Şimdi Ara

ÇÖZÜMSÜZ ÇÖZÜME GELİN BEYLER ISP ÇARESİZLİĞİNE BUYRUN BEYLER! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
3.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • @TurkNetDestek

    gece ve şimdi internet sörf problem oluyor. indirme bir sorun yok! hız engeli olmayan sitelerde hızlı indirir. ama mobile.donanımhaber 40mbps hızla yavaş giriyor artık ne diyeceksin! Sörf berbat yavaş birden açması lazım. 1 2 saniye 8 ve üzeri sn sürüyor. 40mb/s için fazla geç bir sn! serverlar arası veri transferinde bir problem var. Git düzelt

    Sana diyorum ki Bana sorun yok dersen git o uzmancık acemilerine bana test araçları söylesinler Traceroutle bile bakmıyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berce B kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız sorunu teknik uzmanlarımızın kontrol edebilmesi için test sonuçları ile birlikte www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı oluşturabilir misiniz?
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    yine takipcisi olacak mısın? :) benim yerime açıver! gerçekten hiç açmak istemiyorum. asabiyyetten hiç yazmak istemiyorum. o kadar problemli! başka komşuya gittim. interneti ppp ışığında problem yok kırmızı falan yanmıyor. ama benimkinde problem var! neden olduğu söylenmiyor. o yüzden video linkinide eklersin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berce -- 14 Haziran 2021; 13:55:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berce B kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hizmetiniz online durumdadır. Telefon hattınız ile ilgili destek kaydı oluşturmuştum. Şu an açık durumdadır. Teknik uzmanlarımız sorunun bizden kaynaklı olmadığını iletmiştir. Sizden onay bekleniyor. Tekrar kontrol edilmesini talep etmeniz durumunda www.turk.net/oim sayfamızdan çözülmedi onayı verebilirsiniz.
  • Allah bildiğini Allah diyene Allah hakkı hakikat diye ALLAH nasıl geliyorsa bildireceğim aman azabına nail olma! Yoksa burada küfür bir nevi dalganın en azgın halidir ha! dikkat et! Allah bana bir şey yapamaz çünkü Allah sıfatını kendine alan gafletin en derin halidir o! Cehennemi inkar eden budala! (Adem Allah bilir diye aklıma getirirsen sonu sürekli sana Cehennemi hatırlatmak olur)

    gördün mü? sende bunu yaşamışsındır. Sürekli aç kapa yapıyoruz. Destek Kayıtlarını not et! Silme! Çünkü Türknet onları kaldırıyor gizliyor. @sdenizhan



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berce -- 15 Haziran 2021; 9:23:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berce B kullanıcısına yanıt
    Merhaba, destek kayıtlarınızı silmiyoruz. Kayıtlar sistemde duruyor. Şu anda 44011478 numaralı destek kaydınız için sizden onay bekleniyor.
  • siliyorsun demedim. görünümden kaldırılıyor. Burada konu olan önceki kayıtlara not ettiğim kayıt numaraları ile ulaşmış olduğumdur.


    eklenti:

    onayı bir kaç gün içinde vereceğim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berce -- 15 Haziran 2021; 16:11:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berce B kullanıcısına yanıt
    İki aydan eski tarihli kayıtları siz göremiyorsunuz ama o kayıtlar sistemde yer almaya devam ediyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: berce

    Allah bildiğini Allah diyene Allah hakkı hakikat diye ALLAH nasıl geliyorsa bildireceğim aman azabına nail olma! Yoksa burada küfür bir nevi dalganın en azgın halidir ha! dikkat et! Allah bana bir şey yapamaz çünkü Allah sıfatını kendine alan gafletin en derin halidir o! Cehennemi inkar eden budala! (Adem Allah bilir diye aklıma getirirsen sonu sürekli sana Cehennemi hatırlatmak olur)

    gördün mü? sende bunu yaşamışsındır. Sürekli aç kapa yapıyoruz. Destek Kayıtlarını not et! Silme! Çünkü Türknet onları kaldırıyor gizliyor. @sdenizhan

    sürekli çözülmedi diye açık tutuyorum açık kaydı gizleyemezler...

  • Bir diğer DSL hizmeti olan VDSL ise, ADSL gibi bakır kablo altyapılı bir internet hattına ihtiyaç duyan bağlantı tipidir. VDSL, ADSL’den 5 kat hızlı indirme hızına ve 10 kat daha hızlı gönderme (upload) hızına sahiptir. Bu teknoloji sayesinde kullanıcının ulaşabileceği en yüksek gönderme (upload) hızı 60 Mbps‘dir.



    Bu noktada kafa karıştıran bir konu da VDSL2 internet bağlantısıdır. Diğerlerinde olduğu gibi VDSL2’de bakır kablo altyapısını kullanır; fakat müşterinin binasındaki telefon kutusuna kadar fiber kablo çekilir. Alternatif olarak da fiber kablo sokak başındaki kutuya kadar gelmektedir. Bu sayede 250 Mbps indirme hızı gibi yüksek hızlara ulaşılabilir.


    ah ah devletin yaptığı şeyde bu! bekleyip bekleyip aldatılmasını sağlamak! neye göre Aldat Türknet Aldat TürkTelekom Aldatma yanarsın dediğimde yapamazsın ki? iyi devam et! Tüm sahtekarlığınız ortaya çıksın!

  • ----

    Merhaba, bağlantınızı kontrol ettik ve yaşadığınız arızanın düzeltilmesi için Türk Telekom saha ekiplerine [ mecut-u ahir iş emri] numaralı arıza iş emrini ilettik. Saha ekipleri bölgenizdeki santralden daireye kadar olan bağlantıları kontrol edecek ve çözüm için destek olacaktır. Bu kontrollerin tamamlanması ortalama 36 saat sürmektedir. Çalışma sonrasında yaşadığınız sorunun düzelip düzelmediğine dair teyit amaçlı size dönüş yapacağız.

    -----


    @TurkNetDestek




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berce -- 13 Ağustos 2021; 17:3:7 >
  • berce B kullanıcısına yanıt
    Merhaba, arıza kaydınızla ilgili çalışmaların önceliğini net uzmanı arkadaşıma ilettim. Ekiplerden güncel bilgi alarak size dönüş sağlayacak.
  • @TurkNetDestek

    Destek Kaydı açmayacağım, kendi sitenizde upload dosya yükleme fonksiyonu bile çalışmamaktır, dosya gönderememekteyim. Buradan yazıp buradan ileteceksin.

    Browserdan internet sörfü çok yavaş olmaktadır bu yüzden internete 70 80 mbit hızında olmuyor. Sürekli problem yaşıyorum. ve indirmeler operation systems bağımsız olarak sürekli bir yavaş indirme sorunu ile karşılıyorum bu web söfrüde etkiliyor.


    Destek kaydı açıver bir zahmet ve buradan iletirsin. buradan cevap veririm.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berce -- 13 Eylül 2021; 1:52:58 >
  • berce B kullanıcısına yanıt
    Merhaba, net uzmanlarımızın hattınızı kontrol etmesi için 46322676 numaralı destek kaydınızı oluşturdum. Ancak içerisine hız testi sonuçlarınızı eklemeniz gerekiyor.
  • BENIM HIZIMI YINE DUSURULDU! ANLADIN! DUZELT KAYIT VAR. ONDAN YAPARSIN!

    100MBPS HIZ ALIYORUM, BU NORMALDE 10MB/S DENK GELIYOR. HALBUKI BU HIZ ADSL HIZI YAHU BEN VDSL KULLANICISIYIM SEN BENDEN FIBER PARASI ALIYORSUN.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berce -- 7 Kasım 2021; 20:0:10 >
  • berce B kullanıcısına yanıt
    Merhaba, 47943734 numaralı destek kaydınız üzerinden çözüm süreci devam etmektedir. en hızlı şekilde müdahalede bulunup sizinle iletişime geçeceğiz.
  • sümer sen misin?

  • internet hiz,stabilite! bunlardan en onemli guvenli internet derken icerigi degistirmemek! su an internetin icergi cocuk gibi bozulmus! hersey tahrip dejenere edilmis halde!


    interneti bozanlar, hakimleri satin alsanizda birgun gelir haktan bir hakim cikar!


    @TurkNetDestek

    sen duzgun internete girerken ben, gramer hatalari ile dolu bir internete giriyorum! hak mi bu!

    ispat mi istersin!


    call recordings saved! bu, hakaret degilde nedir!


    destek kaydi olusturdun diye mesaj gelmisti! sonradan kaldirdin mi?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berce -- 21 Haziran 2023; 23:10:28 >
  • siz, interneti bozun! programlara ... viruslerini doldurun! emirle is yapin! hakki parayla gizleyin! sonra hic bir sorun yok deyipte, pesime onca adam takinda bana aklinizca gozdagi verin!


    sizin internetinizle ki turktelekomdur, youtube programinin apknin icine sizdilar nasil oluyor izlerken sadece yaptigim yorumdu!

    sonra programin icerigi degisti!


    Misinfromation yazan yer kayboldu onun yerine

    spam or misleading geldi!

    al asil nefret sucu isleyen elinde saga sola ipini koparmis gibi hakki cigneyen patronlar siyasilerdir

    @TurkNet Destek




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berce -- 22 Haziran 2023; 0:52:45 >
  • berce B kullanıcısına yanıt
    Merhaba, size yardımcı olmak isterim ancak tam olarak konuyu ve sorunu iletir misiniz? Aktif bir kaydınız varsa numarasını da paylaşmanızı rica ederim.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.