Şimdi Ara

Cevap: **A-T-İ-K-E-R** OTOGAZ SİSTEMLERİ DESTEK PLATFORMU-CANDAN MÜHENDİSLİK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, Kocaeli de atiker bayisinde 1.5 yıl önce sıralı sistem takıldı. bu süre içerisinde ufka tefek problemler oldu, gittik geldik hep bilgisayara bağladılar, suçu rolanti valfine, bujilere, buji kablolarına ve sayamadığım, ismini hatırlayamadığım bir sürü parçaya bak dediler. ev-iş-lpgci-motorcu-ev-iş-lpgci-motorcu gitgellerin epey oldu. en son aracımda olan problem ise diğerlerine göre daha ciddi bir problem. herhangi bir vitesteyken araç silkeleniyor, sarsılıyor ve gaz yemiyor. ilk yaptığında pek önemsemedim. 2. yaptığında noluyor diye kendi kendime sordum. çalışan araba bir anda bozuldu. gaz aldığım yeri değiştirdim, problem aynı. aracı 2-3 gün sadece benzinle kullandım hiç ama hiç sıkıntı yok. araba saat gibi çalışıyor. daha sonra taktırdığım yere gittim. uhabbet aynı muhabbet. bujidendir, şundandır bundandır....tabi o anda içimde sinirler koptu fırtınalar esti. pcye bağladı, kalibrasyon yaptı tamamdır dedi. zaten lpgeyle bir alakası yok dedi. çıktım dükkandan daha 50 mt gitmedim araba daha da beter oldu. hemen benzine aldım ve düzeldi. bir daha dükkana gitmek istemedim çünkü aşırı derece de sinirlendim.

    BURADAN TÜM İŞ YAPMAYI BİLMEYEN LPGCİLERE SESLENİYORUM:
    1--satarken, "abi senin arabanda sıkıntı yaratmaz, bunun gibi kaç arabaya taktık, hiç sorun çıkmadı" derler
    problem çıkınca: " abi bu arabalarda hassasiyet oluyor zaten" derler

    2--taktırmadan önce arabanda hiç problem yoktur saat gibi çalışır ve bayi derki " abi arabanda sıkıntı yaratmaz araban aynı benzin gibi çalışır" derler
    problem çıkınca, "abi bujiye baktır, rolanti valfine baktır, o sensöre baktır, bu sensöre baktır, buji kablolarına baktır, aküdendir aküden vs vs vs derler. ki araban düne kadar zaten saat gibiydi, arabana .ok atarlar...

    3--onlara baktırırsın yine de ve dünya paralar harcarsın, sonra gidersin bayiye derki " abi iyi bir ustaya baktırman lazım, bizlik birşey yok" der.
    arkadaşım!!! baktın mı ki problem yok diyorsun, enjektörlere baktın mı, elektrik tesisatına baktın mı, regülatöre, beyine baktın mı da bişi yok diyorsun!!!
    E
    4--DAHA DÜNE KADAR LPG TAKILMADAN ÖNCE SAAT GİBİ ÇALIŞAN ARABADA NOLDUDA LPGDEN SONRA DİОR AKSAMLAR BU KADAR ETKİLENDİ. hepsi laf salatası yapıyor. evet biliyoruz lpg verimi hiçbir zaman benzin gibi olamaz ama bu kadar insanı da mağdur etmenin bir anlamı yok. internette bakın bakalım kaç bin tane araba var "lpg takılalı 6 ay oldu, 1 yıl oldu" diye ilan verenlere. neden? çünkü işin ehli olmayan ustalara araçlarını teslim ettiler ve araçlarından tiksinip sattılar. sonrada o markayı lanetlediler.

    uzun lafın kısası, hepimiz buraya yazıp çiziyoruz, Candan Mühendislikte yardımcı olmaya çalışıyor, burada bu kadar insanın bir birine yardım etmesi tamamen dışardaki işi bilmeyen mal ustalardan kaynaklanmaktadır. insanlar burada problemlerini çözebiliyor ama bizim dışardaki profesyonel ustalarımız çözemiyor.

    Bir aksilik olmaz ise Cumartesi Candan Mühendislik Ümraniye deyim. İzmitten geleceğim ve randevu alınması gerekiyorsa randevu istiyorum. buradaki (izmitteki) cahil insanlarla uğraşmak istemiyorum.


    sevgiler, problemsiz iyi sürüşler...







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.