Şimdi Ara

Chevrolet Captiva - tüm başlıklar - (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
10.221
Cevap
90
Favori
1.057.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: totutotu

    aradaşlar ben,m sipariş ettiğim aracı 13 nisanda teslim ediyorlar. 75.000 ' e aldım . captiva hich 7 koltuk sunroof ve tabiki inci beyazı. bu arabaya giden tek renk inci beyazı ve içi bej deri koltuk olanı diye düşünüyorum.


    Şimdiden hayırlı olsun kardeş. Kazasız belâsız kullanın inşallah.
    Ben de dün test sürüşü için gittim. Kullandığım araç siyah 7 koltuklu, navigasyonlu, high idi. Tabii ki düz asfaltta, hafif araziye bile giremeden kullandım. İmkân olsaydı bozuk yüzey ya da ne bileyim rampa iniş çıkış gibi yerlerde de denemek isterdim. Ama mümkün olmadı.
    Genel anlamda güzel ve kullanımı hoş. Ama daha önce okuduklarımda da yazıldığı gibi iç malzeme kalitesini beğenmedim. Bir önceki aracım Mondeo idi. Onun yanında gerçekten plastik ve işçilik kalitesiz geldi bana. Tabii bu benim görüşüm. Kimsenin ağzını tadını bozmak istemem. Dün gittiğimde %90 alma niyeti ile gitmiştim. Test sürüşünü de beraber yaptığımız satıştaki bayan perşembe günü gelecek olanların malzeme kalitesinin daha iyi olacağını söyledi (nasıl olacaksa). O yüzden tekrar gidip gelecek olanları inceleyeceğim. Ben de inci beyazı high olanı alma niyetindeyim. Aynısından gelecekmiş.
    Dediğim gibi; başta %90 olan isteğim neredeyse %50 lerin altına indi. Hafif soğudum yani malzeme kalitesinden ötürü.
    Bakalım, perşembe günü (pek sanmıyorum ama) gelenlerde fark olacak mı?



    Değişiklik: İmlâ.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeytinpark -- 6 Nisan 2010; 13:10:31 >




  • Bende aracımı dün sattım jip türü bir araç almak istiyorum ama Captiva hakkında duyduklarım benim de bu araçtan soğumama sebep oluyor. Şimdi kumlrular gibi hangi marka araç alacağımı düşünüyorum. Tucsona baktım ama bu model hakkında da iyi yorumlar yok.
  • totutotu hayırlı olsun. ayancıklı arkadaşım sanada chevrole den korktuysan hyundai yede dikkat et derim beim daha kullanıpta beyendiğim hyundai yok. ama tuskona binmedim açıkçası, senin içinde hayırlısı olsun inşallah.
  • teşekküürler arkadaşlar. şöyle diyeyim 2008 yılında 2008 model 2009 yılında 2009 model captiva alıp satmış bir captiva kullanıcı olrak söyülüyorum ben bu arabnın hastasıyım. bu fiyata hiç bir şekilde benzeri bir araç değişmem. yakından tanıdığım araçtır. 3 yıldır devamlı olarak bindiğim araçlarımda kesinlele ama kesinlikle ufacık bir sorun yaşamadım... her birini birer yıl kullandım. bakımları haricinde servise gitmedim.
  • valla bu yeni gelenler değişik olacak lafı bana pek olabilir gelmedi ama inşallah olur ne diyelim bizim araçta yeni sevkiyatta bizde nasiplenmiş oluruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guldask -- 6 Nisan 2010; 17:24:50 >
  • arkadaşlar yeni captiva ve diğer modeller için sasın açıklaması.

    merak edenler için http://www.porttakal.com/haber-120-lik-buyume-turkiye-yi-chevrolet-nin-1-numarasi-yapti-647018.html
  • "2011 ortasında yeni Captiva gelecek" demiş yetkili...
    Demek duyumlarım yanlış değilmiş. Ancak fiyatı ne olur bilinmez :)
  • arkadaşlar ben captiva mı alır almaz arka camlara tam uyumlu on ıkı camına cam fılmı yaptıracagım. hangı renk tonunu ve hangı markadan yaptırmalıyım sızce ? yanı arka camlarının koyulugunda olmasını ıstıyorum fark olsun ıstemıyorum bılgısı olan varsa ve bılgı verırse sevınırım saygılar
  • serviste yaptırabilirsin bence. ama ön camlara film yasak diye biliyorum. arabanın orjinalinde camlar koyumuydu bunlar benden film parası aldılar. güvenlikli siyah film dediler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: guldask

    serviste yaptırabilirsin bence. ama ön camlara film yasak diye biliyorum. arabanın orjinalinde camlar koyumuydu bunlar benden film parası aldılar. güvenlikli siyah film dediler.



    Bildiğim kadarıyla High modelde arka camlar originalden koyu. Ama size güvenlik filmi dedilerse o ayrı bir film. O yüzden ücret talep etmiş olabilirler...
    Ama bunu da size sormadan yapmazlar.
  • hich modellerinde arka camlar kendiliğinden orjinal karartılmış camlardır. ön iki cam normal. ben ön iki cama yaptırmak istiyorum ve biim burda ki servis bu hizmeti vermiyor. yapan yer var ama hangi ton da olması gerektiğini bilmiyorum
  • Arkadaşlar Captiva ruhsatta arazi taştı olarak mı geçiyor ?
  • hayır. otomobil olarak geçiyor
  • totu arkadaşım camlarla ilgili bilgi için teşekkürler beni 600 tl masraftan kurtardın. teşekkürler.
    senin içinde serviste ki arkadaşla görüşmemde bana güvenlikli cam için verdiği 600 tl fiyatta ön yan camlarında olduğunu rengi aynı yaptıklarını söylediler bi görüş bayinle istersen ben ön camlarla oynamak istemediğim için iptal ettim.
    bu arada bekleyen arkadaşlar araçlar depolara gelmiş.çarşamba teslim istanbul için.
  • Arkadaşlar bu araç hakkında bilgi toplamaya çalıştığım için kusura bakmayın, bazı tereddütlerimi gidermeye çalışıyorum. Captivanın Tiguen gibi çok düşük kilometrelerde ikinci ele düşmesinin sebebi nedir ? Araçta kimsenin söylemediği kronik bir sorun mu var ?
    Suv konusunda X3 ile Captiva arasında kaldım. Captivayı düşünmemin sebebi 7 koltuklu ve geniş oluşu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayancıklı -- 8 Nisan 2010; 14:04:16 >
  • guldask arkadaşım rica edeirm. benim aracı aldığım bayi malesef cam filmi yapmıyor. o yüzden dışarda yaptırmak zorunda kalacağım. bu arada bayimle görüştüm bugün. cumartesi günü bayiye geliyormuş aracım. pazartesi veya salı teslim edeceklermiş.
  • bu arada guldask arkadaşım bayinr sorar mısın bir hangi marka ve o markanın hani numaralı cam filminden yapıyorlarmış ön iki cama. bende o marka ve numaradan bulmaya çalışayım. aynı ıse
  • totu sen istanbuldamıydın eğer istanbulda isen opel odak benim bayi onlarda filmi muhakkak dışarıda yaptırıyodur belki bilgi alabilirsin
  • balıkesir deyim.
  • Ben de bugün inci beyazı, high siparişi verdim. Haydı bakalım hayırlısı :)
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.