Şimdi Ara

****** CITROEN C3 ****** (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
1
Favori
30.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • OHA

    Hocam uzak dur iki üç koydunmu üst sınıf alıosun zati.

    Hemde C3...

    Ya ben Getz ten bile kötü diye düşünürken sen 7-8 milyar üstüne koyuyosun abi olcak iş mi ya.

    Başka araçlara bak derim ben
    MULTİJET al karma 95bin yakıo
    Multijet olan araçlar Corsa-Palio-Punto
  • isteyen alsın da benim evin önüne koymasın, göz zevkimin manzaramın içine etmesin, kavga çıkarırım :P
  • 90bg'lik versiyonu olsaydı Punto + corsa'da çok tercih edilirdi diye düşünüyorum.. 1 ton bile olmayan otomobillere, oranları hızlı seçilmiş bir şanzımanla gayet güzel performans alınabilirdi, tüketimiyle zaten kendisini kanıtlamış bir makine.., belki yurtdışında vardır tam bilmiyorum tabii öğrenmek lazım
  • quote:

    Orjinalden alıntı: h3x

    Arkadaslar kararsiz kaldim...Ne dersiniz 92 beybir 14 hdi mi aliim uretimden kalkmis ama...1.6 mi aliim 92 beygir hdi. Arada 1 milyar fark var...31.5 yazio nakit fiyatina 1.6 nin. Ne kadar inerler acaba? alan oldumu hic?



    dostum 1.6 yı tavsiye edicem. 1.6 donanım olarak full. en azından jantlar alaşımlı. 4 tane almaya kalksan 1 milyarı geçer. direksiyondan kumanda,yağmur sensörü,hava yastıkları,mp3 player.

    Bunları tek tek almaya kalksan 10 milyar eder.
  • Model: Citroen C3 PLURIEL SX 1.4i
    Fiyatı: 40,355 YTL
    Beygir gücü: 75
    Yakıt tüketimi (ortalama, litre/100 km): 6.8
  • klonajinsky, c3 mafsalından ses geliyor demişsin hocam, ben de 1,5 ay önce bi 2000 km'de c3 dizel aldım 92 bg ve son 2-3 haftadır direksiyondan ses geliyor. tıkırtı yani, titreşim gibi bir ses. belki az bi ses ama kafaya takınca beyninin içinde yankılanıyo nerdeyse.

    herhalde genel problem, her c3'te var dediğin ses bu olsa gerek. kramayer milindeki boşluk mu yapıyormuş ne. iki servise gittim ikisi de normal dedi. ben de dedimki; siz şuna kısaca halledemiyoruz bu nedenle normal diyoruz deyin. hayır filan diyorlar tabi ki. halbuki normalse sıfır arabadan da gelmesi lazım o sesin.

    garantiden yapmıyorlar demişsiniz, benim araba garantili halen, yani garantisi bitince götürdüğümde yapacaklarını, sırf para almak için mi böyle davrandıklarını söylüyorsunuz.yani aslında çözümü var mı. eğer böyleyse büyük terbiyesizlik.

    tabi bu kaymak asfaltta gelmiyor ama sadece tem otoyolu kaymak. :(
    sonuçta bu sese katlanmak zorunda mıyız, yoksa yapabilecek bi şey var mı?




  • quote:

    Orjinalden alıntı: akhenaten

    klonajinsky, c3 mafsalından ses geliyor demişsin hocam, ben de 1,5 ay önce bi 2000 km'de c3 dizel aldım 92 bg ve son 2-3 haftadır direksiyondan ses geliyor. tıkırtı yani, titreşim gibi bir ses. belki az bi ses ama kafaya takınca beyninin içinde yankılanıyo nerdeyse.

    herhalde genel problem, her c3'te var dediğin ses bu olsa gerek. kramayer milindeki boşluk mu yapıyormuş ne. iki servise gittim ikisi de normal dedi. ben de dedimki; siz şuna kısaca halledemiyoruz bu nedenle normal diyoruz deyin. hayır filan diyorlar tabi ki. halbuki normalse sıfır arabadan da gelmesi lazım o sesin.

    garantiden yapmıyorlar demişsiniz, benim araba garantili halen, yani garantisi bitince götürdüğümde yapacaklarını, sırf para almak için mi böyle davrandıklarını söylüyorsunuz.yani aslında çözümü var mı. eğer böyleyse büyük terbiyesizlik.

    tabi bu kaymak asfaltta gelmiyor ama sadece tem otoyolu kaymak. :(
    sonuçta bu sese katlanmak zorunda mıyız, yoksa yapabilecek bi şey var mı?


    o sese katlanıcan yada gökşenler serviste 80 ytl ye yapıyorlarmış.döküm bir parça yaptırıp onu o boşluğu kapatmak için kullanıyorlar ama adam bir şey iddia etmezsen sorununu 80 ytl ye çözeriz yoksa citroen kabul etmiyor bu sesi dedi.e dedim sen ediyorsun citroen etmiyor???o da napayım cebimdenmi yaptırayım? dedi.zaten mercedes falan almadığın sürece bir süre sonra bütün arabalarda böyle sesler gelmeye başlıyor sağdan soldan.ben alıştım.

    senin dediğin ses durduğun yerde direksiyonu hızlı hızlı ama ufak hareketlerle sağ sol yaptığında geliyor dimi?




  • walla C3 bencede sınıfındaki en iyi araba denilebilir,gerek performans gerek de donanım olarak.yol tutuşu da güzel,ne de olsa o bir citroen,ufak tefek işçilik kusurları ve malzeme kalitesinin düşük olduğu yerler var ama o kdr da olur.

    kullananlar gerçekten kokluyor mazotu diyorlar, 92 hp lik versiyon için konuşuyorum. ben bile çok sevdiğim xsara'mdan ayrılıp dizel c3 alayım diorum,malum benzin fiyatları.

    Bu arada almayı düşünen arkadaşlara bi bilgi, frankfurtta c3 makyazlı olarak tanıtıldı. dışında hoş değişiklikler var,ayrıca içinde daha çok değişiklik varmış.içeriden resmini de bulursam koyarım.

     ****** CITROEN C3  ******


    Görsel açıdan en önemli yenilikleri 15 ve 16 inçlik alışım jantlar oluşturuyor. Sürücü kabini selefinden daha kaliteli malzemelerle ayartılmış. Aynı şekilde ön ve arka kapıların iç kaplamaları ve panelleri de yenilenmiş. C3’ün selefinde kullanılan motorların yanı sıra 1.6 litre 110 HP’lik yepyeni bir dizel motor kullanılmaya başlanmış. 240 Nm tork çıkışı sunan motor sahip olduğu overboost teknolojisiyle ani hızlanmalarda 20 Nm daha fazla tork üretebiliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prodrive -- 27 Eylül 2005, 18:27:22 >




  • yanılmıosam buda makyazlının içi, ama emin değilim


     ****** CITROEN C3  ******
  • evet hocam dururken de geliyor o ses sağ sol yaptığımda, yürürken de.. en ufak bir mıcırlı yolda, bozuk yollarda yani düz asfalt harici her yolda geliyor. bi sorayım bakıyım ben de o servise. sağolasın teşekkür ederim. halletsinler de 80 ytl hiç canım..
  • O işlem yapıldığında garanti mafiş...
  • hakkaten mi ya, off.. o zaman 3-4 ay sonra garanti bitince yaptıracaz artık, idare edecez.



    quote:

    Orjinalden alıntı: ototeknik

    O işlem yapıldığında garanti mafiş...
  • Yaw arkadaşlar arabayı bugün aldık Bu C3 ün Müzik tesisatı nedir yani kalitelimidir Sizce Ben beğendim Bide arkaya kolon atıcam Bide Rüzgarlık Bide Sis Farı Bide Stop far OF OF OF...!
  • 2003 model C3 1.6 Sx kullanıyorum. Şuana kadar çok çok memnunum. Tek kusuru amortsörlerin sertiği ve yüksek hızlarda giderken çukura falan girildiğinde araba savuruyor. Yol tutuşu kayboluyor.
    Dikkatli kullandıktan sonra problem yaratmaz.Bu araba için kötü diyecek birini tanımıyorum. Eğer öyle biri varsa da zaten arabadan anlamıyodur. Araba genel hatlarıyla zeten genç arabası. Bende modelde araba 110 beygir moder çok güçlü 2000 devirin üzerine çıktığın anda araba çok isterik davranıyor. İlk kez kullanacaklar dikkat etmeli bi anda altından kaçabiliyor. Ben ilk oturduğumda direksiyona çok garip gelmişti. Altında seri bir araba olduğunu bilmek insana güven veriyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Security -- 29 Eylül 2005, 8:58:04 >
  • c3 başlığı bulunca paylaşmak istedim..
    bende de 2006 c3 1.4 90 bg sensodrive var. Araç 2000 km de.. Bi şey söylemek için belki biraz erken ama şu ana kadar hiç bir problem yok araçta..
    performans olarak da donanım olarak da rahatlık olarak da oldukça iyi valla...
    Aslında eşime aldık arabayı ama ben de takılıyorum ara sıra....
    Bu arada "arabanız ne kadar yakıyor başlıklı" kısama da yazdım ama burda da aynen tekrarlamak istiyorum. Genel bilgi amaçlı---

    istanbul-bilecik-istanbul - toplam 480 km - tam 29 lt. benzin gitmiş - yani 100 km de hemen hemen 6 lt. civarı
    (hız 95-125 arası değişti...)
    şehiriçinde ise ağırlıklı eşim kullanıyor. şehir içi dediğim tam şehir içi - toplam 3 km. ev-iş arası 3. vitese bile zor atılıyo - araba ısınıncaya kadar işe varmış oluyo - bu durumda 33 lt. benzinle 380 km. gidiyor - yani nerdeyse 100 km. de 9 lt. - sanıyorum araba ısınmadığı için normal..




  • c3 ün helezonları 307 le aynı ona bi spor yay koydunmu yükseklik sona ermiş olur bnce c3e yapılıcak tek şey o
  • citroen wn uygun fiata uşak çağdaştan alınıyor buradan (izmirden ) gidip alan çok...telefonuda 02762153671
  • Arkadaşlar sayenizde bugün bende bir C3 1.6 HDİ SX aldım. Kullanan ardaşlardan her türlü tecrübelerini paylaşmalarını rica ediyorum
  • arkadasım o özellık sadece c5 te var
  • sensodrive inanılmaz basarız bir sansuman yokus yukarı cıkarken direk gerıye kayar hatta stop edebılırsın(cunku senso otomatik olarak biliniyor ama aracta tam otomatik sanzıman yok normal bıldıgın düz sansıman var sadece debriyaj iptal onun yerine elektronik debriyaj var normal düz sanzıman citroen lerle aynı) freni debriyaj gibi kullanıp kalkman lazım alısana kadar sonra sadece gaz pedalı ayarı ile rahat kalkabilirsin ve sensodrive i kesınlıkle otomatikte kullanmayacaksın hep düz kullan düzde hem daha az yakıt sarfiyatı saglarsın ve devir geçislerini ezberledigin anda aracı sarsmadan direksiyondaki kulakcıktan yada vites topuzundan direk geciş saglayabilirsin
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.