Şimdi Ara

champions skyring(solo)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar 3vs3 te bana yardım edecek 60 lvl 2 prist ya da mystic e ihtiyacım var.Gelecek arakadaşlara 5 er k gold vereceğim. Oyun anlaşmalı olacak yani karşıtafta oyuna başlayan healer heal yapmayacak.

    Solo olarak girdiğim bütün oyunlarda böyle yapıyorlar.1500 ya da 2bin points e ihtiyacım var.O da yaklaşık 2 saat sürer.

    server:Veritas



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golddragonx -- 2 Ağustos 2013; 12:56:13 >



  • Düşüncenizi pratikte uygulama ihtimaliniz çok düşük. Random bir party matching sistemi var oyunda ve söylediğiniz şekilde başarılı olabilmeniz neredeyse çok zor. 4 matching den 1 veya 2 kez denk gelir sizin istediğiniz biçimde.
  • Bende senin gibi düşnüyordum ama yapıyorlar.Solo CS e pek giren olmuyor.
  • Bende Guild'ime bu şekilde eldiven bot aldırıyorum. Bunun iki yöntemi var

    1- 6 kişi bulacaksınız ve 2'şer takım (2 Pri. şart) yani 3vs3'e gireceksiniz. Bunun için önce takımdaki yüksek KS'si olan kişileri 1 takım yapacak ve sürekli bu takım galip gelecek. Bu takım itemlerini aldıktan snra (tahmini 2 saat) diğer takım galibiyet sırasına geçecek

    Burda seçilecek bölüm Shampion S. 3vs3

    2- Yine 6 kişi toplanıp bu kez herkez 1vs1'e tıklayacak. Burda KS'si yüksek 1 kişi seçilecek ve sürekli onun denk geldiği takım galip gelecek. Bu seçenek 3vs3'ün yoğun olduğu zamanlarda yapılır.

    Not : Bunların en sakin olduğu saatler hafta içi gece 03:30 / 10:00 hafta sonu sabah 06:00 / 10:00 saat aralığıdır. Bu saatlerin dışında olta atan takımlara denk gelirsiniz 20 saniyede galip gelir puanınızı düşürüp çıkarlar :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gece ya da gündüzleri yapmak gereiyor ama mantığı kavrayamadıkları için pek yanaşan olmadı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.