Şimdi Ara

Çok garip önemli bir sorun bug mı virüs mü anlayamadım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    Oyuna yeni başladım USA serverında. Level 16-20 aralığında 3 char yaptım. Şimdi anlatacağım sorun dün oluştu. Level kasarken pot içememeye ve vuruş yapamamaya başladım. Karakter öldükten sonra towna döndüm. Neyse olur dedim lagdır vs.dir . Kalenin önüne çıktım wolflara vurmaya çalıştım sol mouse tuşu ile ve sol mouse tuşunun çalışmadığını gördüm. Sadece mobları seçebiliyordum ama vuramıyordum . Hayret ettim bu duruma . Sonra NPC'ler ile left click yaparak konuşmaya çalışınca konuşmadığımı gördüm . Kesinlikle sol mouse tuşu çalışmıyordu.

    Logoff olup tekrar logon oldum . Moblara tekrar vurmayı denedim. Bu kez vurabiliyordum . NPC'leri denedim konuşabiliyordum. Fakat bir süre sonra tekrar aynı durum oluştu left mouse çalışmıyordu. Bu noktada ilginç olan sadece klavyeden "A" attack tuşu ve skilller çalışıyordu. Yere düşen altını left mouse ile clickleyerek alabiliyordum. Ama NPC'ler ile kesinlikle konuşamıyordum. Tekrar logoff ve logon oldum. Bu kez süre tuttum saatle. Ortalama 2-4 dakika sonra charın bu duruma geçtiğini gördüm. İlk 2-4 dakika herşey normal seyrediyordu. Aynı accounttaki diğer charlarlada denediğimde aynı sonucu elde ettim. Daha sonra oyunu komple uninstall edip tekrar install ettim. Sonuç gene aynıydı. Başka bir maille başka bir account açtım. Sonuç gene aynı oldu. İlk 2-4 dakika normal daha sonra left mouse ile sadece mob select edilebilmesi ama vurulamaması, sadece klavyeden attack yapılabilmesi ve skill kullanma ve gene NPC'ler ile kesinlikle konuşulamaması (pot ,silah vs satan tüm npcler)

    Bunun üzerine oyunun customer servicena mail attım durumu anlattım(ilk accounttan). Şu an oyuna ilk account ile login olamıyorum. LOgin ekranında pass girildikten sonra öyle bekleyip kalıyor. Diğer açtığım hesap ilede login ekranını geçiyorum ama karakter ekranı gelmiyor.

    Sizce sorun nedir acaba ? Bu oyundan kaynaklanan bir bugmı yoksa virus türevi birşeymi var bilgisayarda ?

    Tüm bunlar olmadan önce bu fan sitesine girmiştim :

    http://heroonline.synthasite.com/maps-and-objects.php

    Bu sitede herhangi bir virus vs gözükmüyor ama genede tam emin olamıyorum . Başına böyle bir hadise gelen oldumu hiç ? Gerçekten çok garip enteresan bir durum . Client hack türü birşeylemi karşı karşıyayım acaba ne dersiniz ?







  • Bendede bir ara aynı sorun vardı. Bende shift tuşu takılı kalmış ondan yapıyordu. Eğer bilgisayarında virüs yoksa bi kontrol et Shift , Ctrl, Alt tuşlarını takılı kalmış olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.