Şimdi Ara

creative Zen 4 gb video sorunu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
9.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Dün Zen imi aldım allah ın izniyle. Divx oynatabildiği yazılı ama içine sadece wmv yükleyebiliyorum .avi uzantılarını kabul etmiyor. Yardımcı olur musunuz???...



  • quote:

    Orjinalden alıntı: pikare

    Arkadaşlar Dün Zen imi aldım allah ın izniyle. Divx oynatabildiği yazılı ama içine sadece wmv yükleyebiliyorum .avi uzantılarını kabul etmiyor. Yardımcı olur musunuz???...


    Öncelikle hayırlı olsun.

    Bu video konusunda benimde anlamadığım noktalar var. İçinde avi uzantılı videolar vardı ve çok da iyi gösteriyor tabikide. Ama ben de senin gibi yüklemek istediğimde direk atamıyordum. Kendisi wmv ye dönüştürüyor. Ama şu da var 2 tane videoyu avi uzantılı olarak direk yükleyebildim. Hatta biri 2 saatlik bir filmdi. Yani avi uzantılarını oynatabiliyor ve bi şekilde de yükleyebiliyorsun. Ama ne şekilde yüklüyor ne şekilde yüklemeyip dönüştürüyor bunu henüz anlamış değilim. Zamanla bunu da öğreniriz. Kısa videolarda aslında direk atamıyor olmamız pek de sorun değil. Ama filmler için bize büyük bir zaman kaybına yol açar. Tek bir film denemesi yaptım avi uzantılıydı ve dediğim gibi direk yüklendi. Ama net olarak birşey söyleyemiyorum bu konuda..




  • peki hangi filmdi.Ben de bir çok film denedim ama hiç birini yükleyemedim ve üstüne üstlük kendi converter ı da dönüştürme işlemini gerçekleştiremedi???...
  • Cowon d2 topiğinde bir arkadaş vermiş. "Shooter" filmiydi ve avi uzantılıydı. Hiçbir dönüştürme işlemi yapmadan film yüklendi.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: dmltnman

    Cowon d2 topiğinde bir arkadaş vermiş. "Shooter" filmiydi ve avi uzantılıydı. Hiçbir dönüştürme işlemi yapmadan film yüklendi.



    ben de d2 için convert ettiğim filmi yüklemiştim zene..bi sorun çıkmamıştı sadece 30 fpsyi oynatamadığından hızlı atlamalar oluyordu..ayrıca d2 de her tür avi dosyasını oynatamıyor anca jetaudio ile çevirdiğimde oynatıyordu..
  • Ya ama jet audio cd den PC ye attığım filmleri çevirmiyor ama mp4 leri çeviriyor.Bir de "shooter" filmini bende attım zenime ama ileri ya da geri sarınca senkron kayması oluyor ve düzelmiyor sebebi nedir bunların ???...
  • Abi şimdi nası atıosunuz.
    Kendi yazılımındaki o programı kullanıp mu dönüştürüyorsunuz yoksa bu işi daha hızlı wmv ye dönüştürüp altyazıyıda ekleyen var mı?
  • AVS Video Convrter Professional Full Kullanıyorum

    süper kalite çeviriyor her türlü formatı destekliyor sistemi çevirme yaparken kasmıyor kilitlemiyor başarılı ve full crack kullandığım bir yazılımdır....
  • Söyledigin programda dahil olmak üzere 3 tane programda yaptım o işlemi. Kimisi altyazı eklemiyor kimisi dönüştürdügü dosyayı player'a yollarken o tekrar dönüştürmek istiyor. Anlayamadım ne ayak ya, aldım şu aleti ama daha 1 tane video atamadım, elimde yabancı .avi formatında altyazılı diziler var hangi formata çeviricem falan bilmiom?

    BOOTSCREEN : abi senin dedigini de indirdimde bi türlü halledemedim şu işi.
  • AVİ Yİ İDREK ÇALIYOR DOSTUM

    NASIL HALLEDEMEDİN Ya
  • Sonunda anladım.
    Eğer bir filmin boyutu 320*240 degilse direk kendisi değiştiriyor, formatı avi olmuş mpeg olmuş hiç önemli değil.

    Bilgisayarımdaki filmlerin alayı buna uygun değil o yüzden 1 saatlik bi film için 1.5-2 saat dönüştürücüyü beklemek şart oluyor.Başka bi yol bilmiyorum, eger altyazıyı falanda ekleyen ve bu işi daha hızlı yaptıgını söyleyen bi program varsa tabiki kullanırız :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeonarT` -- 24 Kasım 2007; 12:44:11 >
  • pocketdivx encoder proğramı şu an en hızlı tavsiye ederim .
  • quote:

    Orjinalden alıntı: talipb

    pocketdivx encoder proğramı şu an en hızlı tavsiye ederim .


    Bu program gayet hızlı çeviriyor teşekkür ederim. Attıgım altyazılı filmlerin altyazısında bi kayma olmasada ses geriden geliyor, acaba senin başınada hiç geldim im? Yada bişeyleri yalnış mı yapıyorum.
  • Olmadı.
  • Kaç gündür bi ordu program deniyorum ama pek bi ilerleme yok

    Pocket Divx Encoder :
    + Altyazıyı videoya ekleyebiliyor
    + İşlemi çok hızlı yapıyor
    - Creative 25fps haricini çalmıyor ama program normal fps (30)a dönüştürdügü için playerde sorun yaşanıyor

    AVS Video Converter 4
    + İstenilen videoyu istenilen formatta ve 25fps ile dönüştürebiliyor
    - Ama altyazıyı eklemiyor.


    2 Programdan anca 1 program ediyor, bu 2 işlemi yapana kadar creavite'in kendi programının yavaşlıgını beklemek daha mı akılcıl, onu da bilmiyorum.
  • creative 30 fps yi destekliyor.Cihazın ken video converteri 30 fps ye çeviriyor üstelik ben pocket divx ve kendi proğramını kullanarak 30fps cevirip gayet sorunsuz film izledim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talipb -- 25 Kasım 2007; 17:43:58 >
  • evt destekliyor ve atlamalar olmuyor

    ama herkez cihaza bir kulp taktı gidiyor elektronik alet bu yav allah koruya milyarlık arabalrın elektronik beyni ible 2. gün bozulabiliyor sıfır olmasına rağmen bu iş şans işi
  • arkdaşlar kılıf almak istiorum öneriniz varmı ?
  • sikikon kılıf var elimde satılık.

     creative Zen 4 gb video sorunu...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: LeonarT`

    Kaç gündür bi ordu program deniyorum ama pek bi ilerleme yok

    Pocket Divx Encoder :
    + Altyazıyı videoya ekleyebiliyor
    + İşlemi çok hızlı yapıyor
    - Creative 25fps haricini çalmıyor ama program normal fps (30)a dönüştürdügü için playerde sorun yaşanıyor

    AVS Video Converter 4
    + İstenilen videoyu istenilen formatta ve 25fps ile dönüştürebiliyor
    - Ama altyazıyı eklemiyor.


    2 Programdan anca 1 program ediyor, bu 2 işlemi yapana kadar creavite'in kendi programının yavaşlıgını beklemek daha mı akılcıl, onu da bilmiyorum.

    pocket divx player 25 fps avi yapabiliyor.Advanced seçeneklerden fps olayını ayarlayabilirsin.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.