Şimdi Ara

Çaylak biri için WoW

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar herkese, ben 23 yaşında ortalama 7 yaşından beri MMORPGlerin çoğunu denemiş biri için hiç WoW oynamadım, blizzardın WoW için kuru 10 dolara sabitlediğini görünce dedim başlama vakti geldi . Oyunun durumu nasıldır, raidler Destiny 2 gibi güzel midir, oyun arkadaşlarla nasıldır, şu token muhabbeti yerel fiyatlandırma sonrası işliyor mudur (Arkadaşla Diablo 4 ve MW2 almayı düşünüyoruz), bunlar hakkında genel olarak merak ettiğim sorular, yardımcı olursanız muazzam olur, teşekkürler şimdiden.




  • Selamlar,
    Oyun piyasaki en doyurucu oyunlardan biri. Meslek yapmaktan Raid yapmaya kadar tüm içeriği tatmin edici. Hele bir arkaşınla vs başlayacaksan baya zevk alırsınız fakat hiç oynamadığınız için çok fazla video izleyip bir şeyler okutmanız gerekebilir oyundan zevk alabilmek için. Bir de İngilizce yoksa zorlanabilirsiniz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyundan arttırdığımız goldları WoW tokene dönüştürüp Battle net içinde kullanabiliyor muyuz peki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Video oyun dünyasını etkilemiş bir oyun WoW. destiny2 de buna dahil. Diablo 4 P2W olma ihtimali var, bu yüzden pre order önermem. Destiny de uzun soluklu bir oyun ve talepkardir. WoW ondan da daha fazla talepkar. WoW a alıştığın zaman diğer oyunlara bakmazsın bile.
    hatta şuan wow oyuncuları, wow haricindeki oyunları vakit kaybı olarak görüyor.

    şimdiden iyi eğlenceler

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • aschil kullanıcısına yanıt

    Hocam günlük 2-3 saat yeterli midir ? Çünkü ne zaman başka mmo oyuna girişsem illa işin içinde deliler gibi grind oluyor kafayı yiyorum

  • Beyazhardal kullanıcısına yanıt
    Yeni başlayanlar ilk 3 ay için günlük minimum 6 saat
    Endgame için raid geldiği zaman yine minimum 6 saat
    Onun haricinde 1 saatte olur.

    oyuncuya göre değişir bu süre. sadece mount farm atanda var. spesifik.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam 6 saat fazla değil mi biraz

  • Beyazhardal kullanıcısına yanıt
    wow vakit isteyen bir oyun. bu yüzden wow oyuncuları başka oyun oynamaz, oynayacak vakit bulamaz. wow haricindeki oyunları vakit kaybı olarak görmeleri de bu yüzden.

    Oyuna kendisini kaptiranlarda 6 saat bile kimi durumlarda yeterli gelmiyor. minimum yazdım oraya dikkat edersen :)

    end game aşamasında.

    raid yapmak için giriyorsun. İlk hafta bosslari mesela tek bir tane Boss için 6 saat verebiliyorsun.
    pvp oyuncuları biraz keyfe keder. arkadaş durumuna bağlı
    solo Casual olursun büyük ihtimalle.
    senin durumunda end game aşamasında ilk 3 ay vaktini çok alır.

    sonrasında ne yapman gerektiğini, haftalık oyunda ne yapacağını, planlı programlı oynarsın zaten. bunu da başkalarından tavsiye yerine, kendin belirlersin. kişiye göre ve amacına yönelik oyun süresi değişiyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Casual olarak oynayacaksan, hırs yapıp mythic raid yapayım, mythic plus +20 yapayım gibi şeylerin yoksa çok aşırı vakit vermeden de oynayabilirsin ama WoW casuali hardcore yapan bir oyun. Oyunun doğasında o PvE veya PvP'de yaşanan rekabetin içinde kayboluyorsun  

  • Zaris kullanıcısına yanıt

    Yok hocam mythic olayını duydum o kadar tryhard oynamam

  • Beyazhardal kullanıcısına yanıt

    ya şöyle söyleyim ve kendimden örnek vereyim. ben wow oynarken başka oyun oynamıyorum. ihtiyaç duymuyor insan yani tabii başka kişiler oynuyordur onu bilemem.


    ama kendimi de mythic raid yapmak için kasmıyorum, arada arkadaşlarla denk gelirsek mythic plus çeviriyoruz aramızda. lakin casual bile olsam bakınca epey vakit verdiğimi görüyorum.


    derseniz ki ben günde 3 saat oynarım, gayet bir çok şey yapılır ve zevk alınarak oynanır. wow çok güzel bir oyun. tl kur güncellemesi geldikten sonra ise gametime konusunu da çok kafaya takmıyorsun. 6 aylık ücrette aylık 100tl artık alım gücü düşünüldüğünde çerez parası.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 13 Ocak 2023; 2:19:40 >
  • Zaris kullanıcısına yanıt

    Ben barzo gibi tank oynamayı seven biriyim, öğrenmesi zor mudur ?

  • tank oynamak oldukça kolay zindan ve raidlerin taktik videolarını da izledin mi tamamdır ve çok kolay party bulabilirsin. en zor bulunan oyuncu tank oluyor genelde .

  • Beyazhardal kullanıcısına yanıt

    Kolaylık neye göre kime göre değişir.


    Normal raidde tanklık yapmak kolay, heroic ve mythic seviyede zorlayabilir. Mythic pluslarda +5 key yapmak kolay ama +15 +20 falan iyi tanklık yapmak gerekir, barzoluğu yalnızca üst seviye gear ile o gearın aşağısında kalan seviyede içerikte yapabilirsin. Eninde sonunda oyuncu kabiliyeti gerektiren yerlerde zorlanıyor çoğu kişi.


    Örnek bugün bir dungeon yaptım, takımdaki herkes mükemmel dps vuruyordu, hepsi meta classtı fakat interrupt atmaktan bir haber sürekli ama sürekli ölüp durdular ne kadar yüksek vururlarsa vursunlar, skorları ne kadar yüksek olursa olsun nafile.


    Lakin bence gözünü de korkutacak bir şey yok warrior tank oynayarak oyuna başlayıp tecrübe etmeye başlayabilirsin. Neden olmasın?


    Barzoluk konusunda ise o biraz karışık iş.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 15 Ocak 2023; 12:51:24 >
  • Tank ile heroic ve normal dungeonlarda sıkıntısız herkes oynayabilir ama mythic+5 ten sonra oyun bilgisi gerektiriyor. Moblarda neye int. atacağını, mobu nerede keseceğin, kaç tanesi toplu çekerbilirsin vs. bile bilmek zorundasın. Yoksa milletin keyi patlatır patlatır durursunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xdian X kullanıcısına yanıt

    Hocam arkadaşla başlayıp bi türk dcsine girip öğrenmeyi düşünüyoruz

  • aschil kullanıcısına yanıt

    hocam ilk defa almayı düşünüyorum da neleri almak gerekir paket falan da ayrı satılıyormuş aylık ücretten ziyade sanırım

  • Koks34 kullanıcısına yanıt
    sadece son çıkan paketi, Dragonflight i alıyorsun. paket sürümlerinde game time veriyorsa açıklama kısmında bunu belirtiyor. bunun haricinde oyun süresi alınarak oynanıyor. game time ileride kendin kazanabilirsin oyun içeriğinden.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.