Şimdi Ara

Chery Tiggo 3 kullanıcı yorumları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
2
Favori
3.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Başlıkta da belirttiğim gibi chery tiggo 3 araştırıyorum kullanan arkadaşların tecrübeleri benim için çok önemli. Ikinci el almayı düşünüyorum performansı yakıtı konforu nasıldır ?
    Not: sadece kullanan arkadaşların yorum yapmasını rica ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • kimo01 K kullanıcısına yanıt
    9 sene önce alıp pişman olanlardan mısınız ?

    Almayıp “iyi ki almamışım” diyenlerden mi ?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Burada Chery i size kaskallamak isteyen satış görevlilerine kanmayın.Arkadaş amme hizmeti yapmış .Chery arkasına bakmadan kaçtı zamanında.Millet satamadığı aracını uçuruma sürüp pert etti ve kaskodan parayı alıp kurtuldu..Yoksa kimse 2.elde satamadı aracını doğru dürüst..Yollarda Tiggo 3 gören varsa beri gelsin..Çer çöpe para vermeyin sakın

  • mitsubashi kullanıcısına yanıt

    aynen . millet tanınmış markadan düzgün servis alamıyor . bak bu ülkede volvo nun ustasını parçasını bulamıyorsun volvonun düşük bak . tiggo ne yaa? yarın öbür gün parçasını bulamazsın ustasını bulamazsın bulduğun kol gibi olur . marka kapatır gider, geçmişte hep görüldü bunlar . bi sosyal medya firmasına 3-5 kuruş şıkıştırıp reklam yaptırmışlar yok almışda memnun muş da . hep hikayeler hep masallar.

  • mitsubashi kullanıcısına yanıt
    7 yıldır aynı yerde oturuyorum. Bir arka sokağımda geldiğimden beri tiggo 3 kullanan biri var. Bugün alia gördüm trafikte. Bazen kimo görüyorum.

    Tamamen tercih ve bütçe meselesi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam 9 yıl önce konu açmış ve sadece kullanıcılar cevap versin demiş
    9 yıl geçmiş aradan ve yine bilindik manzara 😀
    Gerçekten psikolojik vaka ...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aradan 9 yıl geçmiş.Kaçak Tiggo yeniden para toplamaya gelmiş.Bayiler tam teçhizat burada.Para kaptırmayın, 2.el leş ötesi,parça pahalı ve bulunmaz.Bu paraya ne araçlar var.Çin e döviz kaptıracağıma yerli TOGG alır binerim 

  • crow in cornfield C kullanıcısına yanıt

    Pekin'e, Şangay'a sık gidenler alabilir yedek parçayı kendi getirip Aslanmış kaplanmış danışıklı döğüş yorumlar hepsi 

  • mitsubashi kullanıcısına yanıt

    Adamlar kaçıp gitti diye bir sey yok o zamanki araçları emisyon standarları uymuyordu pazara giremediler. Ayrıca distribütör getirmişti marka kendi gelmemişti. Şimdi marka geldi.

    Yedek parça olayı da dünyanın en büyük kolpası tok kapı sesine milyonlar dökenlerin uydurması. Aracın yedek parçalarını 10 yıl kafadan tedarik edebilmelisin yoksa zaten araç satışı yapamıyorsun. Salla işkembeden elinde klavye var ya :)

    13 yıl Tiggo 3 kullandım. 2.0 otomatik, ne arabalar çöp oldu aracı sıfır kalitesinde verdim bu hafta Omoda 5 satın aldım. Ne bir kere motoru açıldı ne bir kere şanzımana dokunuldu. Ne bir kere yolda kaldım, başıma tek gelen şey akü bitmesiydi.


    Usta bulamazsın olayı da ayrı komedi. Aracın şanzımanı Peugeot AL4 DPO zaten. Motoru da direct injection turbo beslemesiz atmosferik dünyanın en basit motoru. Neyine usta bulamayacaksın anlatsana. Bütün sensörleri Bosch marka. Hadi komplike sorun yaşadın sunroof mesela, Sunroof'u da Jaguar'ın.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miex -- 4 Kasım 2023; 12:23:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Karin agrisi olanlar toplanmis konuya. Nedense hep ayni kisiler. Bunlar ozel Chery kotuleme grubu sanirim. Ellerindeki diger araclar patladi sanirim😂😂

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avrupa da Chery leri iade etmeye başlamışlar..1 senede dağılmış hepsi..trim sesinden içeride millet birbirinin ne dediğini anlayamıyormuş o derecede..söylemiştik zamanında..3 krş prim alacağız diye yaktınız insanları

  • mitsubashi kullanıcısına yanıt

    Bununla ilgili kaynağın var mi? Yoksa bir yerinden mi uydurmaya devam mi edeceksin? Hadi kaynağı göster bizde bilgilenelim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Encyclopaedia Britannica..yeterli mi?? Daha büyük kaynağı görme boş geç..rüyana girer sonra   varoş seni..seviyorsun değil mi bu üslupları, bu lafları işitmeden yapamıyorsun. Hadi gıdanı aldın yat uyu bakayım..

  • mitsubashi kullanıcısına yanıt

    Link at link 😂 nerde chery den bahsediyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chery o kadar büyük bir marka ki her yerinde bahsediyor..Özellikle C harfi bölümünde yazıyor..Boş bir zamanımda kopyalar yollarım okursun..Bu arada Chery senin dream car ın galiba .kullanmadığın halde sahiplerinden fazla Chery cisin..Memleket China Town diyorsun yani  

  • mitsubashi kullanıcısına yanıt

    Benim dream car im değil ama senin kabuslarindan cikmiyor sanirim. Surekli chery chery diye dolasiyorsun😂


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ek vergi eli kulağında Çinliler için acele et.Hemen al.Ancak o kadar vergi gelince mecbur gene pazardan çekilir Chery önceden yaptığı gibi.Yani alsan da almasan da mağdursun.En iyisi Renault 12 SW a devam et sen

  • mitsubashi kullanıcısına yanıt

    Ah canim benim ne kadar cok düşünürmus😂😂


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.