Şimdi Ara

COSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANI (208. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.157
Cevap
436
Favori
478.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 204205206207208
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhabalar dual blaze aldım ben de.Kurulumda yazılan ilk boş çalıştırı vs yaptım çok fazla plastik kokusu geliyor bu ne zamana kadar sürer?
  • ferhatyilmaz_ F kullanıcısına yanıt

    Hocam kokunun gitmesi için kabın içine yarıya yakın su koyun. Suyun içine bir kaç parça limon atın ve şirke ekleyin. Daha sonra kızartma modunda 45 dakika çalıştırın. Kabın içinde diğer parça da olsun. Durunca açıp limonlar ne durumda görünüyor bakın. Siyahlaşma yoksa kapı kapatıp 30 dakika daha çalıştırın. 30 dakika dolunca tekrar bakın limonların durumuna. Siyahlaşma varsa limonları alın. Kabı geri kapatıp 15 dakika daha çalıştırın. 15 dakikalık son işlemden sonra kabı çıkarın. İçini boşaltın ve kap soğuduktan sonra kabı bir güzel yıkayın. Bu işlem plastik kokusunu %75 civarı azaltacak bir işlem. Geri kalan koku bir kaç kullanımdan sonra geçecek.


    Bu işlem kabın içinde yemeklere sinmesi olası plastik kokusunu tamamen durduracak. Cihazın iç yüzeyinde oluşacak plastik konusunu engelliyor bu işlem. Dış yüzeyinde oluşacak plastik kokusu 1-2 hafta içinde geçecek.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 23 Mart 2024; 14:31:44 >




  • Noctivagant kullanıcısına yanıt

    Ben yaptım çok etkili oldu hocam sayende koku yok gibi.


    ben suya sirkeyi çok koydum, yarım limonda sıktım içine, limonları da içine koydum çok etkili oldu. 45-30-15 dk pes pes çalıştırdım. Sonra güzelde yıkadım tertemiz oldu.


    kıymalı sote yaptım sebzeli çok çok iyi oldu


    bugünde tost yaptım, tost makinem yok çok keyifli hızlı ve kolay oldu.


    büyük aileler için uygun değil bence bu cihazlar 2 yetişkin bir çocuk için ideal gibi

  • Marmarali M kullanıcısına yanıt
    Sevindim. Büyük aileler için bazı yemekleri yaparken yeterli ama her yemek için bu tür cihazlar yeterli olmayabiliyor. Kek yaparsan, patates filan kısartırsan 4 kişilik aile için yeterli ama köfte ve et filan yapacaksan 2 kişi için uygun. Misket köfte yapacaksan 4 kişi için yine yeterli.

    Biz genelde patates, misket köfte yaparken bir de kızartma yaparken daha çok kullanıyoruz.

    Bu arada bütün tavuk yapacak arkadaşlar cihazın kendi ayarına işi bırakmasın onu belirteyim.
  • Merhabalar biber közlemek için hangi pişirme moduna alıp süre ve derecesini kaç yapmalıyız?
  • ferhatyilmaz_ F kullanıcısına yanıt

    Cihazlarda olan sebze modu iş görür ama kızartma modunu da kullananlar oluyor.

  • pn2121 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar sorunuzun çözüldüğünü sevindim benim size sormak istediğim Amazon müşteri hizmetlerine nasıl ulaştınız. Bir numara var ama İngilizce konuşan
    bir kadın çıkıyor onun haricinde bir ulaşma şekli göremedim bilgilendirirseniz sevinirim
  • ilengiz kullanıcısına yanıt
    Sizin değil onların sizi araması gerekiyor. İade ve iptal kısmında daha fazla yardım seçeneği olması lazım. Oradan ilgili kısma ulaşınca beni ara diye seçenek olacak. Oraya tıklayınca telefon numaranız istenecek onu girince İrlanda'nın başkenti Dublin'e ait görünen bir numara sizi arayacak ama arayan aslında amazon.tr yetkilisi ve sizle Türkçe konuşacak. Ona sorunuzu nazik bir şekilde anlatırsanız yardımcı olacaklardır. Tavsiyem önce merhaba nasılsınız umarım iyisinizdir diyerek söze başlayın. Hal hatır sormak ve nazik konuşmak sorunların çözümünde oldukça işe yarayan bir yöntem. Firmaların destek ekipleriyle konuşma tarzı sorunların çözüme kovuşup kovuşmaması konusunda önemli bir etmen. Bu sebeple konuya direk girmeden önce hal hatır sorun diyorum.
  • COSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANI

    Ürün bugün elime ulaştı ekranın sol tarafında böyle bir leke var bir de 3.04 santimlik bir Çizik etiketi çıkartınca ortaya çıktı sildim hafif nemli bezle ama çıkmıyor iade işlemi başlatayım yoksa genelde bu sorunlar bu cihazda var mı dert etmeyip kullanmaya mı devam etmeliyim.
    Bir de Wi-Fi bağlanamadım konuda biraz araştırma yaptım herhalde bizim aldığımız bu özellikte değil ya da buna göre mi almam gerekiyordu teşekkür ederim




  • 5.5 L modeli ile uyumlu mu bu koruma ?



    amazon
    AIEVE Paslanmaz çelik sıçrama koruması, ince gözenekli yağ sıçrama koruması, COSORI XXL 4,7 L ve Ninja Speedi düdüklü tencere ON400EU ile uyumlu, 5,7 l sıcak hava fritözü, ısıtma spiralini korumak
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0BX3SVZWQ/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A2U94Q7FIU3DDS&psc=1
  • WINTER IS COMING kullanıcısına yanıt

    6.4 Litrelik modelde kullanıyoruz biz ama 5.5 Litrelik modelle de uyumlu diyebiliyorum. Zaten 6.4 için biraz ufak kalıyor ama rezistans kapattığı için kullanıyoruz. 5.5 L Litrelikle uyumlu olacaktır.


    Sizin cihaz 5.5 Litrelik olan XXL Air Fryer ise uyacaktır çünkü XXL Air Fryer kullanan biri yorum yazmış amazon sayfasında kullandığına dahil.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Noctivagant

    6.4 Litrelik modelde kullanıyoruz biz ama 5.5 Litrelik modelle de uyumlu diyebiliyorum. Zaten 6.4 için biraz ufak kalıyor ama rezistans kapattığı için kullanıyoruz. 5.5 L Litrelikle uyumlu olacaktır.


    Sizin cihaz 5.5 Litrelik olan XXL Air Fryer ise uyacaktır çünkü XXL Air Fryer kullanan biri yorum yazmış amazon sayfasında kullandığına dahil.

    bu temizlemesini mi kolaylaştırıyor. bugün teslim aldım daha airfryi

  • unununium U kullanıcısına yanıt
    Daha az ve daha geç kirlenmeye sebep oluyor.
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt

    hocam peki yağlı kağıt veya silikon kap kullanıyor musunuz? ben yağlı kağıtla denedim fena değildi. silikon olanlar sağlığa zararlı mı şüphe ettim birazcık.

  • unununium U kullanıcısına yanıt
    Yağlı kayıt kullanıyoruz. 6.4 için uygun Silikon bulamadığımız için almadık.
  • merhabalar, cuma günü 5,5 lt beyaz modeli teslim aldım üç defa pişirme yaptım, ancak yetkili servis olmaması canımı sıktı, amazon iade alır mı?
  • 
Sayfa: önceki 204205206207208
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.