Şimdi Ara

Chevrolet Captiva - tüm başlıklar - (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
10.221
Cevap
90
Favori
1.058.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • hayırlısı olsun ..... en iyi tercih.
  • Captiva siparişi veren arkadaşlar araçlarınız geldi mi ? İlk izlenimler nasıl ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ayancıklı

    Captiva siparişi veren arkadaşlar araçlarınız geldi mi ? İlk izlenimler nasıl ?


    Henüz gelmedi. Bekliyoruz hâlâ...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zeytinpark


    quote:

    Orijinalden alıntı: ayancıklı

    Captiva siparişi veren arkadaşlar araçlarınız geldi mi ? İlk izlenimler nasıl ?


    Henüz gelmedi. Bekliyoruz hâlâ...


    Nezaman geleceği konusunda bilgi verildi mi? hangi tipini sipariş ettiniz? fiyat olarak ne kadara anlaştınız ? medium ile high model arasında çok elzem bir fark yor konfor açısından tabiki gönül high model ister ama medium model sipariş etmek istediğimizde bunu genelde getrimiyorlar diye bir şey okudum forumda bu doğru mu captiva almayı düşündüğüm için bu konudaen güzncel bilgileri senin vereceğini düşünüyorum birde aracı araştırırken nelere dikkat ettin ben çok problem yaşayan kullanıcı görmedim golfün 7 ileri dsg şanzımanı ile ilgili tereddütler yaşanan bazı sıkıntılar beni bu araca itti nedense




  • quote:

    Orijinalden alıntı: drozy


    quote:

    Orijinalden alıntı: zeytinpark


    quote:

    Orijinalden alıntı: ayancıklı

    Captiva siparişi veren arkadaşlar araçlarınız geldi mi ? İlk izlenimler nasıl ?


    Henüz gelmedi. Bekliyoruz hâlâ...


    Nezaman geleceği konusunda bilgi verildi mi? hangi tipini sipariş ettiniz? fiyat olarak ne kadara anlaştınız ? medium ile high model arasında çok elzem bir fark yor konfor açısından tabiki gönül high model ister ama medium model sipariş etmek istediğimizde bunu genelde getrimiyorlar diye bir şey okudum forumda bu doğru mu captiva almayı düşündüğüm için bu konudaen güzncel bilgileri senin vereceğini düşünüyorum birde aracı araştırırken dikkat ettin ben çok problem yaşayan kullanıcı görmedim golfün 7 ileri dsg şanzımanı ile ilgili tereddütler yaşanan bazı sıkıntılar beni bu araca itti nedense


    Bugün için yeni partinin gemi ile geleceğini söylemişlerdi. Eğer doğru ise araçlar inmiştir sanırım. Pazartesi yada salı günü ararlar diye tahmin ediyorum.
    İnci beyazı high için en son 75 e anlaştık. Dediğiniz gibi galiba artık medium getirmiyorlar.
    Bundan önceki kendime ait olarak Connect ve 1.6 Mondeo kullandım. Senelerdir Golf'e aşık birisi olarak hiç Golf sahibi olamadım. Bir ara az kalsın Golf 6 alıyordum ama gereksiz yüksek fiyatı ve birtakım başka sebeplerden ötürü kısmet olmadı. Mondeo'yu sattıktan sonra asfalt dışında da gidebilecek, biraz da konforu olan ve bütçeme uygun bir araç arayışına girdim. Sonra Captiva yı incelemeye başladım. Fiyatı da -bir hayli zorlamama sebep olsa da- bütçeme uyunca karar verdim. Gerçi iç malzeme ve işçiliğini beğenmedim ama yine de benim için fazla bile diye düşünüyorum...




  • konu hakkında fazla bilgim olmasada ve hala kaptivanın olumsuz bir yönü varmı diye araştırma ma rağmen çok güzel bir seçim olmuş zeytinpark arkadaşım hayırlı uğurlu olsun darısı bize yorumlarını ilk izlenimlerini aktarırsan sevinirim
  • bende medium var 2010 , aralıkta aldım. 7500km oldu hic bir sorunum yok.
    yalnız az km yapacaksanız 6ayda bir servise goturme zorunlulugu biraz can sıkıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yamanel

    bende medium var 2010 , aralıkta aldım. 7500km oldu hic bir sorunum yok.
    yalnız az km yapacaksanız 6ayda bir servise goturme zorunlulugu biraz can sıkıyor.



    3 yıl, 100.000 km garantisi var diye biliyorum ama 6 ayda bir servise uğranacağını bilmiyordum. Bunu size özellikle mi söylediler?
  • hem soylediler hem de kitapcıkta yazıyor. 6ay da bir gitmez ise garanti dısı kalıyormus. diger chevrole araçlarında bu sure 1 sene.
  • Peki her altı ayda bir ne yapıyorlar biliyor musunuz? Astarı yüzünden pahalıya gelmesin sonra :)
  • 10bin katları 200 20bin katları 400tl sanırım
  • Az önce sorum üzerine mail ile cevap geldi.
    2010 model Captivalarda periyodik bakımlar 6 aydan 12 aya, 7.500 km den 15.000 km ye çıkarılmış.

    Kaynak Bursa Neskar...
  • Arkadaşlar Captivam'la 2 ayda 8500'ü devirdim Allah'ın izniyle. Kasislerde ve oturup kalkarken koltuklardan yoğun yay gıcırtısı geliyor. Aynı sorunu yaşayan var mı? Koltuklar nasıl anlatsam biraz içi boş gibi... İçinden malzeme çalınmış gibi. Tok değil. 10000 bakımında sorup hal çaresine bakacağım. Bakım periyodunun 15000 e çıktığına ilişkin duyumları servislerden netleştiren arkadaşımız var mıdır? Bir de hediye verilen dandik navigasyonlar dışında taktırdığınzı entegre navilerden memnun musunuz? Nerede kaça yaptırdınız? Bilgi veren arkadaşımız olursa memnun olurum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ege-men -- 21 Nisan 2010; 22:33:54 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ege-men

    Arkadaşlar Captivam'la 2 ayda 8500'ü devirdim Allah'ın izniyle. Kasislerde ve oturup kalkarken koltuklardan yoğun yay gıcırtısı geliyor. Aynı sorunu yaşayan var mı? Koltuklar nasıl anlatsam biraz içi boş gibi... İçinden malzeme çalınmış gibi. Tok değil. 10000 bakımında sorup hal çaresine bakacağım. Bakım periyodunun 15000 e çıktığına ilişkin duyumları servislerden netleştiren arkadaşımız var mıdır? Bir de hediye verilen dandik navigasyonlar dışında taktırdığınzı entegre navilerden memnun musunuz? Nerede kaça yaptırdınız? Bilgi veren arkadaşımız olursa memnun olurum.


    15.000 e çıktığını üstteki mesajda yazdım. Arayıp söylediler. 2010 modeller için dedi. Ama özellikle sadece 2010 lar için midir bilmiyorum.
    Bu arada size hediye olarak "dandik de olsa" navigasyon mu verildi?




  • 6. ayda sadece bir filtre değişiyor o kadar hiç korkmayın normal bakım ücreti yılda bir oluyor sadece.
  • Bu bolum biraz enterasan olmus, Captiva'yi cok ciddi dusunurken ozellikle ilk sayfayi okuyunca biraz geri adim attim. Bu araca guvenimi sarsildi. Iyi super diyenlerde var ama bir kere corbaya sivrisinek dustu...

    Vazgectigim X3'e dogru mu cevirsem acep yine rotayi ?
  • eğer x3 alabiliyorsan zaten diğer markalara yönelme bile bence. Sonuçta bir bmw :))))
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tk152

    Bu bolum biraz enterasan olmus, Captiva'yi cok ciddi dusunurken ozellikle ilk sayfayi okuyunca biraz geri adim attim. Bu araca guvenimi sarsildi. Iyi super diyenlerde var ama bir kere corbaya sivrisinek dustu...

    Vazgectigim X3'e dogru mu cevirsem acep yine rotayi ?


    Yani. Eğer X3 alabilecek durumda isen 'ki Allah daha iyi etsin, X6 da alasın inşallah' o zaman Captiva'nın yanından ile geçme. Biz eldeki imkânlara göre tartışıyoruz bu aracı :)
    Yoksa 30 bin TL kadar daha verebilsem muhtemelen ben de X3 alırdım. Zaten Captiva'ya bile eldeki imkânları çok fazla zorlayarak erişebildim.
    Sonuçta ne kaa ekmek, o kaa köfte :))
  • hehe kesinlikle ne ka ekmek o ka köfte
    Captiva fiyatlarında benim şahsi fikrime göre alınabilinecek sıfır Suvlar şu şekilde :
    1) Subaru Forester Boxer Dizel
    2) Ford Kuga
    3) Chevrolet Captiva
    4) Nissan X-Trail
    5) VW tiguan TSI asla almazdım jipte benzinli sadece V8 ise alınır hehe dizeline ise Doğuş için çalışmadığım için almazdım
    Sıfır zorunlu değilse ben Discovery I veya II dizel.
  • Gecen hafta görüştük,fiyatta da anlaştık takas için aracıma deger bicip arayacaklarını söylediler. Sonra görüşmemizde aracımı kendim satarsam daha karlı olacağımı, belirttiğim fiyattan alamiyacaklarini söylediler. Herneyse bu arada captiva'yi araştırmaya devam ettim ama açıkcası "benim aracım bu" dediğim aracı şimdi "alsammi-almasammi" demeye başladım.
    Alma istegi Nedeni; diğer SUV'lara göre (arkadas aynı segmentte olan bir kaçını belirtmiş teşekkürler onada) 7 kişilik. Kalabalık için ideal, aile aracı. Ford'u uyguna ve istediğim vadeyle (banka kredisiz) alabilmeme rağmen ve de begenmeme rağmen (captivadan daha iyi) çok küçük. Yani bir SUV gibi görünmüyor. Diğer araclardan da 7'ik olanlar captiva rakamlarında ama döviz cinsi farklı ;)) En önemlisi 2 el degerini koruyor görünüyor. Yani bayii'de sıfırı 75 bin 2007'si 60 bin civarında ki bu çok çok iyi.
    soğuma nedeni; yorumların cogu araç ici kalite düşüklüğü. Bunun dısında bu araç 3 farklı ülkeden geliyor. Size gelen hangi ülkeden gelmiş teslim almadan belli olmuyor. Teslimden sonrada degisim zorr. Araçta çok eksik var full dendimi "FULL" olmalı yada full denmemeli bence. İsitmali koltuk atiyosun bir bluetooth'u çok goruyosun. Halbuki cep tel'leri artık hayatımızın parçası değil ta kendi olmuş durumda. Yine yorumlara bakaraktan, cam filmi yok basamak yok navigasyon ( bu arada soran olmuş onada yardımcı olayım. Captiva için navitech marka özel üretim multimedya var harika ötesi. Geri görüş kamerası koltuk başlığı monitörler dahil 4.bin tl civarında takiliyo. Ben aracı alıyorum dediğimde bayii istersem siparişi verip takabileceklerini söylemişti. Google'da captiva için navitech diye aratırsanız bilgisi çıkar zaten) bunları ayriyeten taktirdiginizda zaten araç X3 fiyatına geliyor resmen. Birde en önemlisi bir yazı okudum ne kadar doğru bilemiyorum, siz kullanan arkadaslar aydınlatırsanız sevinirim. Bir arıza yüzünden aylardır aracını servisten alamiyan bir beyefendi yazmıştı. Captiva acill diye aratinca bulunur. Link veremiyorum yazımdan da anlaşılacağı uzre (Turkce karakter, imla hataları v.s.) iphone cihazından bagliyim bu yüzden özür dilerim sizlerden.
    Ben 2. El araç sevemedim, sıfır taraftarıyım. Ama alacağım araç ne olursa olsun tüm nimetlerinden yararlanmak gerek düşüncesindeyim, yani donanım olarak. Şimdi alayimmi almiyayimmi karar veremiyorum. Özellikle kullanan arkadaslar, artı ve eksilerini kendilerince belirtirlerse sevinirim. Konfor, güvenlik v.s. v.s.




  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.