Şimdi Ara

Cepteteb Masrafsız Bankacılık - Cepteteb Hesap (512. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.225
Cevap
234
Favori
452.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 508509510511512
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • mfci öğrenci kullanıcısına yanıt

    MKK'nn hangi şartlarda ücret keseceği bellidir arkadaşlar. MKK'da kayıt altında olan her varlığınızdan kesintiler olabilir. Varlığınız olmaz ise kesilmez. Ayrıyeten hesap açtığınızı kurumlar yatırım hesabı işletim ücreti alabilirler.


    Ücret tarifesi bakabilirsiniz.


    https://www.mkk.com.tr/sites/default/files/2023-01/MKK-Ucret-Tarifesi-Turkce-16-01-2023.pdf




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi espial -- 25 Ocak 2023; 20:20:9 >
  • espial kullanıcısına yanıt

    İşte tebde marifetli hesap açıp aynı gün kapattım bu mkk kesintisi oluştu. Kaydımı nasıl sildiririm onu da bilmiyorum. Tekil hesap, işlemde teb yazıyor. Yani yatırım hesabım falan yok üzerimde. Sözleşmeleri de iptal edemedi şubedeki çalışanlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakkınızı aramanız doğal, adınıza ilk defa hesap açılmış hesap açılış ücretleri tahsil edilmiş. MKK aynı gün içerisinde açılıp kapatılan hesaplardan ücret tahsil edilemez diyor. Siz aynı gün marifetli hesabı kapatsanız dahi mkk kaydınız silinmemiş anladığım kadarı ile bakiyeniz yoksa bundan sonra para kesilmez yada mkk kaydınızın silinmesi için bankaya yazılı başvurunuzu yapın miktar 3 ekmek parası büyütülecek bir miktar değil.

  • espial kullanıcısına yanıt

    Hocam nihayet anlayan birisi çıktı beni. Burası benim emekli maaşı bankam yani maalesef içerisinde bakiye hep oluyor. Hakkımı arıyorum üç gündür gidiyorum dilekçe yazdım vs. ama bankacı en son adımda yetkiniz yok uyarısıyla karşılaştı. Bakalım bize ulaşın bölümünden de talep yazdım. Umarım çözülür. Yani mkk kaydımı bari silseler, çünkü her ay kesinti olacak bu şekilde. Sözleşmelerin içeriğinde mkk ibaresi geçiyor. Hiçbir gelir elde etmediğim halde bu kesinti can sıkıcı oluyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mfci öğrenci -- 26 Ocak 2023; 11:5:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İçinizi ferah tutun, banka hesabınızda bulunan bakiyeden kesinti olmaz. Hisse senedi, yatırım fonu bono, tahvil, kira sertifikası vb kaydı mkk'da tutan varlıklardan kesinti olur.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 508509510511512
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.