Şimdi Ara

ComfyDesk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar almadan önce baya bi araştırdım. Forumda kullanan sadece birini bulabildim kendisinden de fikir alarak üründen ben de aldım. İki günlük görüşlerimi almayı düşünen arkadaşlara fikir vermek amacıyla paylaşmak istedim.

    Siparişimi cumartesi günü netsiparişten verdim. Pazartesi günü elime ulaştı. Stok durumu/fiyat olarak en iyi netsiparişte vardı. Daha önce bu siteden alışveriş yapmamıştım, genelde hepsiburada'dan alışveriş yaparım (hb'de plus modeli malesef yok). Bu nedenle tereddütlerim vardı ama sağolsunlar herhangi bi sıkıntı yaşamadım. Cumartesi sipariş verdim aynı gün kargoya verildi ve pazartesi elime ulaştı.

    Yalnız netsiparişten beni aradılar ve küsüratlarla ilgili sistemlerinin bi sıkıntısı olduğunu, internet bankacılığı kullanıp kullanmadığımı sordular. Kullanıyorum dedim, giriş yaparak kartınızdan çekilen tutarı bana söyler misiniz dedi bende söyledim tamam dedi kapattı. Yani sıkıntı sayarsak bi tek bu oldu netsiparişle ilgili.

    Gelen ürün comfydesk.com.tr de ile satılanın aynısı, yani fiyatların farklılığından dolayı bi sıkıntınız olmasın. Plus yani çift fanlı modelinden aldım. Benim laptop (vaio-fw463j/b) zamanla çok ısınmaya başladı oyunlarda. Özellikle cod mw2 mp oynarken fanın olduğu kısma el değmiyodu. Mutlaka bi soğutucuya ihtiyacım vardı. Aslında bu tip soğutucuların çok da işe yaramayacağına inanırdım ama iki gündür inanın saatlerce oyun oynamama rağmen ısınma durumu eskisiyle hissedilir derecede fark etti.

    Fanlar gücü usbden almakta. Ayrıca 4 adet de ekstra usb girişi sağlıyor. Fanlar rahatsız etmeyecek noktada sessiz. Acaba laptop sığar mı dışarda kalır mı diye düşünüyodum ama gayet de güzel sığdı hatta daha büyük bi laptop bile rahatlıkla sığabilir (benim dizüstü 16.4'')

    Bacaklara ve ayarlarına gelirsek; öncelikle söylemek isterimki bacaklar öyle çok sağlammış gibi bi his vermiyolar. Fakat amacına uygunluk olarak bakarsak oldukça sağlam diyebiliriz. 3 ayağı 360 derece dönebiliyor yani keyfinize göre ayarlamak size kalmış. Ayakların kenarlarında açıya göre ayarlamanız için yardımcı derece ayar göstergeleri bulunuyor. Kullanma kılavuzunda da 11 farklı kullanma şekli ve bacakların dereceleri resimli olarak gösterilmiş.

    Tek olayı tabi ki soğutmak değil. Konfor Özellikle evde, yatağınızda film izlemek isteyenlerdensiz, bu ürün gerçekten beklentinizi karşılayacak. İstenilen her ölçüye göre ayarlanabilir bacaklar rahat bir şekilde yatağınızda koltuğunuzda uzanırken, yatarken kullanımı çok keyifli bir hale getirmiş. En büyük sıkıntım kucaktaki kullanımdı çünkü ısınan laptop malum noktalara hiç hoş olmayan bi sıcaklık ve basınç uygulamakta. İlerde çocuğumun olmaması riskini göze alamadım.

    Anlaşılacağı üzere ürün iki amaca hizmet ediyor. Biri soğutma, diğeri konfor. Soğutma için mükemmel sonuçlar elde ettiğimi söyleyemem ama dediğim gibi hissedilir derecede fark etti gerçekten. Konfor ise kesinlikle harika

    Son olarak fiyatı plus modelinde (çift fanlı ve usb çoklayıcılı) kargo ve KDV dahil netsipariş'te 159 TL.

    En iyi resimleri sanırım yine kendi sitesinde:http://www.comfydesk.com.tr

    Diğer mağazalardaki fiyatları incelemek için:http://www.cimri.com/comfydesk-plus-cd101-siyah-notebook-sehpasi

    Not: Elime bir makina geçirir geçirmez detaylı fotoğraflarını da ekleyeceğim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murtezacan -- 11 Mayıs 2011; 12:24:57 >







  • çok teşekkür ederim çok yararlı oldu bu bilgiler uğraşıp yazmışsınız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.