Şimdi Ara

Cep telefonlarına ÖTV iki katına çıkarıldı (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
959
Cevap
7
Favori
80.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
383 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • kaç yıldır kaç şey ödendi gık yok.. şimdi de ödenecek.. daha fazlası gelecek.. siz istediniz onlar verdi.. ver coşkuyu.. ver vadiyi, ver çukuru arada serpiştir.. ohh mis..

  • vampyrotheutis kullanıcısına yanıt
    sabırlı olun oda olacak :)

  • Bunlar daha iyi günlerimiz...

    Ama artık üzülmüyorum da kızmıyorum da. Sakince takip ediyorum bakalım ne zaman akıllanacak bu vatandaşlar diye... Kendiler istediler çünkü bunu. Yapmayın etmeyin demekten dilimizde tüy bitti. Bu iktidardan hayır gelmez, artık olmuyor, beceremiyorlar, ekonomik anlamda hiçbir meziyetleri yok dedik dinletemedik.

    Seçmenin diğer kısmı ise reis, dünya lider, çay-kek, kıraathane vaatlerine oy verdi.

    Bekleyip göreceğiz. Dolar çakılacak, ekonomi uçacak, huzur gelecek vır vır vır, bır bır bır... Gerçekte olan ise Dolar 6 lifa bandında, ekonomi batakta, vergiler kalkmış şaha, huzur zaten arafta...

    Bir insanın kendine ettiği kötülüğü cümle alem birleşip gelse edemez... Bizim insanımız kendi ayağına sıktı diyorduk. Bu kez galiba kafaya sıktı haberi yok.
  • Yurtdisi imei klonlanabilir telefon alip eski telefonumun imei no sunu ona gecirecegim artik . 2 bin TL ye kadar az cok kullanilabilir Telefeonlar mevcut , iphone vs zaten yine yurtdisi + kayit parasi ile daha ucuza geliyor . Sonuc : Ben hep 50 liralik telefon aliyorum , beni etkilemiyor :D
  • Buna vergi diyemeyiz başka birşey bu. Görürsünüz iki gün sonra Yunanistan sınırın dibine açar bu telefon dükkanlarını git al gel.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes halinden memnun.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halk yoksullastıkca aptalaşır,aptal insanlar yoksul olur. Bulmuşlar eşekleri semer vuruyorlar,her biri 10 çocuk doğurup iyice yoksullaştırır ortamı,birileri mutlaka kullanır bu aptalları .Yakında nüfus 100 milyon olur o zaman görün curcunayı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar lütfen yorumumu çarpıtmayın AKPli veya koyun vs de demeyin çünkü gerçekten değilim. Yorumumu yanlış da anlamayın lütfen...
    Zam olayına gerçekten diyecek söz bulamıyorum... Ver mehteri diyecem de şu ağlanacak halimize espri bile yapmak üzüyor.
    Ben şu konuda sizlerle hem fikirim zam olayı belimizi tamamiyle büktü mesela 4 bin liralık telefon türkiyede vergisiyle, kaskosuyla, ek garanti olayıyla, sabunsuz! kazıklamasıyla vs. 6-7 bin liraları görebiliyor. Ben şu anda i phone 6s Plus kullanıyorum Babaeskide görev yaptığım zaman Yunanistandan getirtmiştim. 4 sene olacak telefonu alalı Türkiyedeki fiyatı 3800 TL idi ilk çıktığında ama ben tüm masraflarıyla birlikte 1200 liraya mal etmiştim. Hatta bana o zamanlarda çevremdeki pırıl pırıl zekalar “Vatan Haini”, “Haramdır o vergisiz sonuçta!” diyen bile olmuştu... Bir arkadaş yorumda belirtmiş Yunanistan sınırda telefon satar diye... Haklı! Neden almayalım? Ben enayi değilim ki 10 bin lira vereyim 5 -6 bin liraya mal edebileceğim bir telefon için. Ama şu noktada da gerçekten çok şaşırıyorum. Geçen gün Vatan’a gittim bir kalabalık var mahşer yeri mübarek... Tanıdık bir yüz gördüm vardım selamladım iki sohbet derken telefon alacağını öğrendim. Arkadaşımı aşağılamak için söylemiyorum ama kendisi asgari ücrete çalışıyor iki çocuğu var eşi ev hanımı ve 3bin lira bandındaki telefona bakıyor... Dedim ki nasıl ödemeyi düşünüyorsun? Kredi çektim dedi... Şimdi size şunu sormak istiyorum Sizce gerçekten kriz var mı?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Çıkarıldığı gün Emektar İphone 6s'im bozuldu, kendisinden hala çok memnumdum halbuki. Şansımı seveyim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felisleo2 -- 4 Mayıs 2019; 10:27:4 >
  • mehxpal M kullanıcısına yanıt
    3000 TL Idi son duyduğumda 2018de.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 68023967 kullanıcısına yanıt
    Kriz in kralı var şu anda.. Böyle giderse zengin kalkışı yapılacak.
    Piyasalar patates. Tahsilat yapılamıyor nakit yok. Yatırımlar durdu.
    Faiz yüksek.
    Daha ne olsun. Ekmek bulamadığımız duruma gelince mi kriz var diyeceğiz.. Oraya gelmeyiz merak etmeyin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • acquiles kullanıcısına yanıt
    Allah korusun hocam gelmez inşallah

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: felisleo2

    Çıkarıldığı gün Emektar İphone 6s'im bozuldu, kendisinden hala çok memnumdum halbuki. Şansımı seveyim.
    Benimde tel bozulmuştu 2 ay oldu, aldım alacağım derken zam geldi.
  • ürüng ayıg toyon kullanıcısına yanıt
    Şu devirde ertelememek lazım hocam, baktığım telefonlara her gün zam geliyor neredeyse. Yurt dışından alacağım sanırım.
  • bir yerlere kaynak lazım ama, haksızlık etmeyin. %50 iyidir hatat %100 olmalıdır ÖTV.

    https://shiftdelete.net/wp-content/uploads/2019/05/turk-telekom-milletvekili-tarifesi.jpg



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 4 Mayıs 2019; 11:7:43 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: anthym

    Başvuru veya işlem ücreti bulunuyor mu?
    Hayır bildiğim kadarıyla.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BeyazBüyü B kullanıcısına yanıt
    Yerli chip üretmiştik ona noldu? Onu niye kullanmıyoruz?

    Cep telefonlarına ÖTV iki katına çıkarıldı
  • Bir devlet bir malın üreticisinden daha fazla para kazanmamalı, doğanın kanununa aykırı. Bir ülkede bir devlet bir mal üzerinde o malın üreticisinden daha çok para kazanıyorsa dünyanın geri kalanıyla ve yabancı yatırımcıyla ağır dalga geçiyordur.

    Bu saatten sonra Türkiye de otomobil satan üreticide, telefon satan üreticide, yatırım yapan yabancı yatırımcıda net ağır geri zekalıdır. Yabancı üreticilerin, dünya markalarının azıcık onuru varsa Türkiye'ye ihracıtı keserler, bayilerini kapatırlar, istihtama son verirler ve bir devletin kendilerinden daha çok para kazanması saçmalığına bir son verirler. Azıcık onurları varsa binbir çileyle ürettikleri, binbir çileyle piyasaya sürdükleri ürünlerini Türkiye'ye satmazlar. Ürünü üreten ben olmadığım halde zoruma gidiyor, onuruma dokunuyor. Dünya markalarının, yabancı üreticinin nasıl zoruna gitmiyor anlamıyorum. Emek veren sensin, senin malın üzerinden senden daha çok para kazanan dünyanın bir ülkesinde bir devlet var. Lütfen buna göz yummayın. Her şey paramı alır, karıma bakarım değil. Bu millete yıllarca ürün sattınız, bu millet size güvendi ürünlerinizi aldı. Bu millete borcunuz var. Bu devletin bu milleti sömürmesine izin vermeyin. Türkiye'ye ihracatı durdurun.




  • Vergi bir cebinden diğer cebine koymaktır devlet için örneğin memura maaş verirsin sonra vergi ile geri alırsın yani para kendi içinde döner. Önemli olan üretmek ve dışarı satmaktır. İhracattan gelen para yeni yatırıma, argeye akması önemlidir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.