Şimdi Ara

Citröen C3 aldık, ikametgahı sanayiye aldık.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 5 ay önce kelepir bir C3 aldık.
    1.4 HDI X modeli, 15.500 tl'ye
    2004 model 160.000'de dizel.
    Tramerde bişey çıkmıyor ama arabanın anasını öpmüşler belli (Sonraki haftalarda anladık)
    İlk hafta sorun çıkarmadı, fakat ondan sonraki tüm haftalarda -bakın abartmıyorum- her haftanın 4 günü sanayide soluk aldık. Yok direksiyon sertleşmesi, yok motor beyni yok arabanın hiç çalışmaması yok aks sorunu yok klima arızası yok siyah duman atması vs. toplam 3.000 tl ye yakın masrafımız oldu.
    Gına geldi.
    Satın aldığımız kişi 'çok iyi araba aldınız bana çok dua edeceksiniz' demişti noter işlemleri sırasında ama dua'nın başına 'bed' kelimesi eklemek zorunda kaldık.
    İşin kötü yanı; aracı bir türlü ilana da koyamıyoruz. Çünkü -gerçekten söylüyorum- bir sorun hallolduktan sonra başka ciddi bir sorun çıkıyor..
    Murphy kanunu gibi..
    Bu lanet olası markada mı sorun var yoksa modelde mi?







  • Hocam gerçekten çok şansızmışsınız. Geçen sen dayıma C3 aldık 1.4 benzinli model adam bana çok dua etti. 1 senedir hiç sorunsuz kullanıyor sanayinin yolunu unuttu diyebilirim.. Bende 2 sene önce C4 picasso aldım alırken adam bana çok dua edeceksin dedi gerçekten de öyle oldu bende de hiç sorun çıkmadı 2 yıldır çok şükür. Malasef bu şekil satıcılar var adam arabaya bir şey yapmış ta olabilir kaza da olabilir. Sürekli arıza çıkıyor artık diye satma vakti geldi diyor. Tamam senin elinden çıkıyor bu araç ama alan ne yapsın. Madem böyle bir şey yapıyorsun satarken belirt ona göre indirimli sat her iki tarafta memnun kalsın arkasından küfüretmesinler... Bir de sanayide tanıdık iyi birini bulmak lazım. Orda da adam sürekli bana gelsin diye birini yaparken biyeri bozuyorlar diye duydum. Çok geçmiş olsun siz de elinizden çıkartın fakat çıkartırkende sorunlarını belirtin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peynir Alti Suyu Tozu -- 13 Ağustos 2015; 11:00:44 >




  • 1 senedir c2 kullanıyorum bana hepi topu 2 defa sıkıntı çıkardı. bu iki masrafın toplamı 300 lira tuttu. sizin biraz şansınız yokmuş.
  • 2. el araba alıyorsun başına ne geldi bilemiyorsun markayla alakası yok arabanın geçmişi ile alakalı bir durum.
  • Aynı motora sahip C2 kullanıyorum, 2 senedir hiç sorun çıkarmadı 150.000'de araç. Sanırım sizin şanssızlığınız olmuş biraz, lakin bu motor da en sağlam motorlardan biri aynı motoru Citroen/Peugeot/Ford kullanıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.