Şimdi Ara

Çok Büyük İhtimalle Aldatılıyorum, Ne Yapmalıyım? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
273
Cevap
30
Favori
39.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arabaya takip cihazı takıcan, sonra da canimmmm karim diye sarılacaksın hepsi bu.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • jestappp J kullanıcısına yanıt

    Tabi kide böyle bir şey yapma. İki kişinin bildiği şey sır olamktan çıkmıştır


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mikail13 kullanıcısına yanıt
    Yorum yapmak istemiyorum Silivri soğuk. Gelir şimdi bir tanesi..

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • jestappp J kullanıcısına yanıt
    hocam belki avm cikisi bir arkadasini evine birakti.
    esinizin telefon sifresini bilmiyormusunuz? iphone mu android mi?
    gidip geldigi yerden ziyade,ekran sifrsesini bilmiyorsaniz,sifre akilda kalmayacak kadar karisik ise, teli eve gelince veya yatarken sessize aliyorsa,veya whatsap bildirimleri kapali ise,telefonda whatsap harici chat uygulamalari var ise suphelenmelisiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 26_bbz_26 -- 25 Aralık 2021; 1:41:56 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha yeni evlisiniz birde .. üzüldüm açıkçası , inşallah yanlış anlaşılma vardır ve hayatınıza mutlu bir şekilde devam edersiniz .


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bunu ogrenmezsem delirecegim sanirim. Bu sabah ise gittim erkenden. Bahsettigim whatsapp takip programindan takip ediyorum bir yandan. Bir kere bile girmedi bugun whatsapp’a. Telefonu elinde olur yani normalde. Aradim acmadi telefonunu da. Simdi kesin gormedim falan diyecek.

    Bu sefer de ben de ikinci hat/telefon mu kullaniyor fikri olustu? Bu tarz seylere kafasi basan biridir. Operator kaydi veya konum takibi gibi seyleri dusunerek ikinci hat mi aldi acaba.

    Esimin isi devletle ve emniyetle ic ice. Forumdan onerileri dusunup detektif tutayim dedim. Simdi dedektif de bu tarz kurumlara zaten bilgi veriyor olabilir. Yani gidip su personel arastiriliyor derse bu sefer daha beter olacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jestappp J kullanıcısına yanıt

    Hocam dedektife boşuna para vereceksin bir şey bulamayacak bulsa yine iyi En iyisi sen takip et veya bir arkadaşına takip ettir




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zindan72 -- 25 Aralık 2021; 14:24:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jestappp J kullanıcısına yanıt

    Hocam en makulu yukarıda bir arkadaşın yazdığı gibi 1 haftalık işten izin alıp eşinize şehir dışına çıkacağınızı söyleyin. Kendi arabanızı güvendiğiniz bir yere parkedin,cam filmli bir araba kiralayın. Maske takarak birkaç da yeni kıyafet takıp imaj değiştirerek 1 hafta boyunca bütün gün eşinizi takip edin. Eğer cidden böyle birşey varsa 1 hafta içinde belli olur,sizin olmadığınızı fırsat bilerek daha rahat davranır arkadaşını eve bile çağırabilir. Sizde delil toplarsınız. Deneyin birşey kaybetmezsiniz. Eşiniz size güven duyup da telefonunu vermiyorsa kusura bakmayın muhtemelen birşeyler karıştırıyordur,kadın millletinin çoğunun gözü dışarıdadır. Son olarak şunu da ilave edeyim cinsel hayatınızda size karşı isteksizse bu da ayrı bir ipucudur aldatılma konusunda. Çünkü asıl aradığı, arzu ettiğinin siz olmadığı açıktır.


    Güçlü olun,saf rolüne bürünerek olayı ele alın.





  • Iş sebebiyle başka şehire gideceğini söyle sonra evden uzaklaş o zaman her şey belli olur zaten .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir kere kuskulanmissin diye gordugun her seyi ona yormaya baslamissin. Alakasiz, kanitsiz seyler dusunmeye baslamissin (bknz: bugun whatsapp'a hic girmedi, ikinci hatti mi var?)

    Olay komplo teorisi olmus. Iki seyin bir arada bulunmasi, illa ki sebep-sonuc iliskisi demek degil. Kendini topla ve sacma sapan hareketler yaparak evlilige zarar verme.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim tam emin olmadan kimsenin günahını alma.... Bir özel dedektif bul bir ay takip ettir....Bol video resim toplayacak...Gerçek çıkarsa... Elinde deliller hazır... Ver mahklemeye boşan 25 krş nafaka alamaz.... 

  • Vay arkadaş dün okumuştum o zamandan beri hayal gibi geliyor hocam. Keşke hepsi şaka olsa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dur bakalım ne çıkacak çok kaliteli bi csb olabilir

  • the__executioner__ kullanıcısına yanıt

    Bak tuttum seni , kafa basıyor gibi bu işlere.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheGladio kullanıcısına yanıt
    Hobi :D millette ne hobiler varmış bizde bisiklet sürdük top oynadık fortnite adam vurduk diyoruz hobin ne diyenlere :D

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • jestappp J kullanıcısına yanıt
    Hocam telefonunda şifre var mı ?
    Yoksa bir şekilde pc den operatör online işlemlerine girip görüşme kayıtlarını telefona gelen sms şifresi ile döküm haline getirebilirsin.
    5 aylık excel verisini alıp filtreleme ile en çok görüştüğü ve hangi saatlerde olduğundan çıkarırsın ilgili kişiyi. Şifre varsa telefonda sim kartı şifreli mi değil mi bakmak lazım başka telefona simi takıp.
    Bunları yapmama eşim hayatta izin vermez dersen de biraz fantastik olacak ama at bi uyku hapı hallet işlerini.
    Telefonu tespit ettikten sonrada artık bir bayan dan yardım alıp ya pazarlamacı ya başka bi konu üzerine anket vs adamı arattırıp kim olduğunu öğrenmeye çalışırsın. Ya da en direk yol kolluk güçlerinden tanıdığın biri varsa direk ona ver o sistemden bi zahmet iki dk baksın herşeyine :) burası Türkiye herşey mevcut maalesef. Araç plakasını da böyle sorgulatabilirsin.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • piyasada "ben dedektifim, ben hacker'ım, bunları sana bulurum, bebek işi yahu benim bunu bulmam, ben hayatım boyunca istediğim herkesin whatsapp hesabını hackledim, git mahalleye sor bak benim namımı herkes anlatır sana" diyecek 100 kişi bulabilirsin. bu 100 kişinin 100'ü de dolandırıcı olacak. ve senin paranı almaktan başka hiçbir şey yapmayacaklar.

    şu anda piyasada "ben hacker'ım" diye gezenlerin bile çoğu dolandırıcı ve bunların bazılarının youtube kanalları var, gerçek kurumsal şirketlere etik hacker eğitimi verdikleri ajansları var, ama dolandırıcılar. verdikleri eğitimlerin içerikleri boş. hiçbiri hacker falan da değil.

    gerçekten hacker olabilecek bilgi birikimine sahip olanların çoğu zaten siber güvenlikçi olarak büyük firmalarda azımsanmayacak maaşlara çalışmaktalar. Türkiye için durum bu. Türkiye'de hayatında linux kullanmamış, TCP/IP bilmeyen, ama kendisini etik hacker diye tanıtan birsürü apaçi var ve bu şebekler para da kazanıyolar yani. kimsen kazanıyolar? işi bilmeyen kişileri kekleyerek kazanıyolar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 26 Aralık 2021; 11:54:47 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Tulum sen git ders çalış


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aktif ve karşılıklı memnun olduğunuz bir cinsel hayatınız var mı ? yanlış anlamayın çünkü heniz yeni evliliklerde duygusal bir aldatma olmaz. sebebi genellikle fizikseldir, ayrıca eşinizin sizden önceki hayatı nasıldı ? yani özgür bir lise üniversite hayatı yaşamış mı ilişki anlamında ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jestappp J kullanıcısına yanıt

    Bunu önceden söylemeliydiniz. Eşiniz devletle ilişkili bir göreve sahipse dedektif yerine forumdan bir arkadaşı görevlendirin. Yukarıda gönüllüler var. İşinizden 1 hafta izin alırım diyorsanız yani o kadar ta..k


    sahibiyseniz kendiniz de halledebilirsiniz.

  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.