Şimdi Ara

Cepteteb Masrafsız Bankacılık - Cepteteb Hesap (508. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.225
Cevap
234
Favori
452.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 506507508509510
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • canınıyerim kullanıcısına yanıt
    kuyumcudan
  • dovuzdeki gunluk faiz cok dusmedi mi sizce?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu bankaya cepteteb kartını uygulama üzerinden internete açma kapama özelliğinin getirilmesi için yazar mısınız?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: synchro

    dovuzdeki gunluk faiz cok dusmedi mi sizce?
    Sıfıra yakın, bugün tüm paramı çekip burgana geçiyorum.
  • 2 haftadır cepteteb kredi kartıma bağlı sanal kartımla alışveriş yaparken 3d şifresini girdikten sonra hata alıyorum. müşteri temsilcisiyle görüştüm teb telefon bankacılığı şifresi oluşturmam gerektiğini söyledi menüye yönlendirdi ve oluşturdum. başına benim gibi sanal kartta ödeme problemi gelen oldu mu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurkishCoder

    2 haftadır cepteteb kredi kartıma bağlı sanal kartımla alışveriş yaparken 3d şifresini girdikten sonra hata alıyorum. müşteri temsilcisiyle görüştüm teb telefon bankacılığı şifresi oluşturmam gerektiğini söyledi menüye yönlendirdi ve oluşturdum. başına benim gibi sanal kartta ödeme problemi gelen oldu mu
    Sanal kartın son kullanma tarihi geldiyse bu tarih ve güvenlik kodu değişmiş olabilir. Telefon şifresi oluşturup oluşturmama ile ilgisi olduğunu sanmıyorum.
  • 3 yılı aşkın bir süredir Cepteteb’le çalışıyorum. Hem mevduatımı tutuyorum, hem kredi kartını kullanıyorum hem de gerektiğinde döviz/altın alıyorum. Altın hesabının mantıksızlıklarını bir kenara bıraktığımızda, aslında oldukça memnundum. Kredi kartından bonus özelliği sayesinde çok indirim kazandım. İlk alanlardan olduğum için aidat da ödemiyorum. Kredi notum da iyi olduğu için limitim de oldukça yüksek. Yani kısacası, bankanın iyi müşterisi sayılırım. Maaş hesabım ziraatte olmasına rağmen maaş yatar yatmaz ceptetebe yatırıyorum. O kadar vefalı müşterisiyim.

    Son zamanlarda yapılan saçmalıklar giderek daha çok canım sıkmaya başladı. Önce cepteteb hesaba 2500TL faiz limiti koydular. Bu resmen kredi kartlarından alamadıkları aidatı faiz gelirlerimizden kısmaları anlamına geldi. Neyse dedim sineye çektim. Bankadan zaten yeterince avantaj kazanıyorum. Netflix’in bir kısmını ödüyor, app store’a katkı sağlıyor vs vs. Biraz da onlar para kazansın diye düşündüm. Sonra cepteteb hesabı yeni üyelere vermemeye başladılar. Beni etkilemedi başta. Marifetli hesap diye birşey çıkardılar. Faiz oranları aynıydı. Umursamadım başta. Ama şimdi cepteteb hesabın faiz oranlarını kısmaya başladıklarını görüyorum. Marifetli hesaba geçelim diye bir baskı yapmaya başladılar. Bu hesabın arasındaki fark nedir dediğimde çağrı merkezinde arkadaş cevap veremiyor. Neden bir hesap bana diğerinden daha fazla para veriyor diye soruyorum ancak cevaplayamıyor. Nedir arkadaşlar bu marifetli hesap?

    Ayrıca sinirimi bozmaya başlayan diğer bir konu da şu: biz bu dijital platformlara yüksek faiz oranlarından dolayı geçtik. Ceptetebi yönetenler en başta bu işin farkındaydı. Ama sanki şuan o yöneticiler gitmiş ve vizyondan yoksun yöneticiler yönetmeye başlamış bu sistemi. Vadeli hesap faiz oranlarına bakıyorum, kamu bankalarından bile düşük seviyelere geldiler. Zaten segment segment böldükleri için bölük pörçük bir sisteme sahiplerdi. 49.999TL veya 99.999TL’ye sahipseniz acayip acayip faiz oranları mevcut. E şimdi bir de bunların faizlerini iyice dibe çekmişsiniz. Ne anladık bu işten? Ziraat bankası bile 9.40 verirken ceptetebde bu orana çıkabilmek için 500.000TL+ mevduat şartı var. Nerede o zaman bu avantaj? Biz bu bankaya boşuna mı geçtik? Madem şubeli bankadan daha az avantaj sunacak ancak karşımızda bir şubede muhattap bile bulamayacağız, o zaman neden kalalım bu sistemde?

    Azıcık aklı olan cepteteb yöneticisi varsa oturur düşünür bunları. Mevduatımı burada tutmak için hiçbir sebep kalmadı. Yok marifetli hesapmış, yok 30 gün %10 faiz veriyormuş. 30 günden sonra ne olacak? Zaten 32 günlük vadeli hesap açıyoruz. 30 gün nedirki? Bizi soyacaksanız çıkalım bu sistemden.

    Bir diğer şikayetim, ATM’lerin külüstür oluşu. PTT bile ATM’lerini yenilerken TEB atm’lerinin hepsi hala berbat tuşlu atm’lerden oluşuyor. Üstümüzden kazandığınız paraları biraz yatırıma harcasanız diyorum? Yan yana denizbank ve teb atm’si görürsem ücretsiz işlem hakkımı kullanıp kesinlikle denizbankınkinden çekmeye çalışıyorum. 3 kuruş para harcamadan köşeyi dönelim diye düşünüyorsunuz. Yazık gerçekten. Müşteriyi tutamazsınız bu şekilde haberiniz olsun. Ziraat uygulamasını azıcık elden geçirse kesinlikle tamamen ziraate geçmeyi düşünüyorum. Maaş müşterisiyim nasıl olsa. Eft de ücretsiz havale de ücretsiz. Teb’in vereceği 3 kuruş netflix parasını mevduattan fazlasıyla çıkarırım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FirstClass -- 15 Nisan 2020; 2:34:17 >




  • FirstClass F kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum, şubesiz bankacılık dendi, avantajlıydı da. Haklarını yemeyelim bayağı kampanyalarından da faydalandık ama son 2 yıldır hiçbir avantajı kalmadı sayılır. Hem cepteteb hem de enpara konusunda böyle düşünüyorum.

    Faiz oranları saçma sapan, devlet bankalarının şubelerinde bile onların verdiği faiz oranından daha yüksek oranları alabiliyorken kimse bunlara gelip mevduat yatırmaz. Ülkenin içinde bulunduğu ekonomik darboğaz sebebiyle muslukları biraz kıstıklarını düşünüyorum, hem kampanya hem de oranlar olarak. İleriki dönemlerde bir atılım yaparlar mı bekleriz. Kapatmaya vs de gerek yok, herhangi bir ücret ödemiyoruz sonuçta ama şubesiz bankacılık hayal kırıklığı oldu biraz.
  • atmler konusunda ben de şikayetçiyim inanılmaz eski atmleri var.qr kod ile ne zaman işlem yapsam hep problem yaşadım genelde okumuyor kodu defalarca da bildirmişimdir mail ve telefon yoluyla
  • eft ücreti de geliyormuş, hiçbiyerde yokken
  • quote:

    Orijinalden alıntı: synchro

    eft ücreti de geliyormuş, hiçbiyerde yokken
    Nerden çıktı bu, neye dayanarak yazdınız acaba.
  • Ege.. kullanıcısına yanıt
    https://www.teb.com.tr/urun-ve-hizmet-ucretleri/

    28 şubatta güncellemişler. sanırım ay sonuna kadar ücretsiz hala
  • synchro kullanıcısına yanıt
    BSMV hariçtir. İşlem başına ve sabit olarak alınmaktadır. CEPTETEB Hesap ve CEPTETEB Marifetli Hesap'tan EFT gönderim ücreti alınmamaktadır.

    Açıklama kısmında bu da yazıyor ama teyit almak lazım. Cepteteb uygulamasını herkes kullanıyor ama cepteteb hesap farklı diye biliyorum ben. Kokusu çıkar yakında



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BraveHeart -- 21 Nisan 2020; 5:31:53 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: synchro

    https://www.teb.com.tr/urun-ve-hizmet-ucretleri/

    28 şubatta güncellemişler. sanırım ay sonuna kadar ücretsiz hala
    Bu yeni birşey değil, eskiden beri hatta 3 yıldır böyle yazıyor. Nedeni de TEB in internet şubesinin ve uygulamasının adının da cepteteb olması.

    Cepteteb hesap ile TEB cepteteb internet şubesi ve uygulaması karıştırılıyor. Eft ve havale ücretinin olmadığı hesaplar CEPTETEB Hesap ve CEPTETEB Marifetli Hesaptır.

    Sonuç olarak Eft ücreti de geliyormuş gibi bir durum yok ortada. Zaten ücret yazan satırın açıklama kısmında net olarak belirtilmiş;

    "CEPTETEB Hesap ve CEPTETEB Marifetli Hesap'tan EFT gönderim ücreti alınmamaktadır."

    https://www.teb.com.tr/ girdiğinizde alttaki görüntüden de görüleceği üzere Teb internet şubesi Cepteteb İnternet Şubesi olarak geçiyor.





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ege.. -- 21 Nisan 2020; 10:58:2 >




  • Arkadaşlar merhaba, Cepteteb uygulaması üzerinden gram gümüş alıp satabiliyormuyuz? Bilginiz varmı arkadaşlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tamehliyetsiz -- 21 Nisan 2020; 14:36:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamehliyetsiz kullanıcısına yanıt
    Maalesef, internet şubeden yapmanız gerekiyor. Bununla ilgili iletişim kurdum fakat uygulamadan yapılmadığını cevap olarak ilettiler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Proscd

    Maalesef, internet şubeden yapmanız gerekiyor. Bununla ilgili iletişim kurdum fakat uygulamadan yapılmadığını cevap olarak ilettiler.
    Çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için, telefondan safari vs kullanarak giriş yapmamızı istiyor sisteme :) başvuralım bakalım ne zamana gelir görelim, çok sağolun tekrar :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar. Cepteteb'in bir kampanyasından faydalanmak için hesap açtım. Bu konularda pek bilgili olmadığım için internetten sözleşmeyi onaylayıp hesabı açarım direk kampanyadan faydalanırım sanmıştım. Hesabı online açtım "gün içinde sizi arayıp hesabınızı aktifleştiricez" dendi sitede. Sonra ben de ne uğraşçam boşver diyip telefonu uçak moduna aldım. Yaklaşık 2 hafta sonra yani bugün kurye geldi hesabı hatırladım. Sözleşmeler imzalanacak dedi. " e madem gelmiş yapalım" dedim. Sözleşmelere bir göz gezdirdim normal bir hesap açılışı olduğunu anladım kendimce. İmzaladım hepsini kartı aldım.
    Merak ettiğim sorular var, ben Ziraat Bankasını kullanıyorum. Farklı olarak kullanırken ödeme yapmam gerekecek mi? Ceptetebi aktif olarak kullanmıcam o yüzden aktarma ücretlerini felan bilmeme gerek yok. Bilmem gereken bir şey var mı? Hesabı açıp bıraksam bir sorun yaşar mıyım?
    Sorumsuzca bir hareket biliyorum, öğrenciyim mazur görün.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • zoilist kullanıcısına yanıt
    Ücretsiz hocam tüm bankalardaki hesaplar. Cepteteb de para transferleri de ücretsiz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar kartım geldi, sözleşme vs imzaladım fakat şifreyi nasıl oluşturacağımı bulamadım, şifre al dediğimde kart şifresi girmemi istiyor, nasıl yapacağım bilginiz varmı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 506507508509510
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.