Şimdi Ara

CLİO SYMBOL GRUBU (609. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27.467
Cevap
83
Favori
1.900.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 607608609610611
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • paynırlarda oluyo demiş.. seninki paynır mı kafkas usta? orjinalse olmayabilir.aslında paynırda da olmayabilir. bakacaz..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: damonbounce

    ��

    />



    dış hava sıcaklığına göre motor yağı seçimi tablosu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: damonbounce

    quote:

    Orijinalden alıntı: lisaju

    Ankara'daki bir arkadaşım 2010 Clio Symbol 1.5 DCI 85 bg ile 250 km/h gördü. Kadran resmini aşağıda görebilirsiniz.

     CLİO SYMBOL GRUBU



    @turbox ;
    242. sayfada 85lik dCi ile 250km/s hızlara çıkıldığı gibi bir rivayet var. ne diyosun abi?


    gerçek mi bu? km göstergesi neden öyle? :S
  • quote:

    Orijinalden alıntı: damonbounce

    paynırlarda oluyo demiş.. seninki paynır mı kafkas usta? orjinalse olmayabilir.aslında paynırda da olmayabilir. bakacaz..


    Yok Ali ustam orjinal teyp benimki,pionneerde olur demişte oda ama anlamadım vala nasıl oluyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cüneyt RC
    gerçek mi bu? km göstergesi neden öyle? :S


    valla kardeş arkadaşlarla oturduk tartıştık, böyle bir durumun söz konusu olamayacağı kanısına vardık. ya fotoşop ya da test modu falan o resim. yani gerçek değil. 1,5 dCi 85 250 falan yapmaz. 85lik sahibi arkadaş varsa bi denesin bakalım 180i geçebilecekmi acaba

    ayrıca o motor hayatta 6000devir çeviremez. ben benzinliyle çeviremiyorum o kadar. resim komple sallama



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi damonbounce -- 23 Kasım 2010; 20:52:29 >
  • 85 DCİ lerde 5 bin devire kadar gösteriyor. 6 ve 7 bin devirlik gösterge zaten yok. Bu resim tamamen uydurma. Ha 200 km hız yapar ona inanırım.
  • bende bugun 22360 tl den 1,2 16 v siparişimi verdim arkadaşlar. koltuklar artık hep siyah geliyormuş .2011 exp vardı inceledim. bagaj ışığı var ayrıca 3 taraftada tavanda kol tutamağı var. deri direksiyon simidi ve vites topuzu da mevcut. saygılar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: daldiy

    bende bugun 22360 tl den 1,2 16 v siparişimi verdim arkadaşlar. koltuklar artık hep siyah geliyormuş .2011 exp vardı inceledim. bagaj ışığı var ayrıca 3 taraftada tavanda kol tutamağı var. deri direksiyon simidi ve vites topuzu da mevcut. saygılar.


    hayırlı olsun müdür şehir içi için güzel tercih.aracı fazla zorlamazsan baya az yakar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: daldiy

    bende bugun 22360 tl den 1,2 16 v siparişimi verdim arkadaşlar. koltuklar artık hep siyah geliyormuş .2011 exp vardı inceledim. bagaj ışığı var ayrıca 3 taraftada tavanda kol tutamağı var. deri direksiyon simidi ve vites topuzu da mevcut. saygılar.


    Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler inşallah.
  • beyler traffic modu söylemiş eger bu söyleyiş dogruysa. radyo birden kesilip radyo trafik haberine geciyormus.yol durumunu söylüyormus yani şu yolda calısma var su yol trafik yogun,su yol buzlu kaygan diye anons geciyorlarmış.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leon_312 -- 24 Kasım 2010; 0:22:16 >
  • Sadece radarla ilgili gördüğüm bir yazıyı paylaşmıştım. Doğruluk payı var mı bilmiyorum. Benim araçtaki orjinal radyo mp3'lü.
    Trafik modu orjinal radyoda da mevcut.



    quote:

    Orijinalden alıntı: kafkas11

    quote:

    Orijinalden alıntı: damonbounce

    paynırlarda oluyo demiş.. seninki paynır mı kafkas usta? orjinalse olmayabilir.aslında paynırda da olmayabilir. bakacaz..


    ...orjinal teyp benimki...
  • Traffic modu için yanlış yorumlar var, arkadaşımız bir paylaşım yapmış. Ancak radar vs. gösterdiği doğru değildir. Traffic modu, radyoda yayın varken anons vs. olursa acil kan vb. sebepten dolayı yayının kesilmesi özelliğidir.
  • Servisin yanından geçerken bir uğrayayım dedim.

    Listedeki 85 hp extreme modeli için listeden 1500 tl eksik fiyat vererek 29000 tl dedi.

    kangoo için (abs+alaşım jant+ manuel klima+çift hava yastığı 85 bg lik model)

    Benim 14 bin kmdeki 2009 Expression Symbol'ü 20 bin'e takasa alırız kalan 9 bini de 24 ay vade farksız faizsiz kefilsiz kredi kullanırsın dedi

    hiç aklımda yokken düşünmeye başladım.



     CLİO SYMBOL GRUBU
  • valla bence renault un sylbollerde ve ya diğer b sınıfı araclarında alıcanak motor seçeğini 85 lik dci dir 1.4 8v ve 1.2 16 ve motor secenekleri bence sadece ekonomi amaçlı ama 85 lik dci ise ekonomi ve performansı bi arada sunuyor ama o da alırken pahallı derseniz uzun vadede karlı olacaktır sonuçta sıfır alıyorsunuz hemen satmayı düşünmüyorsanız
  • Ben size bu fluence
    50000 in altında çıksın burada bas bas anırırım demiştimya güncel bir haber % 37 vergi


    ALINTI HABER
    Şöyle düşünün; bugün Renault'un Bursa'da ürettiği Fluence'nin 1.6 litre benzinli versiyonun fiyatı 35 bin 300 TL'den başlıyor. Yine Bursa'da üretilecek elektrikli Fluence'nin Fransa fiyatı ise Eylül ayında Paris fuarında açıklandı. 21 bin 300 Euro. Yani 42 bin TL'ye denk geliyor. Fransanın verdiği 5 bin Euro'luk teşviğide fiyata eklediğimizde vergisiz çıplak fiyatı yaklaşık 52 bin TL oluyor. Daha vergi koymadan 1.6 litre benzinliyle arasında 17 bin TL'ye yakın fark var. Gelin bir de üstüne ÖTV ve KDV'yi koyalım.

    52 bin TL'lik araca yüzde 37'lik ÖTV eklendiğinde fiyatı 71 bin TL oluyor. Bunun üstüne yüzde 18 KDV'yi eklediğimizde, rakam 84 bin TL'ye çıkıyor. Birde yüzde 6'lık ek ödemeler (harç pulu vs..) var. Bunları da eklediğimizde fiyat 89 bin TL'ye çıkıyor. Fransa'daki fiyatın iki katından bile fazla. Şimdi bu noktada, elektrikli araçların geleceği için ne bekleyebiliriz. Tabiki hiç bir şey. Sıfır emisyona sahip olduğu için çevreyi kirletmemesi veya dizelin 10'da biri maliyetle yol almasını bu fiyatlarla inanın kimse önemsemez.

    Allah aşkına kim 90 bin TL'ye Fluence'yi alır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozzzy222
    OTO KAZASI


    Bugün yol çalışması nedeniyle tek şerite düşürülen duble yolda gidiyordum. Önümde bir ağır vasıta genişde bir yük taşıyor 50-60 km hızda önümdeki araçla takip mesafesi bırakarak konvoy halinde gidiyorum. Arkadan bir spring geldi sanki araç sollamayı biz akıl edememişiz gibi takip mesafesinin arasına girmeye çalıştı. Tabii sıkıştı arada az daha kaza yapacaktı sabırsız eleman.

    Kazalar boşa olmuyor burada örneğini verdiğim gibi çoğu kullanıcı hatası.
    Nitekim yukarıdaki haberde de yine yol çalışması yüzünden tek şerite düşen yoldaki sollama hatası yüzünden kaza oluşmuş.

    Ülkemizde yeterince demiryolu olmayınca karayollarına yükleniliyor. Karayollarınında hali malum.

    Sırf son kurban bayramında 150 kişi civarında insanımız yollarda hayatını kaybetti. Yazık insanlarımıza. boşu boşuna yetişmiş insan gücümüzü yollarda bir hiç uğruna kayıp ediyoruz.
  • sağol olun arkdaşlar. zaten ufak bi ilçede yaşıyorum heryer dümdüz. senede 2 bilemedin 3 kere uzun yola çıkarım hepsi bu.
  • Arkadaşlar benim araç kafayı yemiş durumda ne anahtar kumandası çalışıyor ne radio nede araçı çalıştıramadım evime geldim hiç bir sorun yoktu park ettim çıktım eve brz işim vardı tekrar indim araçımın son hali öyleydi aküsü mü bitti nedir sinirlendim çıktım eve.
  • @kafkas11 akü bitti galiba. Vurdurarak çalıştırarım falan deme başka bi arabadan takviye yap
    @ozzzy222 zaten bize bu memlekette ucuz araba bindirmezler kardeş biliyodum öyle bişey olacağını yaşasın vergiler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi damonbounce -- 24 Kasım 2010; 19:16:47 >
  • 
Sayfa: önceki 607608609610611
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.