Şimdi Ara

CPU ve Anakart Çok Kararsızım!...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İşlemcide Q6600 ile E6850 arasında, anakartta da Gigabyte X38-DQ6 ile X38-DS5 arasında kararsız kaldım. Kullanım amacım ağırlıklı olarak oyun ve eğlence olacak. Program kullanımı çok yok yani. Ayrıca OC olaylarına girmeyi pek düşünmediğim için DQ6 anakart almak pek gerekli gibi gelmedi bana. DS5 yeterli midir? Bu konuda önerileriniz nedir?



  • tabi ki DQ6 özellik bakımından biraz daha iyi bunu almanı tavsiye ederim ama teknoloji öyle hızlı gelişiyor ki ayak uydurmak mümkün değil bu bakımdan şöyle düşünebilirsin aldığım anakart yine eskiyecek yine bu yüzden ucuzu olsun yani DS5 bence senin için yeterli olur sonuçta hız aşırtma falan yaptırmıyacaksan kesinlikle fazlasıyla işini görür...

    İşlemci olarakta paran varsa 4 çekirdek al yani Q6600 bunun dışında kullanacağın kasa ve güç kaynağını çok kaliteli seçmeye çalış özellikle Q6600 alacaksan bu çok önemli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cagri -- 13 Kasım 2007; 15:52:11 >
  • Şu an iki işlemcinin fiyatı da aynı olduğuna göre Q6600 tercih edilcek demek ki. Anakarta gelince OC ve RAID olaylarına girmeyeceğim için dediğin gibi tercihimi DS5ten kullanmam mantıklı olacak. Kasa olarak zaten elimde Thermaltake Tsunami var. Power olarak da Gigabyte Odin 800W gelecek. Önerilerin için çok teşekkürler.
  • rica ederim kullanacağın kasa güç kaynağı harika
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.