Şimdi Ara

Çinliler hangi marka telefon kullanıyor, ne istiyor? DH Çin'de özel video (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
298
Cevap
10
Favori
8.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • "bu video da değinmediğimiz bir olay var o da şu ki Google'ın, Google Play'in Çin'de tamamıyla engelli oluşu hatta ROM'ların içerisinden direk kaldırılmış olması hatta ve hatta tekrar kurulamıyor olması eğer yeni bir ROM atmaz iseniz. Her android telefon markası kendi marketini oluşturup applerinin indirilmesini buradan sağlamakta."

    Bu durumda ben de android i tercih etmezdim. Güvenlikten stabiliteden yavaşlıktan şikayet etmeleri çok normal.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Video süper ne kadar zamanda böyle çince öğrenilir acaba

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: despote

    Çok güzel bir video olmuş. Emeğinize sağlık.

    buranın vesteli işte. ne beklersin...
  • Video çok güzel olmuş. Japonya versiyonunu da bekleriz.

    Şaka bir yana Apple fethetmiş Çin'i. Buradan Çin'li telefon markalarına tüyo vereyim. Devlete gitsinler ek vergi getirsinler Apple'a. Bu sayede insanlar artık Apple almaz. Bknz. Türkiye Vestel kafası.........
  • Elemanın çincesi tukcesinden daha iyiymiş :)

  • Bu ne arkadaş ya ne çok art niyetli insanlar var. Şurada negatif olarak atıp tutanların yarısı bile kendi mahallesine çıkıp bu şekilde röportaj yapamaz bence. Bence herkesin ayfon demesi normal çünkü bütün üretimin anayurdu teknolojinin merkezi neredeyse. Sadece ayfonun artı özellikleri için değil de psikolojik olarak da değerlendirmek gerekebilir, insanlar mesela "farklı olma" çabası yüzünden ayfon isteyebilirler çünkü herkeste android var ya da "hava atma" nedeniyle isteyebilirler, bunlar tamamen varsayım. Zaten satıcı bayan asıl nedenleri sıralamış ve bence çok haklı. Kendinize bir sorun bir telefon alırken "bir gün satarım" düşüncesi hiç oluşmuyor mu? Herkes teknolojiden anlayacak diye bir şey yok, androidde çok fazla güvenilmez program var özellikle reklam içeren uygulamalar gırla geziniyor insanlar bundan bıkmış olabilir romla rootla uğraşmak istemeyebilirler.

    Böyle bir sonucu tahmin ediyordum ben. Bunun araba versiyonu yapılsa alman arabaları sonucu ortaya çıkar bence.





  • apple yine ezmiş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hep kızlara yönelmiş arkadaş:) bu video yu izledikten sonra 16çekirdekli 128gb bi Android çıksa bile merak uyandırmaz insanda. Insanların android den bu kadar sıkılması Windows a yarayacak galiba.

  • "Neden Iphone tercih ederdiniz?" sorusunun asıl cevabı, " En ulaşılması güç, pahalı dolayısı ile prestijli olması" cevabını kimse vermiyor. Herkes, İnternette inceleme videolarında uzmanların, stabilite, hız gibi değindiği konulara değiniyor. Kısacası ortada ahım şahım bir somut fark yok ama medyanın verdiği akıl ile bir eğilim var. Asıl sebep her üründe olduğu gibi para ve prestij, marka imajı. Onu da zaten medya ve belirlenen fiyat araliği yapiyor. Tabiki biz de akıl olarak bunları bilmek de fakat zayıf yonlerimize komplekslerimize direnemegip o eğilime mecbur giriyoruz. İnsaniz. Ama şu androidde yavaslama takilma ana ekrana gec donme insani yaslandiriyor. İos ta bu yok mu merak ediyorum.

  • Daha önceki yorumuma ek olarak;
    Bu Meizu, Xiaomi, Huawei, ZTE, Lenovo gibi firmaların amiral gemileri 10 dakikada yüz binlerce adet satıyor diye haberleri yapılıyor. Tüm dünya bu şekilde biliyor. Hatta bu firmaların hepsinin yıllık bazda toplamda sattığı ürün sayısı yaklaşık 400 500 milyon adet yani Apple'ın tüm dünyada sattıklarına fark atmış durumda iken kime satıyorlar bu telefonları ? Yani demek istediğim kendi telefonlarının %80'ini ihracat etseler %20 kendilerine kalsa bile sokaklarda apple'dan çok onları görmemiz gerekirdi.

  • Devam eden videolarda kalite alıştığımız DH standartına ulaşacaktır. Yerel dilde yapılan röportaj fark yaratmış. Ağzınıza sağlık.

  • Bizde oppo gibi yerli malı olsa appleye bakmayız adamlar apple diyor başka birşey demiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladığım çinceden
    miyav
    miyav
    pikaçu
    miyav

    Röportaj güzel olmuş. Devamını bekleriz.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: hamitozlu

    Anladığım çincedenmiyavmiyavpikaçumiyav Röportaj güzel olmuş. Devamını bekleriz.


    Ayrıca sayın extremert dediği gibi Google play çinde yasak ise androidli telefonların tercih edilmemesi doğaldır.
    Mert Karamusaoğlu acaba bu konu ile ilgili inceleme yapabilir mi?
    tşk

  • buraya neden hep tipsiz olanları geliyor !?

  • lan adamlar telefondan sıkılmış
    param olsa dünyayı gezerim
    sanal saçmalıklardan kurtulurum diyor !

  • bafbaf B kullanıcısına yanıt
    cinli gencler nerde ingilizce bilir ya. Atip tutmayin lutfen 4 sene kaldim genclerin %5 i ancak biliyor onlarda zaten international firmalarda calisiyor. Arkadasimizin bu guzel paylasimi icin tesekkurler. Emege saygi
  • Apple bunlarida kandirmis
    Istedigi kadar hizli ve stabil olsun o batarya kapasiteleri ile iphone alinmaz.Ikinci el kaygisinin Çin gibi uretici ve fiyatlarin uygun oldugu bir ulkede bile olmasi beni cok sasirtti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AltunPSCafe kullanıcısına yanıt
    Boşuna kalımışsın o zaman, bende çince öğreniyorum dediğimde şaşırıyorlardı. Konuşmaya başladığımda muhabbet ingilizce konuşuyorlardı.
  • sonra diyorlar ki türk kızlarına neden kezban diyorsunuz

    arkadaş video'da mağazada çalışan kızın mesleği sebebi ile bir şeyler bilmesi normal fakat bazı sorulara o kadar güzel yorumlar yapıyor ki hayran olmamak elde değil

    burada teknosa'ya gidip bir kıza bir şey sorsan kelebek gibi koşup müdürünü çağırıyor

    akşama kadar anca instagramda kıçını başını paylaşsın bizimkiler...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.