Şimdi Ara

Company of Heroes 2 (2013) [ANA KONU] (330. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.592
Cevap
45
Favori
230.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 326327328329330
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Merhaba COH Severler, bir sorum olacak, Piyadelerle bir çok alanı arka arkaya ele geçirmek için Shift+Sağ klik e basıp komut veriyoruz. Fakat alan ele geçirmeyi piyadelerin saldırı “attack move” modunda yapmak istersek hangi kısayol tuşlarını kullanmalıyız ? Ben Shift + Sağ Klik + A yı veya Shift + A + Sağ kilk kombinasyonlarını denedim,  olmadı. COH2 de bu konuda bir çözüm var mı ? Varsa bilgisi olan arkadaşların yardımcı olmasını rica ederim. Şimdiden teşekkürler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Albay Murat -- 18 Eylül 2023; 12:11:45 >
  • Albay Murat kullanıcısına yanıt

    Böyle bir komutun oyunda olduğundan emin misin?

  • mczaga kullanıcısına yanıt

    Olup olmadığından emin değilim. Olmama ihtimali çok yüksek, çünkü konuyla ilgili kimsenin bir bilgisi yok gibi.

  • Albay Murat kullanıcısına yanıt

    Oyunda yok ama sen nereden duydun da var olduğunu öne sürdün?


    Belli ki kimse cevap vermeyecek bence sen bunu iyice bir araştır.

  • mczaga kullanıcısına yanıt

    Yanlış anlaşılmasın, herhangi bir şey öne sürdüğüm yok,

    "COH2 de bu konuda bir çözüm var mı ?" diye sordum. Olup olmadığı konusunda kesin bir bilgiye sahip olan arkadaşlarımız yazarsa sevinirim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Albay Murat -- 19 Eylül 2023; 11:57:17 >
  • Albay Murat kullanıcısına yanıt

    Anladığım kadarı ile 1 komut veriyorsun 2. bir komutu da yapmasını istiyorsun 1.komutu yaparken değil mi?

  • mczaga kullanıcısına yanıt

    Şöyle izah edeyim @mczaga, COH2 de alanları (bayrak direklerini ve Zafer yıldız direklerini) topluca ele geçirmek istiyorum bunun için seçtiğim 1 adet piyade mangama SHIFT+Sağ klik ile sırayla ele geçireceği direkleri atama yapıyorum. Piyade mangam da sırayla ilk direkten başlayarak sırayla tüm direkleri ele geçirmeye başlıyor. Buraya kadar her şey çok güzel...Sorun ise buradan sonra başlıyor.


    Piyade mangam direkler arasında ele geçirme işlemi için hareket edereken karşısına düşman birimi çıktığında savaşmayıp yoluna devam ediyor ve bu arada zaiyat veriyor hatta tamamen yok ediliyor. Normalde COH2 de "Attack move" denen bir komut var kısayolu A harfi, bununla hareket ettirdiğimizde düşmanı gören piyademiz hareket etmeyi durdurup menzili dahilinde düşmana yaklaşmadan atışa (sadırıya) otomatik olarak başlıyor.


    Bende piyade mangamızın sırayla direkleri ele geçirmesini, ve bu direkler arasında hareket ederken de eğer düşman birimleri ile karşılaşılırsa hareket etmeyi durdurup düşman birimini ateş altına almasını istiyorum. Bu iki özelliği (Sırayla ele geçirmek için hareket et ve düşmanı gördüğünde dur & savaş) birleştirecek bir COH2 de bir komut var mı bunu merak ettim.





  • Albay Murat kullanıcısına yanıt

    Oyunda ne yapmaya çalıştığını ben biliyorum zaten.


    Tamam işte 2 tane komut algılıyordur büyük ihtimal oyun bu yüzden de yapmaz sanırım araştırmak lazım.

  • yahu olmaz işte ne uğraşıp duruyorsunuz :)

  • Albay Murat kullanıcısına yanıt

    Piyade sol tık ile seçili iken, shift e basılı tutup, bayrağa sağ tık yaparsın. Shift i hiç bırakmadan, A'ya basıp bir sonraki bayrağın 1 metre dibine (direkt bayrağa değil) sol tık yaparsın. Yine hiç shift i bırakmadan sağ tık ile bayrağa tıklarsın. Ardından yine bu şekilde devam edersin.


    Bu şekilde manga önce 1. bayraya direkt gidecek. Ele geçirince 2. bayrağın 1 mt dibine varana kadar gördüğü her düşman ile çatışacak. Ulaştığında ise bayrağı ele geçirecek. Ele geçirdikten sonra aynı şekilde bir sonraki bayrağa devam edecek.


    taktik harita açık iken bunu yapabilir misin emin değilim. Ama taktik haritayı açmazsan yapabilirsin




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pplhntr -- 2 Ekim 2023; 8:17:39 >
  • pplhntr P kullanıcısına yanıt

    Harika. Dediğiniz şekilde oluyor ve gerçekten istediğim şeyi yapıyor. Gerçi siz ilk önce bayrağa sağ tık yapın demişsiniz O şekilde yaptığım da piyadelerim ilk bayrağa giderken düşmanla karşılaşırsa durup cevap vermiyor bayrağa doğru koşmaya devam ediyor ve can kaybediyor. Ben şöyle yaparak denedim oldu. ilk önce devamlı SHIFT tuşuna basıyorum hiç elimi kaldırmıyorum SHIFT ten. Sonrasında mini map te ilk direğin üzerine fareyi getirip ilk önce A tuşuna basıp farenin sol tuşu ile tıklıyorum sonrasında aynı yerde iken farenin sağ tuşu ile direği tıklıyorum sonraki hedef direkler içinde aynısı yapıyorum. İşe yarıyor. Uzun zamandır aradığım bir soruya doğru cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Sağolun.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Albay Murat -- 6 Ekim 2023; 15:58:43 >
  • Albay Murat kullanıcısına yanıt

    Selamlar,


    Ben açıklamalarınızdaki "direktler arasında giderken" şeklinde belirttiğiniz için o şekilde tariflemiştim. İlk bayrağa da attack-move modunda gidip ele geçirmek istiyorsanız ikinci ve sonraki direklere yaptığım tarifin aynısını ilk direğe de uygulamanız gerekir tabi ki.

  • 
Sayfa: önceki 326327328329330
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.