Şimdi Ara

Çok zayıf olup fitness ile kilo almış kişiler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
4
Favori
12.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • themoondead T kullanıcısına yanıt
    1)İlk 7 8 ay spor programımı gittigim yerdeki hocam verdi tekrar sayısından çok agırlık arttırmaya yönelik çalıştım.Başlangıçta agırlıklarım çok düşüktü 2.5 veya 5 kiloluk agırlıklarla veya boş barla çalışıyordum daha sonralarında AgırSaglamın 5x5 programı ve o programa bir kaç haraket ekledim fazlasıyla yararını gördüm.
    2)Beslenme düzenimi kabaca gittigim yerdeki hocam yardımcı oldu, zamanla kendim çözdüm şu an kilo almam zorlaştıgı için kalori sayarak yiyorum bunun için uygulamalar var.Gereken kalori ihtiyacımı TDEE calculator kullanarak hesaplıyorum gittim yerde yag ölçümü yapılmıştı her 3 ayda bir kendim kabaca ölçüyorum yag oranım çok düşük oldugu için yediklerime çok fazla dikkat etmeme gerek kalmıyor.
    3)11-12 kilo aldıktan sonra fazlasıyla zorlanmaya başladım ,fazla haraketli bir insan olmamdan dolayı kalori ihtiyacım fazlaydı.72 kiloyken 5 kiloluk gainer aldım sadece hedef kalorimi tutturamadıgım günler kullanmak için aldım en fazla 75 kiloyu gördüm fiyatları biraz yüksek eğer çok haraketli biri degilsen gerekli oldugun düşünmüyorum ama kesinlikle işe yarıyorlar.

    Son olarak ortamdaki boyu olan ama kilosu olmayan kişi olmak benim için fazlasıyla rahatsız ediciydi kollarım inceydi kıyafetlerin omuzları oturmuyordu, şu an çok daha iyi görünüyorum belki yolda gören biri kaslı sporcu demez ama aynaya bakınca eskine göre çok daha mutluyum.Spor yapmak veya iyi bir vucuda sahip olmak sabır işi daha gidicek çok yolum var eğer merak ettigin bir şey olursa sormaktan çekinme.




  • Selam kanka. Benzer durumdayım. Şöyle bir şey yaptım birazcık işe yaradı paylaşayım dedim. 1.80 boy 51 kiloydum. Spora başladım, protein tozu da kullandım. Yazan ölçekten biraz daha az kullandım bünyeyi zorlamamak için. 56 kiloya çıktım spora her 2 günde bir giderek. İlk başta kafama göre yapıyodum hareketleri daha sonra kendimi bir programa oturttum. Şuradaki programı yapıyorum yaklaşık 2017 Ekim ayından beri. Şu an tıkandım. Bir kutu küçük protein tozunu bitirdim ama daha almadım zaten 1-2 ay içinde bitirdim biraz aksatarak. Karbonhidrat tozu aldım sonrasında ama onu da yarım bıraktım şu an hala duruyor dolapta. 56 Kiloda kaldım ama şu an diyetimi değiştirmeye pek uğraşmadım. Uyku düzeni bayağı etkiliyor. Ben finaller vizeler vs derken sabahlamaya başladım tekrar o da iştahımı bayağı altüst etti. Diyetimi de değiştirmem gerekiyor. Toza çok para dayanmıyor açıkçası o yüzden kendim çabalayacağım mümkün olduğu kadar. Spora kesinlikle gitmen lazım. İlk bir kaç ay kas kütlen arttığı için kilon çok istikrarlı atıyor (tabi istikrarlı gidersen), o da sana büyük bir özgüven veriyor.Ayrıca günlük kalori ihtiyacını hesapla internetten. Google'a yaz cıkar. O miktarın üstüne çıkman lazım biraz.

    Bu arada bulduğum favorim olan bazı yüksek kalorili yiyecekler:
    İçim marka cam şişe süt
    Gold Fıstık ezmesi
    Fındık, fıstık
    Burger king Whopper menü




  • Sağolun arkadaşlar tüm yorumları okudum. Devam edelim yorumlara lütfen.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.