Şimdi Ara

Chevrolet CAPTİVA 2012-2014 Cruze 2009-2014 Anahtarsız Çalıştırma ve Nice Özellikler.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Aracınızı start-stop tuşundan, dilerseniz anahtarınız ile uzaktan, hatta telefonunuz ile* dünyanın her noktasından çalıştırabilirsiniz.

    Aracınız, yaklaşırken ya da ayrılırken anahtarınızı algılar. Böylece anahtarı cebinizden çıkarmanıza gerek kalmadan kapı kilitleriniz otomatik olarak açılır ve kapanır.

    Aracınız kapıları kilitlendiğinde açık kalan camları ve sunroofu otomatik olarak kapatır. Kapılardan herhangi biri açık kalmış ise veya sistem dışı bir yolla açılırsa, aracınız sesli ve görsel** uyarı verir.

    Anahtarınızın yanınızda olmadığı durumlarda, belirlediğiniz şifreyi keypad ile* girerek ya da telefonunuzdan* tek dokunuşla aracınıza girebilir ve motoru çalıştırabilirsiniz. Motoru kapatıp araçtan ayrıldıktan sonra kapılar otomatik olarak kilitlenir.

    Telefonunuzdan*aracınızın mevcut konumunu görebilir, belirlediğiniz zaman aralıklarındaki hareketlerini takip edebilirsiniz.

    Telefonunuz* ve anahtarınız** üzerinden aracınızın kornasını çalarak park ettiğiniz yeri bulmayı kolaylaştırabilirsiniz.


    DETAYLI BİLGİ İÇİN 0554 682 20 45'TEN ULAŞABİLİRSİNİZ.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.