Şimdi Ara

Cevap: Astra Enjoy 1.6 Plus Alınır Mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Aracı sıfır olarak Nisan 2013'te 39.750 TL'ye satın aldım. Şu anda 5600 km civarında, arada bir servise yağ-su-lastik havası baktırmak için gidiyorum ve sorunsuz şekilde sürmeye devam ediyorum.
    Bahsettiğiniz araç 2012 model olmasına rağmen 10000 km bana az geldi Tanıdık da olsa, motoru kontrol ettirmenizi öneririm.

    Bunlar dışında, aracın konforu olarak hiç bir şikayetim yok. Orta sertlikte süspansiyona sahip ve yol tutuşu bir şehiriçi aracına göre fazla iyi. Kayma eğilimi yok, motor güçlü ve beklentiyi karşılıyor. Belirtilen rüzgar sesini yüksek hızlarda almadım, aksine motorun güzel homurtusunu ve aracın atağını hissedebiliyorsunuz.

    İkinci el piyasası hakkında bilgim yok, bu bakımdan size yorum olarak katkıda bulunamayacağım ama kullanışlılık ve tercih olarak isabetli bir karar verebileceğinizi söyleyebilirim. Diğer modellerle karşılaştırmada bulunurken, donanım ve fiyat faktörüne dikkat etmenizi öneririm.
    Alırsanız şimdiden hayırlı olsun..







  • bu cevabım diğer aynı başlıklı konuda vardı zaten, buraya neden geldi anlayamadım. sanırım sistemsel bir hata oldu. forum görevlisi bu konuyu silebilir mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.