Şimdi Ara

CHP'ye Yeni Sezgin Tanrıkulu Gelmiş. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
1
Favori
3.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Nooldu la hani senindi? Hatta mhp'li isme o benim resmimi twitter'dan çalmıştır demiştin. Adama hırsız demiştin. Forumda çoğu kişi gördü.  


    Ayrıca forumda yaklaşık 3 kişiye fetö'nün firmalarının önünde yattınız diye mesajların var. Bunları ispat edebilecek misin? 


    Ayrıca forumda herkesi savunma! Bak geçen bir tanesi cumhurbaşkanına hakaret etmişti direkt cimer'e attım. Altında elemanı savunan akp'linin adı var.  


    Bu mesajında ekran görüntüsünü al!  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surpentor -- 8 Aralık 2022; 1:3:36 >




  • Desenize herkezler kandirilmaya musait

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Siyaset bir yerde kıvırma sanatı zaten. Burada da siyaset yapmaya çalışanlar kıvırır durur. O onu de bu bunu. Siyasetin özü bu.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Cumhuriyetyoutube
    Meclis'te gerginlik bitmiyor: HDP'li vekil Kürtçe konuşunca olanlar oldu Halkların Demokratik Partisi Milletvekili İmam Taşçıer, Türkiye Büyük Millet Meclisi Bütçe Görüşmeleri sırasında Kürtçe konuşma yapmak isteyince Meclis'te tartışma çıktı. Meclis başkan vekili Haydar Akar, Kürtçe konuşmak isteyen Taşçıer'in sesini kısarken HDP Grup Başkanvekili Meral Danış Beştaş da tartışmaya dahil olarak tepki gösterdi. Ayrıcalıklardan yararlanmak için Cumhuriyet Tv'ye katılın: https://www.youtube.com/channel/UCgnTQ4IeDnrnocBaiHHJsNg/join Yeni gelişmelerden haberdar olmak için Cumhuriyet Tv kanalımıza abone olmayı unutmayın. Cumhuriyet Tv’yi sosyal medya hesaplarından takip edin: Twitter; https://twitter.com/TvCumhuriyet Facebook; https://www.facebook.com/tvcumhuriyet Instagram; https://www.instagram.com/cumhuriyettv Cumhuriyet haber verir. https://www.cumhuriyet.com.tr #tbmm #meraldanışbeştaş #kürtçe
    https://www.youtube.com/watch?v=jw77-RujIzU


    Ayrıca bak sürekli Chp'yi kötülüyorsun ama Chp'li meclis başkanı sürekli olarak kürtçe konuştuğu için hdp'li vekilin şak diye mikrofonunu kesti. Hatta kavga çıktı. Bunları neden söylemiyorsunuz? Ayrıca özelden akp ile işim olmaz diye mesajında duruyor.  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surpentor -- 8 Aralık 2022; 1:12:5 >
  • Treth kullanıcısına yanıt

    " kendini beğenmiş yapıları halka tepeden bakmaları kendilerini ülkenin tek hakimi sanmaları aşırı narşist olmaları sebebi ile ezelden beri..."

    Sonundaki CHP yazısını okumasaydım"İşe bak tirrekte saf değiştirmiş diyecektim:d" Günümüz AKP'yi tarif etmişsin


    Şimdi aynısını senin tayfa yapıyor. Seküler insanları boğmakla meşgul. içtiği biraya karışır, eteğinin boyuna karışır, eğlencesine karışır festivaline ona karışır buna karışır. Onu yasaklar bunu yasaklar.


    Zaten siz iktidardan giderseniz bu pişkinliğiniz ve şımarıklığınız yüzündne gidersiniz muhalefet başarılı olduğu için değil.


    Arkadaşım senin partin bu ülkede 10 milyon mülteci kaktırmış partidir. Suri-Paki-Afgan doldurup üstüne Avrupa çöpünü getirtmiş partidir. Ülkenin iyi kötü demokrasisini de rafa kaldırıp Tek adam rejimin ekürileriyle dayatmış partidir.


    Kim olsa böyle büyük zararı veremez. Buna rağmen koştura koştura AKP'ye oy veriyorsan bunun vebalini de öbür tarafta zerre hakkım varsa sorarım.


    Biz kötüler arasından iyisini seçmeye çalışıyoruz. Baskıcı tek adam rejiminden kurtulmaya çalışıyoruz. Özgürlük istiyoruz , demokrasi istiyoruz ekonomik rahatlamayı istiyoruz. KK'nın kara kaşına karagözüne oy vermiyoruz. Yok başka alternatif. Getirdiğiniz ucube sistem ittifaksız partiyi sistemde kabul etmiyor.


    demokrasi biat kültürünü kabul etmez, faydacı yaklaşımı benimser. Ama senin gibilere ne anlatsak boş.


    daha 2 hafta önce HDP ile partin dirsek temasında bulunduğunda neredeydin? İleriki dönemde AKP tekrar HDP ile temasta bulunduğunda gelip eleştiri yapacak mısın yoksa deliğine geri mi kaçacaksın?

    HDP yakar top, bir yandan da bıçak sırtı seçimde iki ittifak karıncanın belini incitmeden sevme paşinde.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Violet Evergarden -- 8 Aralık 2022; 10:56:45 >




  • Violet Evergarden kullanıcısına yanıt

    Ben davutoğlu için oy veriyorum erdoğan için vermiyorum diye forumda mesajı var. Aslında dediği gibi bir durum yok. :)

  • Kolpalık yapmış. Bunlar efsunlanmış gibi fanatiklerdir. O gitmiş bu gelmiş çok umurlarında değil.

    Herhangi siyasi görüşleri yok. "Erdoğan ne derse o cu" tayfalarından


    Erdoğan sonrası AKP'nin başına kim geçecek o bile belli değil. Öylesinde gündelikçi siyaseti bunlarınki

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.