Şimdi Ara

***CITROËN C4 ==> K.I.T.T. *** (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Sevgili Hakan böyle bir organizasyonda her zaman liste başlarında olacağımı ve enerjimi bunun için harcayacağıma emin olabilirsin. Bu konuda bizler üzerimize düşeni yaparız ve Trabzon Citroen.de bu konuda destek verir buna eminim.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Yavuz

    Sevgili Hakan böyle bir organizasyonda her zaman liste başlarında olacağımı ve enerjimi bunun için harcayacağıma emin olabilirsin. Bu konuda bizler üzerimize düşeni yaparız ve Trabzon Citroen.de bu konuda destek verir buna eminim.



    Sevgili Yavuz o halde bir topic açıver siftesi senden olsun buradan organize olmaya başlayalım , bayiye de sonrasında haber veririz database için nihayetinde onlarda ayrıntılı kullanıcı listesi var. Bayide Mehmet İşbaşar da konuyla ilgili ve alakalı yardımcı da olacaktır destek de .. Aynı desteği Fatih ve Temel beyden de alırız.. Aklımda hatta başka işler de var yapılabilecek bunları bilahare paylaşalım. Bugün müsait bir zamanda yanına uğramak istiyorum. Seni etkileyen aynı ilahi kuvvet geçen cumanın rövanşı için bana da hissetiriyor bişeler..




  • Sevgili Hakan ben evde 2.80, 1.90 yatıyorum :) Grip oldum atlatmaya çalışıyorum ilaçsız.
  • Allah şifa versin biraz evvel iyileşmeye bak dostum . Bu sabah Mehmet beyle görüştüm , organizasyona tahmin ettiğim gibi çok sıcak baktı ve artı katkılarda bulunmayı düşünüyor kendisi de , beraber de uğrarız yanına . Lobi çalışmalarımızda bugün Ercan hocamı bulmak ve tanışmak var niyetimde.
    Topici atmışsın hayırlı olsun katılım sağladım ..
  • Bilgilerimizi güncelliyoruz , birbirimizi daha iyi tanıyoruz .Yakında da ilk organizasyonumuzu gerçekleştireceğiz. Lütfen katılın :
    http://forum.donanimhaber.com/m_21338481/tm.htm
  • Arkadaşlar , kullanmakta olduğumuz muhteşem makinaların gizli saklı veya kitapçıklarda minnacık yazıyla pas geçilmiş özelliklerini bir gözden geçirelim . bir trick topici atacağım ve bildiğim keşfettiğim trickleri yazacağım. eminim benim bildiklerim çok küçük bir kısmıdır ama fazlasını bilenlerin tecrübelerini paylaşmaya da hazır olalım .
    Saygılar . .
  • ARALIK 2007 de mcp sahibi oldum.Ondan önce C3 vardı,ama katalogdaki yakıt sarfiyat değerlerine ulaşmak imkansız dostum.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: leyupreisoglu@hotmai

    ARALIK 2007 de mcp sahibi oldum.Ondan önce C3 vardı,ama katalogdaki yakıt sarfiyat değerlerine ulaşmak imkansız dostum.



    Dostum mevzubahis araç C4 ise imkansız diye birşey yok. Lakin sizin araç ilk 5000 km lik rodaj süresini tamamladı mı ? tamamladı veya geçtiyse katalog verisini yakalarsınız hatta 15000 km ye doğru hiç sorun olmayacağı gibi katalog verisinin de altına düşebilirsiniz. Burada önemli olan kullanım şekliniz ve zamanınız. Henüz motorun ısınamadığı bir parkurda kısa süreli 5-10 km lik alanlarda sürekli kullanım dediğiniz gibi tüketimi arttırır. Buna tabii ki spor kullanımı da ilave etmek lazım. Bakınız benim kullandığım araç manuel vitesli 110 hp. Katalog verisi 4 lt dir ama ben gayet rahat 3.8 hatta 3.6 ları görüyorum. Yanlış anlamayın aşağı eğimli değil bizzat düz yolda.
    Size tavsiyem biraz daha sakin ve daha uzun bir parkurda test etmeniz aracınızı. 90km/h de 3.8 lt görmüyorsanız sorunu başka yerlerde arayın. Mesela tıkanmak üzere olan hava filtresi kullanmadığınız yakıt katkısı veya yakıt aldığınız istasyonun yakıt kalitesi , düşük lastik hava basıncı gibi ..




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.