Şimdi Ara

COMNET Konusu Neden Kilitli? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
3
Favori
4.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Şuanda orduda internet yok bende sizlerde durum nedir.

  • Comnet özellikle samsunda son 1 aydir hizi zaten yerlerde surunuyor da ayri yetten sürekli kesiliyor sürekli hemde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • comnet engelli tarifesi kullanan varsa online işlemlerden kontrol etsin benim engelli aboneliği normal olarak görünüyor, müşteri hizmetlerine yazdım engelli tarifemiz yok diyorlar sorun şu ki ; 3 seneden fazladır engelli tarifesi abonesiyim fiber altyapı kullanıyorum ve bu zamana kadar bir problem yaşamadık comnetle umarım bir karışıklık olmuştur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşıma tam 100 adet tek kullanımlık şifre gelmiş, müşteri hizmetleri sistemsel hata oldu demiş, sorun şu ki, sahte avukat mesajları almaya başlamış (borcun var ödeyin odemezseniz icra yoluyla halledilecek vs.) Comnet bilgileri mi çalındı yoksa, bu mesajlar tesadüf eseri herkese gelen sahte avukat mesajları mı? Çünkü önceden böyle mesajlar almıyormuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Talebim olmamasına rağmen; aralıklarla “tek kullanımlık kodunuz” smsleri geliyor. 2 numaram ile kayıtlıyım, 2sine de geliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar merhaba,


    izmir karşıyaka merkezden yazıyorum. 2-3hafta önce uygulama aracıılığı ile gece bir bakım olacağı yazılmıştı. o gecenin ertesinden itibaren youtube ta her video başladığında yüksek çözünürlük açılıyor ama 10 15 saniye sonra görüntü kalitesi 480p ye düşüyor, lol oynarken ping düşük olmasına rağmen sürekli atlamalar oluyor. stabilite kayboldu. bunu yaşayan başka bir arkadaş var mı acaba?


    teşekkürler.

  • Vip Üye kullanıcısına yanıt

    Aynı şekilde muzdaribim. Arıza kaydı oluştururuz ama senden kaynaklı olursa 400 tl isteriz, ödemezsen hizmeti askıya alırız diye tehtid mesajı aldım. Kullanılan yer aynı kablo aynı. 80 tane ekran görüntüsü atmama rağmen ikna olmuyor herifler. 150 gün hizmetim kaldı. Herkesi garibanın üstüne basarız geçeriz düşüncesiyle hallederiz düşüncesindeler sanırım ama. Çoluğumun çocuğumun hakkını bunlara yedireceğimi düşünmezler umarım. İdari ve adli olarak başvuru örnek ve dilekçelerini hazırladım bile. Bekliyoruz bakalım. Süreçle ilgili bilgi veririm tekrardan.


    Edit: arıza kaydı oluşturduğum anda hızımın düzeldiğini tespit ettim. Sanırım yeni bir dolandırıcılık yöntemi tespit etmiş olabilirim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cesvaraponuribere -- 22 Mart 2024; 16:12:0 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.