Şimdi Ara

COMNET Konusu Neden Kilitli? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
3
Favori
4.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İstanbul anadolu yakası için 1000 mbps paketini 3 aylık almak istiyorum. Vodafone düşünüyordum ama ping sorununu çok gördüm, bu firmada kopma, ping veya hız sorunu yaşayan var mı?

  • @MC.CYBER_ arkadaşımız 1000 lik kullanıyor; ona sorman faydalı olur.

  • Yazık millet firmadan korkuyor aboneliğimi kapatırlar diye şikayet edemiyor. Bunlara bulaşmayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • COMNET Konusu Neden Kilitli? 

  • AsiRuhi A kullanıcısına yanıt

    Ping sorunu hiç olmadı. ilk bağlattığımda paket lost oldu desteğe yazdım düzeltiler.


    Maç zamanları mı hafta sonu akşam saatlerinde hız düşme sorunu oluyor. 1000 paket 200 lere kadar düşüyor. Ankara çankayadayım.

  • circassianman kullanıcısına yanıt

    Kim korkuyor niye korkalarım. Btk şikayet etsen ne oluyor sanki bir şey mi oluyor. Btk şikayetten kapatamazlar. Saygısız yazarsan kapatma hakları var sözleşmede. Resmi dilde yazdığın zaman kapatamazlar.


    Ben o kapatma olayları hacklenme olayları ile ilgisi olduğunu düşünüyorum :=))) Garip garip mesajlar atılmış kullanıcılara bana hiç öyle mesaj atılmadı. Arıza kayıtlarıma. Comnet tarafından hiç ukala mesaj gelmedi.


    Bu comnet konusu neden kilitlendi onu merak ediyorum. Bu tarz gariplikler neden başka iss lerde olmuyorda comnet oluyor onu da anlamıyorum. Neden bu gariplikler zam öncesi oluyor onu da hiç anlamıyorum.

  • Bende baglaticam bu hafta bakalım umarım sıkıntı olmaz
    Sayfanın kilitlenmesi kötü oldu neden açılmıyor bir açıklamada yok henüz donanimhaberden varmı bilgisi olan

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • buldozer85 B kullanıcısına yanıt

    Sorun bugün düzelmiş görünüyor , inşallah tekrarlamaz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim niye başımıza gelmiyor böyle şeyler. netspeed kullanıyodum, comnete geçtim yeni. 3 yıldır falan netspeed sıfır sıkıntı kullandım. hiçbir farkı yok tamamen aynı netspeed ile.

    hatta ss falan atmışım 240 küsür gündür dsl kopmadı diye. https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/157586773

    o zamanlar da hatırlıyorum aynı şikayetler netspeed için yapılırdı. yok kopuyor, yok ping yüksek netspeed şöyle böyle. hatta twittera girememe sorunu vardı aylarca çözemediler falan. o zaman da en uygun tarifeleri netspeed verirdi. şimdi ise comnet. biraz meyve veren ağaç taşlanıyor durumu var sanki yada haddiden fazla gelen talebe cevap veremiyorlar, ne elamanları hazır buna, ne de sistemleri. zamanla düzelecektir bence. 1 hafta oldu şuan kopma vs. sorunu yok bein connect problemi dışında. o da bence yakında çözülecektir.


    hesap kapatma olayları da gelirsek, müşteri hizmetlerine gevşek falan yazarsan e bi zahmet kapatsınlar hesabını. Sizi arayan müşteri temsicilerine veya bankadan arayan müşteri temsimcilerine "gevşek" diyin telefonda bakın ne oluyor o zaman görün hemen hakaret davası açarlar.


    şimdi firma çalışanı bu diye bana da saldırırsınız kesin.





  • Comnet ana konusu kaç gündür kilitli YÖNETİMDEN 1 kişi sebep sunamıyor
    Açtığım desteğe cevap verilmiyor amaç nedir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • circassianman kullanıcısına yanıt

    ön ödeme kölelik demektir, en iyisi aylık tahahütsüz ödemeli.

  • Bugün millenicom ping sorunu yaşadığım ve çözemedikleri için comnete geçiş için başvuruda bulundum. Bakalım sonuçları paylaşırım.

  • Zaris kullanıcısına yanıt

    Öyle bir durum olursa cayma hakkımı kullanacağım. Bilgilendirme için teşekkürler.

  • buldozer85 B kullanıcısına yanıt
    COMNET Konusu Neden Kilitli?

    Anlık hocam mesajı geç gördüm kusura bakmayın. 100 lük bağlantı ama fazla veriyorlar. superonline da ttnet de 99 da kalıyordu fiberde ben de

  • crawlers kullanıcısına yanıt

    Band genişliği de hazır değil 1gbit hız 200 mbit görüyor speed testte, Teknik ekip hazırlanmış olabilir. Son zamanlarda şikayetlerime hızlı dönüldü. Ama hafta sonu hız düşmesini çözemediler bu hafta sonu da yokum.

  • Comnet donanımhaber de olmak istemiyor olabilir. Ticari mahkeme olayları olabilir. Konu sahibi ile ilgili olabilir. Başka neden olabilir ki benim aklıma başka bir şey gelmiyor. Bir önemi de yok.

  • trkocaer kullanıcısına yanıt

    altaki mesajı alıntılayamadım da sanki o klasik mesajı atıyorlar ama arka planda da düzeltme yapıyorlar gibi geliyor bana, Ben ping de sorun yaşamadım ama 1000 gbit internet 200 mbit kadar düşüyor. 200 mbit ping yapmaz ama yukarda gördüm 100 mbit interneti 10 mbit düşürmüşler o ping yapar.

  • Ahmet_Es kullanıcısına yanıt

    Bende de upiload fazla veriyorlar. download 945 max sınırlı kalıyor. Upload 62 de kalıyor gerçek kullanımda stabil olarak 45 47 gibi bence en iyisini yapıyorlar fazla vererek. Dalgalanmaların önüne geçiyorlar.

  • MC.CYBER_ kullanıcısına yanıt

    Ben vdsl kullanacağım. 60-65 mbit alıyorum. Arkadaşım aynı şehirdeyiz. Kendisi 200 mbit fiber kullanıcısı, hız ve ping sorunu yaşamıyor. Deneyimleyip göreceğim.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.