Şimdi Ara

CHEVROLET CRUZE hakkında yardım ve bilgi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.Yaklaşık 4-5 aydır en düşük 2008 model düşük km.'li 30-33bin tl'lik bir araç arıyorum.Aklımda honda civic sedan almak vardı fakat istediğim gibi bir araç malesef bulamadım.Bulduklarım ya çok pahalı yada kazalı v.s oluyor.Alternatif olarak Chevrolet Cruze'lara yöneldim dış görünüş ve iç mekan olarak oldukça güzel görünüyor araç.Aracı gazlı almayı düşünüyorum yakıt ekonomisi açısından.Fakat cruze un görünümü haricinde bu araç hakkında hiçbirşey bilmiyorum biraz araştırmaya çalıştım fakat pek birşey bulamadım.Merak ettikleri kısaca sormak istiyorum umarım yardımcı olursunuz.
    -1.6 LS Plus modelini almayı düşünüyorum en dolusu bu oluyor sanırım.Aracın yakıt tüketimi nedir acaba aldıktan sonra cebimizi yakarmı ?
    -Araç genel olarak problem çıkartan bir modelmidir ?
    -Servis masrafı bakımları çok masraf çıkartırmı ?
    -Manuelmi yoksa otomatikmi tavsiye edersiniz ?
    -Aracın çekisi motor gücü nasıldır ? ( Gazlı için) Gaza basınca koltuğa yapıştıran cinsten bir araçmıdır.
    Şimdilik aklıma gelenler bunlar arkadaşlar.Vericeğiniz cevaplar çok önemli gerçekten burdaki yorumlara göre bir araç bakıcam bende yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler.







  • Hocam ardım ama bulamadım diyorsunuz da forumda koskoca "cruze" bölümü var. Oraya neden bakmıyorsunuz? Sorduğunuz bütün soruların cevapları 100 lerce kez konuşuldu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.