Şimdi Ara

ÇÖZÜMSÜZ ÇÖZÜME GELİN BEYLER ISP ÇARESİZLİĞİNE BUYRUN BEYLER! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
3.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    cat6 kablosu deyince ethernet kablosu çıkıyor benim sana dediğim şey bina içi telefon ve internet için uygun olan bina duvarlarına döşenen kablo bildiğin çok basit kırılgan bir kablo kullanılmış!

  • berce B kullanıcısına yanıt
    Merhaba, teknik uzmanlarımızdan detaylı olarak bilgi talep ettim. Dilerseniz teknik uzmanlarımızdan bilgi gelmeden iç tesisat kablo değişikliği yapmayın. Bilgi aldığımda sizinle paylaşacağım.
  • @TurkNetDestek

    diyeyim hakikatte bunun kablo ile alakasi yok, çünkü mevcut kablo ile ben aktarmalı arayabiliyorum. yani senin bu telekomun elektronik aksamlarında sorun var. Kasıtlı olarak yapmıyorlar! Sadece aktarım hızında bir değişiklik olur mu onu test edeceğim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berce -- 5 Haziran 2021; 14:46:7 >
  • berce B kullanıcısına yanıt
    Bu konuda bilgi aldığımda sizinle paylaşacağım. Tabii ki test edebilirsiniz. Umarım istediğiniz hızlara ulaşabilirsiniz.
  • @TurkNetDestek

    Bak turknet 9:30 ile 10:30 arasi internette yavaslama oldu zaten surekli oluyor dalgalanma nedeniyle

    yavas baslayip hizlaniyor sonra dusuyor. cozmeyeceksin belli. gidip su anda mahkemeye gitmeyecim zamani gelsin ozaman gorusecegim. parani alamadigin zaman internetide kesersin dalgali gidiyor boyle mi cozulur is

  • berce B kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız sorunu teknik uzmanlarımızın ve saha ekiplerinin kontrol edebilmesi için www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı oluşturabilir misiniz?
  • açmayacağım sen bu sorunun kendi problemin müşkilmiş diye adl edip müşkili genel olarak işleme koyman! yani tüm abonelerin istediği budur! ben neden aynı sonucu aldığımı defalarca bilip açayım ki! beyfendi hanımefendi destek kaydı açılmadan işleme devam edilemez dersen eğer şöyle yap prosedürü değiştir!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berce B kullanıcısına yanıt
    Merhaba, arıza kaydınızı oluşturarak teknik uzmanlarımıza ilettim. Arkadaşlarım ve saha ekipleri gerekli kontrolleri ve çalışmaları yaparak size bilgi verecektir.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    dun 12 15 arasi internette ciddi yavaslama oluyor yani bu her zaman oluyor interneti 2 3 kisi video izleyince aslinda 35 mb icin yeterli 13 mbps fakat cok uzun sure kullanim hatti bozuyor.

  • berce B kullanıcısına yanıt
    Merhaba, 44381547 numaralı destek kaydınızın içerisine hız testi sonucunuzu ekler misiniz?
  • https://www.flickr.com/gp/145286827@N07/KYs90H

    burada 2021-06-11-18-42-17-hız düşüklüğü
    ile video ile indirirken problemi görebilirsin.

    burada sitede bir hatanın olduğunu görebilirsin.

    ÇÖZÜMSÜZ ÇÖZÜME GELİN BEYLER ISP ÇARESİZLİĞİNE BUYRUN BEYLER!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berce -- 11 Haziran 2021; 22:35:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ÇÖZÜMSÜZ ÇÖZÜME GELİN BEYLER ISP ÇARESİZLİĞİNE BUYRUN BEYLER!

    @sdenizhan

    sanada böyle bir şey gelmediyse hemen iletişimde bulun! seninde hakkın!


    buna geçirebilirsin :) 100 mbps 100 tl kabul


    @TurkNet Destek

    bunu bana geçir yanlışlık olmuş gibi bir şey söyleme orduyla gelirim!




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berce -- 12 Haziran 2021; 1:18:52 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: berce

    @sdenizhan

    sanada böyle bir şey gelmediyse hemen iletişimde bulun! seninde hakkın!


    buna geçirebilirsin :) 100 mbps 100 tl kabul


    @TurkNet Destek

    bunu bana geçir yanlışlık olmuş gibi bir şey söyleme orduyla gelirim!

    geçtikten sonra verecekleri cevap : "alt yapınız bunu destekliyor"


    skandal bir firma ... şuanki hızlarımı TT verse anında geçerim...





  • sdenizhan kullanıcısına yanıt

    Muhtemeldir daha önce yapmışlardı göreceğiz! zaten komik olan durum şu 16mbps paketi görülüyor oda 35 aldığım fiyat 80 üzerinde! sen ne kadara kullanıyorsun tahminim daha düşük olabilir.

  • berce B kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yukarıda gönderdiğiniz link hata verdiği için açamadım ama sonucunu destek kaydınıza eklerseniz teknik arkadaşlarım kontrol ederek bilgi verecekler. Hizmetinizi kontrol ettiğimde altyapınız maksimum 45 Mbps' ti destekliyor. Dilerseniz 100 Mbps' te kadar olan pakete geçiş yapabilir ya da aynı paketiniz üzerinden kullanmaya devam edebilirsiniz.
  • Beni Çıldrıtma! Yazmışsın orada 100mps kadar destekliyor diye bunda anlaşılmayacak bir şey yok ki! 100mpbs kadar destekiliyor diye cep telefonuma geldi. şimdilik 45 yap! Müşteri kaybediyorsun farkında değilsin. sadece kendim için demiyorum.

    yani bana yanlış gönderdik mi diyeceksin. ne yapabilirsin alt yapıyı kuvvetlendirebilirsin.


    @TurkNet Destek

    video silmiş yahoo bir iki saat sonra sana göndermiş olacağım.

    https://www.flickr.com/photos/145286827@N07/shares/308Lud




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berce -- 13 Haziran 2021; 2:43:21 >
  • berce B kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hattınız maksimum 40 Mbps'e kadar destekliyor. Dilerseniz ekstra paketine geçiş yapabilirsiniz. Ancak temmuz ayına kadar + 10 TL fiyat farkı yansıyacaktır. Temmuz itibariyle paket ücreti 99.90 TL olacaktır. Ancak hattınız 40 Mbps ile buluşacaktır.
  • Kafayımı yedin sen? mesajda 95 yazar. Sizinle mahkemede görüşeceğiz heleki kendisini mahkeme benim diyenlerden biri adem ile! ozamadan kime ayı kime dayı dersin! bilmem! Kafanıza fiyat yükseltiyorsun. Benim hattım 100mpbs destekliyorda onu kesiyor düşürtüyorsun.!


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @sdenizhan

    Bak görceksin biraz geç olur ama! Türktelekomun içindeki köpekleri yani FETÖLERİ temizlemeye ant içtim. zaten onlar kendilerini bir şekilde belli eder! onların dayı ayısını biliyorum.

    Bu insanlara farklı davranan kimdir bilirsin FETÖ kendisine Allah diyen sapık bir insandır. yani onun peygamber için döktüğü göz yaşları oyuncuların göz yaşlarından daha sahtedir. Ki kendileri FETÖ dayayanların aklını sen ölç! Diyorlar ki nede olsa biz heryerdeyiz BÖRÜ bile onlardan çıkarsa anla yani?


    SADECE ONLAR DEĞİL TÜM TELEKOMİNİKASYOMLAR +BTK FETÖ İşgal etmiş durumda! yoksa çoktan çözdürmüştük!




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berce -- 14 Haziran 2021; 1:28:59 >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    HIzımı düşürmüşsün benim hattım 45 kadar gösteriyordu önceden 60 kadar santrali değiştiriyorsuz dedikten sonra! Gururun içine batmış, Kendi Allah görüp zulmetmeye fırsatı olana hesabını sonradan göreceğiz Adem ile aynı safta saf tutmak istiyorsan devam et! Sen yada kim ise bir yerden emir alıp klasik papağan gibi sadece konuşmaktan ibaret isen yaparsın! yani öylelerine gibi 10,000 seferde aynı şeyi tekrarlayacak kadar insafsız değilim. çünkü düşünüyorum. buyur devam et! Ben dedim İlk Başta BTK ve Türktelekomun başını yakacağım. Bana gelipte mahkemeler ile doktorlar muhatap eden FETÖCÜLERİN ALLAH şahittir. hem tazminat hemde meslekten shut out yapacağım! buyur o kafileye sende katılmak istiyorsan TT ekiplerine bunula uğraşın ama istediğini yapmayın dersin, kendin bilirsin. Burası ALlahın dünyası allah istediği olmadılır sözü hangi divanenin altından çıktıysa TAM BİR DİVANEDİR! ALLAH HER ŞEYİN SAHİBİ ALLAH YOKLUĞUN SAHİBİ VARI YOK ETMENİN DEĞİL! birilerini kafası az çalışıyor ki Allahı sadece yaratmak gücüyle anlayıp yaratabiliyorsam işte o zaman birileri kendine ALLAH diyecek kadar zıvanadan(korumadan) çıkmış demektir.

    BUyur aynı şeyleri tekrar et! çözemiyoruz de! Beni aldat sonuda ben sabretmek zorunda kalır belki bir kaç ay bir şey yapamam! Ama günü geldiğinde hesabını hesabı ne kadar kabarık ona göre sorarım. Boş yere konuşmuyorum. Boş tehdit aslında korkutmaktır korkutmakta amacı başka şeydir. Ben olacakları söylüyorum. Sadece Türktelekom değil TELEKİMİNASYONLARIN HEPSİ ile görülecek hesabım var. BEN ŞU ANDA TEK BİR KİŞİYLE GÖRÜŞÜYORUM ONUDA BİLİYORUM FETÖ O BEN BUNLARIN FARKINA VARDIKÇA BENİ DELİLİKLE ŞUÇLUYORSA ONU TEZEK ÇUKURUNA YADA TABAKANE LAĞIMINA ATARIM.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.