokta çıkıyor . Bilen var mı ne yapabilirim . Daha sonra komple formatta attım dosyalarımı ve sürücüleri sil diyerek ancak çözüm olmadı . Yardım bekliyorum.
  • nalpagutt N kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun daha önce cihaza gelen isteğe bağlı bir dokunmatik panel güncellemesini yaptığımda başıma gelmişti. Sürücü yedeği almıştım, onunla dokunmatik ekran sürücüsünü restore etmiştim. Sorunumu bu çözmüştü. Daha önce bu konuyla alakalı yazdığım bir mesaja buradan ulaşabilirsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serdaresenturk

    Windows'u tekrar kurmanıza gerek yok ".sys" dosyasının değişimiyle güncelleme geri alınabiliyor. Elimde yedeği mevcut, yükleyip link bırakacağım anlatımıyla birlikte.

    --- Güncelleme: ---

    İsteğe bağlı gelen "KMDF HID Minidriver for Touch I2C Device" güncellemesini yaparak dokunmatik ekranda sorun yaşayanlar buradaki (Boyut: 131 KB) linkten "SileadTouch.sys" doyasını indirip cihaz üzerindeki "C:\Windows\System32\Drivers" konumuna atabilirler. Eski dosya da aynı konumda olduğu için "Kopyala+Değiştir" seçeneğiyle indirilen dosya ile mevcut dosyanın değiştiğine dikkat etmelisiniz. Yapılan nedensiz güncellemeyle oluşan dokunmatik sorunu bu yöntemle düzeliyor. İşlem sonunda cihazı yeniden başlatmanız gerekebilir. İyi forumlar.

    hocam denedim ancak birşey değişmedi :(




  • Arkadaslar tavlet acilmiyor ve sarja koyunca kirmizi isik yanip sonuyor sorun nedir acrba bilen varmi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihaz şarjdayken kırmızı ışığın yanıp sönmesi doğal. Bu şarj aldığını gösteriyor. Ayrıca ışığın sürekli yanar hale gelmesi de bataryanın dolu olduğu anlamına geliyor. Açılmama konusuna gelirsek, sorununu biraz daha net açıklayabilir misin? Aldığından beri mi açılmıyor? En son hangi program veya uygulama yüklendi? Son çalışmasında cihaza gelen bir güncelleme var mıydı? Şarja takıp bir müddet bekledin mi? Genel itibari ile cihazı şarjda mı kullanıyorsun? En son kapanırken BlueScreen (mavi ekran) hatası vs. bir durumla karşılaştın mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdaresenturk -- 27 Kasım 2015; 8:27:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serdaresenturk

    Cihaz şarjdayken kırmızı ışığın yanıp sönmesi doğal. Bu şarj aldığını gösteriyor. Ayrıca ışığın sürekli yanar hale gelmesi de bataryanın dolu olduğu anlamına geliyor. Açılmama konusuna gelirsek, sorununu biraz daha net açıklayabilir misin? Aldığından beri mi açılmıyor? En son hangi program veya uygulama yüklendi? Son çalışmasında cihaza gelen bir güncelleme var mıydı? Şarja takıp bir müddet bekledin mi? Genel itibari ile cihazı şarjda mı kullanıyorsun? En son kapanırken BlueScreen (mavi ekran) hatası vs. bir durumla karşılaştın mı?

    Çocuk kullanıyor hocam , 2 gün şarjda durdu hala kırmızı ışık yanıp sönüyordu şarj kablosunu değiştik ama değiştikten sonra 1 hafta yeni kablo ile şarj ettik sorun çıkarmadı .

    Tabletin başına ne geldi bilmiyorum ben kullanmadığım için aceba bataryasımı bitti , yarın vatana götürücem garantisi var baksınlar .




  • Merhaba arkadaşlar;

    MHL kablosu için hala bir bilgi yok mu ? Şu tableti sunum yaptığım yerlerde kullanmak istiyorum yok mu bir çaresi :) Teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.