Şimdi Ara

CHP'ye Yeni Sezgin Tanrıkulu Gelmiş. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
1
Favori
3.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: astegon

    Bu mesaj silindi.
    Niye ya eğlenceli değil mi? Adam ne umud ederseniz tersini yapıyor :) Bunlara rağmen seçmenlerin hala umuda tutunmalarını çok ilginç buluyorum ben.

    Mesela benim açımdan AKP kaybederse " Aa kaybetti tüh yeni ugraş bulmam lazım " der olay biter ama sizin için bu hayat memat mesrlesi haline gelmiş böyle bir ortamda tüm umudunuzu bağladığınız partinin haline baksana :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Violet Evergarden

    " kendini beğenmiş yapıları halka tepeden bakmaları kendilerini ülkenin tek hakimi sanmaları aşırı narşist olmaları sebebi ile ezelden beri..."

    Sonundaki CHP yazısını okumasaydım"İşe bak tirrekte saf değiştirmiş diyecektim:d" Günümüz AKP'yi tarif etmişsin


    Şimdi aynısını senin tayfa yapıyor. Seküler insanları boğmakla meşgul. içtiği biraya karışır, eteğinin boyuna karışır, eğlencesine karışır festivaline ona karışır buna karışır. Onu yasaklar bunu yasaklar.


    Zaten siz iktidardan giderseniz bu pişkinliğiniz ve şımarıklığınız yüzündne gidersiniz muhalefet başarılı olduğu için değil.


    Arkadaşım senin partin bu ülkede 10 milyon mülteci kaktırmış partidir. Suri-Paki-Afgan doldurup üstüne Avrupa çöpünü getirtmiş partidir. Ülkenin iyi kötü demokrasisini de rafa kaldırıp Tek adam rejimin ekürileriyle dayatmış partidir.


    Kim olsa böyle büyük zararı veremez. Buna rağmen koştura koştura AKP'ye oy veriyorsan bunun vebalini de öbür tarafta zerre hakkım varsa sorarım.


    Biz kötüler arasından iyisini seçmeye çalışıyoruz. Baskıcı tek adam rejiminden kurtulmaya çalışıyoruz. Özgürlük istiyoruz , demokrasi istiyoruz ekonomik rahatlamayı istiyoruz. KK'nın kara kaşına karagözüne oy vermiyoruz. Yok başka alternatif. Getirdiğiniz ucube sistem ittifaksız partiyi sistemde kabul etmiyor.


    demokrasi biat kültürünü kabul etmez, faydacı yaklaşımı benimser. Ama senin gibilere ne anlatsak boş.


    daha 2 hafta önce HDP ile partin dirsek temasında bulunduğunda neredeydin? İleriki dönemde AKP tekrar HDP ile temasta bulunduğunda gelip eleştiri yapacak mısın yoksa deliğine geri mi kaçacaksın?

    HDP yakar top, bir yandan da bıçak sırtı seçimde iki ittifak karıncanın belini incitmeden sevme paşinde.

    Sen akp ve chp den söz ediyorsun bunlar siyasi partiler.

    Ben seçmen kitlelerinden aslında insandan öte bir şeyden bir topluluğun genel zihniyetinden geliştirdiği anlayıştan davranış biçiminden söz ediyorum.

    Siyasi partiler insanlar bunlar hepsi fani degisken geçici ama bu tür akımlar zihniyetler kalıcıdır. Bundan 200 yıl sonra yine chp seçmeni yine akp seçmeni dedigimiz topluluklar olacak. Partiler kapanacak isimleri değişecek şu an yaşayan tüm insanlar ölüp dünyadan silinecek ama zihniyet hala orada olacak bir yere gitmeyecek.

    Buna ne isim verirsen ver ister zihniyet de ister yaşam tarzı böyle şeyler bakidir.

    O yüzden ben partilerin ne yaptığına ilgi duymuyorum bunlar bir ülkenin tarihinde kısacık bir yere tekabül eden degisiklikler sadece üstünde durmaya gerek yok nasıl olsa kalıcı değiller.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Treth kullanıcısına yanıt

    Bence sende aşağılık kompleksi var. Seküler, kültürlü, düzgün insanlara karşı ..

  • Jackal78 kullanıcısına yanıt
    Neden öyle bir sey olsun ki yeterli egitimim var istedigim her ortama girebilecek kadar kazancım var gerektiği kadar genel kultürüm var yani neredeyse eksik hissettigim hic bir konu yok neden tribe gireyim ;)

    Kendini beğenmişlik ile kultürlü olmak farklı ben kimseyi aşağılamıyorum ama yetişkin bir chp li günde en az 5 vatandaşı ya maddi durumu ile ya eğitim imkanları ile ya kıyafeti ile ya yaşadıgı yer ile yada sırf tercihlerinden dolayı aşagılıyor :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Treth kullanıcısına yanıt

    Her muhalif kişiyi kendiniz gibi sanmayı bıraktığınız zaman farklı görüş açılarını da göreceksiniz.


    Dar alanda kısılıp kaldınız. Ötekileştirmeden rahat edemiyorsunuz.


    Senin için Ak Parti kaybederse yıkım olmayacak belki ama emin ol o konfor alanın etkilenecek :)


    Bunlara rağmen demiyoruz biz, sizin mahallenin zihniyeti, mahallenizin ahlaksız bakış açısı ve hiç itiraz etmeden biat etmeniz sebebiyle sizi eleştiriyoruz.


    Kendi mahallenizi eleştirmekten ölesiye korkuyorsunuz kendi düşünceme göre. Kapalı kapılar ardında sizin mahallenin neler konuştuğunu sen de ben de iyi biliyoruz.


    Bu düzenden memnunsan bas gavura vurur gibi. Ben memnun değilim. Nokta.

  • Treth kullanıcısına yanıt

    Ya, he he.


    Sen her durumda, yetkişin bir AKP'liyi savunacak bir bahane bulursun olmadı uydurursun. Olmadı olan durumları kendi isteğine göre esnetmeye çalışırsın. Benim düşüncem de kesinlikle geçmişten gelen bir kompleksin var bu konuda.


    Akpli biri yaparsa ya nolcak siyaset bu der geçer, karşı taraftan yapan biri olursa aha sizin zihniyet bu diyen birisin sonuçta.

  • Panda'nın yazıya bak. Ötekileştirmekten bahsedip her lafına biz, siz diyerek başlamış. Yalnız partizan yazmayı unutmuş bu mesajında kelime lugatı 20'ydi 19 oldu o kötü olmuş.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moritanyalı -- 8 Aralık 2022; 16:58:18 >
  • astegon kullanıcısına yanıt

    Olm ben tanrıya biat etmiyorum Bir siyasi partiye mi edicem güldürme beni. Bu gezegende benden üstün yada aşağı kimseyi kabul etmiyorum ben. Sırf bu yüzden geçenlerde bana Atatürk düşmanı diyordunuz tapmıyorum diye :)

  • tla776 T kullanıcısına yanıt

    Eğer istersem yaparım bu tamamen benim keyfime bağlı sonuçta benim açımdan bir eğlenceden ibaret. İstersem CHP li içinde aynısını yaparım oda keyfe tabi bir durum :)


    Mesela geçenlerde bir CHP li meclis başkanı mecliste Kürtçe konuşan birinin söz hakkını aldı. Adamı direkt tebrik ettim. Dahası gelen itirazlara hitaben siz 30 milyon kişi anlıyorsunuz ama geri kalan 50 milyon anlamıyor dedi direkt susturdu kadını o zaman daha çok övdüm.


    Yani gerektiğinde övüyoruz da :)

  • Yani cidden var ya bu Kılıçtar adama cinnet geçirtir..


    Kritik bir dönemeçteyiz ve yaşananlara bak, düşündükçe rage geliyor.




    CHP'ye Yeni Sezgin Tanrıkulu Gelmiş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 9 Aralık 2022; 0:16:20 >
  • Treth kullanıcısına yanıt

    Ya yemezler. Hadi oradan. Biat etmiyormuş ahahahaha


    yaw he aslan parçam he :)

  • Treth ne zamanki aynı tipte bir eleştiri konusunu AKP için de açar o zaman samimiyetine ve tarafsızlığına güvenebilirim, onun dışında Treth benim için koyu kapaklı akepelidir. Dolayısıyla "partiler filan geçidir," boştur şeklinde laf salataları da aynı şekilde samimiyetsizdir. Boşsa bu konuyu niye açtın, niye vaktini böyle şeylere harcıyorsun?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 9 Aralık 2022; 18:7:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abd kimi isterse o chp'ye danışmanda olurda çaycıda olur genel başkanda olur. Baykala kaset darbesi ile yerine geçen yalandaroğlu da abd eliyle oraya geldi.

    Abd almanya ingiltereye gidip tüm ekibini ekip gizli görüşmeler yapıyor malum zat. Artık kime neyi vadediyorsa Allah muhafaza seçimi alırsa 6 aya ülke elden gider.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Maaşlı Omurgasız AK TROLL 'er den Yine YALAN.... YİNE ALGI.... Bu milleti bunları yemez....

    OSMAN ÖCALANI TRT YE ÇIKARANLARI UNUTMAZ BU MİLLET..

    HABURDA DAVUL ZURNA EŞLİĞİNDE PKK LILARI KARŞILAYANLARI UNUTMAZ...


    DİYARBAKIR Da MEGRİ MEGRİ DİYE AĞLAYANLARI UNUTMAZ...

    SAY SAY BİTMEZ... AKP NİN YAPTIKLARI.......



    CHP'ye Yeni Sezgin Tanrıkulu Gelmiş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-701484EF2 -- 10 Aralık 2022; 15:2:41 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Nevfel kullanıcısına yanıt
    Akpnin kuruluşuna ve yaptıklarına bakınca siz niye ölümüne destekliyorsunuz diye soracağım ama senin gibiler böyle yapmaya mecbur.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • CHP'nin Kürtçü, Seyit Rızacı, ikinci cumhuriyetçi ve utangaç islamcı isimleri bünyesine kattığı doğru iyi de bunu eleştiren adamın akpli olması kadar tezat bir şey var mı? AKP'nin aslını zaten bu güruh oluşturuyor.


    HP seçmeniyle bir problemi varmış. Ne yapalım varsa. benim de senin zihniyetin ile bir problemim var. Üstelik senin zihniyetin 20 yıldır bu ülkeyi yönetiyor. Yaptıkları belli yapacakları da belli.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kartal Göz

    Treth ne zamanki aynı tipte bir eleştiri konusunu AKP için de açar o zaman samimiyetine ve tarafsızlığına güvenebilirim, onun dışında Treth benim için koyu kapaklı akepelidir. Dolayısıyla "partiler filan geçidir," boştur şeklinde laf salataları da aynı şekilde samimiyetsizdir. Boşsa bu konuyu niye açtın, niye vaktini böyle şeylere harcıyorsun?
    Eğlenceli geldi. AKP de var bir tane Tanrikulu orada da eksik değil.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Surpentor kullanıcısına yanıt

    Cevap bile verememiş CHP'ye Yeni Sezgin Tanrıkulu Gelmiş. 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: the__executioner__

    Cevap bile verememiş  

    Sup bende 5 yıldır engelli önümüzdeki 20 yıl boyuncada açmayı düşünmüyorum. Yazsa yazsa fetocu filan demiştir. Ona da gülüp geçmek en iyisi.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.