Şimdi Ara

Coronavirus sebebiyle psikolojim ağır derecede bozulabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. 25 yaşındayım ve Bursa'da yaşıyorum. Birkaç yıldır yaşadıklarımdan dolayı (kız arkadaşlarımla olan küslük) stresle başa çıkmaya çalışıyorum. Tam düzeliyor derken bu sefer salgın çöktü başımıza. Bu coronavirus sürecinden dolayı öfke ve anksiyete ağır seviyeye çıkabilir. Özellikle annemin kuralcı ve takıntılı davranışları yüzünden tartıştığım için artık kendimi kaybetme noktasındayım. Kimseye zararım olmadığı ve yalan söylemediğim halde istemediğim şeylere zorlanıyorum. Bu gidişle kendimi kaybedebilirim. Önerilerinizi alabilirmiyim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamilogludeniz95 -- 9 Haziran 2020; 19:43:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bu durumun en büyük handikaplarından biri de bu zaten. Demiştim korona sonrası sosyal hayata intibak sorunları baş gösterir diye. Beter ol çin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Venture -- 9 Haziran 2020; 20:4:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üniversitede (izmir'deyken) bir kız arkadaşım vardı kendisiyle ağır sorunlar yaşadım ve 3 yıldır küsüm. Bu sefer kız arkadaş edinmeyi bırakıp bunu başarmışım derken coronavirus sürecinde daha kötüsünü yaşıyorum hem de anneyle tartışarak. Tedbirlere uyduğum halde bana güvenemiyor.. İnşallah salgın azalır. desteğiniz için teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Derdini seveyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burdurda ikamet eden 19 yaşında bir arkadasinizim. bende aylardir evde sıkılmaktan, gerek ailevi durumlar, ödevlerin derdi ve hocaların intikam alırmışcasına tavırları, parasızlık zaten hatsafaya çıktı coronada..

    inan bende 1 gün bile olsa başımı alıp gitmek istiyorum, çok değil dibimdeki antalyaya gideyim, sabahtan akşama kadar sadece arabanin içinde otursam gene şükür. ama olmuyor işte. hem maddi durumlar, hem sağlık sorunlari sıkıntı. biraz daha sabredicez mecbur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.