Şimdi Ara

creative Zen 4 gb video sorunu... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
9.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yaklaşık 4 gündür kafayı yemek üzereyim.
    Pocket Divx Encoder programında altyazılı dosyaları 320*240'a dönüştürme işlemini yapıyorum sorun yok hallediyor, bilgisayarda cıkan dosyaya bakıyorum hem altyazı yerliyerinde hem ses falan herşey güzel, ama zen'e gönderiyorum hemen altyazı ileri gidiyor yada ne bileyim bi sekron kayıklıgı yaşıyroum.

    Allah aşkına şu işi bilen birisi bana bunun ayarının ne oldugunu söyleyebilir mi, Sinirden ekranını paralıyordum zen'in vallahi.
  • az önce Pocket_DivX_Encoder ı indirdim güzel program , hem hızlı ama türkçe altyazı seçenekleri yok mu biryerde? ğ ı gibi türkçe karakterleri farklı algılatıyor videoya yazarken :S
  • 2 hafta önce creative zen 4 gb ürün almıştım.şuan bi sorunu var.bilgisayara bağladığımda tanıyor ama içine giremiyorum.otomatik kullan seçeneğinde ''eylem yok'' ve ''media player ile oynat'' seçenekleri var.klasörün içine giremiyorum sistem ayarlarını sıfırladım reset attım falan düzelmedi.sizin bu konuda bi bilginiz varmı??
  • quote:

    Orjinalden alıntı: LeonarT`


    quote:

    Orjinalden alıntı: talipb

    pocketdivx encoder proğramı şu an en hızlı tavsiye ederim .


    Bu program gayet hızlı çeviriyor teşekkür ederim. Attıgım altyazılı filmlerin altyazısında bi kayma olmasada ses geriden geliyor, acaba senin başınada hiç geldim im? Yada bişeyleri yalnış mı yapıyorum.


    benim başıma geldi kalie ses le görüntü aynı anda değildi bende ses ve görüntü kalitesini artırdım denedim bu sefer aynı problemi yapmadı
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kral_murat

    2 hafta önce creative zen 4 gb ürün almıştım.şuan bi sorunu var.bilgisayara bağladığımda tanıyor ama içine giremiyorum.otomatik kullan seçeneğinde ''eylem yok'' ve ''media player ile oynat'' seçenekleri var.klasörün içine giremiyorum sistem ayarlarını sıfırladım reset attım falan düzelmedi.sizin bu konuda bi bilginiz varmı??




    bir bigisayar bende karşılaştım o sorunla dosya olarak açmıyordu fakat denedim başka biligisayarda aynı sorunu yaşamadım normal olarak çalıştı
    sorunun sanırım bilgisayardan kaynaklanıyor
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kzsan


    quote:

    Orjinalden alıntı: kral_murat

    2 hafta önce creative zen 4 gb ürün almıştım.şuan bi sorunu var.bilgisayara bağladığımda tanıyor ama içine giremiyorum.otomatik kullan seçeneğinde ''eylem yok'' ve ''media player ile oynat'' seçenekleri var.klasörün içine giremiyorum sistem ayarlarını sıfırladım reset attım falan düzelmedi.sizin bu konuda bi bilginiz varmı??




    bir bigisayar bende karşılaştım o sorunla dosya olarak açmıyordu fakat denedim başka biligisayarda aynı sorunu yaşamadım normal olarak çalıştı
    sorunun sanırım bilgisayardan kaynaklanıyor



    2 farklı pc'de de aynı sorun oldu ama bi başka arkadaş güncelleme yap ondan olabilir dedi.bi deneyeceğim bakalım.




  • video convert master la çevirmeyi başarıyorum hem 320X240 hemde WMV formatına dönüştürdüğüm filmi atmaya çalıştığım zaman kendi tekrar dönüştürmeye çalışıyor detaylara baktığımdaysa şu mesajla karşılasıyorum

    quote:

    The vide file does not match the playback capability of your player.Refer to the following for more information:
    The video codec:"WMV2" is not supported (supported video codecs :"WMV3")

    kullandığım program WMV8 gibi bir formatta çeviriyor programın desteklediği diğer formatlar olarakta "WMV2" "Ms-mpeg4" "Ms-mpeg4v2" var

    defalarca denedim olmuyor kendi dönüştürücüsü zaten bir işe yaramıyor totalvideo converter ile bayağı uğraşıp çevirdiğim ufak bir video yu rahatlıkla attı.Bu programı kullanarak creative e video atabilen varmı!!

    program gayet iyi ve hızlı çeviriyor fakat bir türlü istediğim gibi creative içine atamıyorum ne olur biri bana yardım etsin yada başka işe yarayacak hızlı program tavsiye etsin alt yazı veya dille alakalı bir problemim yok yeterki içine film atabileyim.




  • hem pocket divx encoder ı hemde AVS video converter ı kullandım.Pocket divx sadece divx dosyalarını dönüştürüyor başka bir işe yaradığı yok diğer formatlarda işe yaramıyor misal mp4 formatındaki bir dosyayı dönüştüremiyor.AVS ondanda kötü divxleri dönüştürürken sorun yok fakat iş mp4 e gelince sesi olmadan dönüştürüyor ne yaptıysam olmadı ben bu işten vazgeçiceğim sanırım müzik dinle mp3 playerda bu kadar kasmaya ne gerek var...




  • quote:

    Orjinalden alıntı: crimson99z

    hem pocket divx encoder ı hemde AVS video converter ı kullandım.Pocket divx sadece divx dosyalarını dönüştürüyor başka bir işe yaradığı yok diğer formatlarda işe yaramıyor misal mp4 formatındaki bir dosyayı dönüştüremiyor.AVS ondanda kötü divxleri dönüştürürken sorun yok fakat iş mp4 e gelince sesi olmadan dönüştürüyor ne yaptıysam olmadı ben bu işten vazgeçiceğim sanırım müzik dinle mp3 playerda bu kadar kasmaya ne gerek var...


    Kendi convert programını kullanmayı denedin mi




  • ya onu denedim ama öyle uzun sürüyorki kafayı yedirtiyor resmen hemde üstüne birde bilgisayarı kasıyor. Neyse AVS bazı şeyleri çeviriyor fakat anlayamadığım real media formatını sorunsuz çeviren AVS nasıl mp4 ü çevirirken ses gidiyor? ayarlarıyla oynamak lazım sanırım ama olmadı. Napalım bende naruto nun 150 bölümü var parça parça çevirip atayım bari onu izlerim yolda ama bu soruna çaresi olan varsa yardımcı olabilirse çok makbule geçecek



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crimson99z -- 15 Haziran 2008; 19:25:25 >
  • Arkadaşlar benim bir önerim olacak.
    Şöyleki ; benim kendi programı ile convert ettiğim 3 adet film var denemek için yapmıştım. bir tanesi alt yazılı, bir tanesi türkçe dublaj bir taneside türkçe bir filimdi sonuç olarak oldukça başarılı buldum.
    bunları nete yüklemeyi düşünüyorum. böylece elinde ki filmleri arkadaşlarıyla paylaşmak isteyenlere bir hizmet olacak ve aynı filimleri izlemek isteyenler boşuna saatlerce convert yapma işinden kurtulacaklar.

    elimdeki bu filmler;
    1.Chocolate <= alt yazılı
    2.İnfaz & Sınır Devriyesi <= türkçe dublaj
    3.Plajda <= türkçe

    Nedersiniz? bir deneyelimmi? ok derseniz yüklemeye başlarım.


    Not: Kendi programı ile çevirin diğer programlar bir işe yaramıyor. en iyisi kendi programı. biraz sabır biraz zahmet ama değecek.

    hepinize sevgiler, saygılar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dirgen -- 15 Haziran 2008; 23:19:06 >
  • arkadaşlar bu üç flimi nete yükledim buyrun burdan indirebilir ve zevkle seyredebilirsiniz
    h t t p : / / benimblog.com/dirgen
  • arkadaşlar bende ilk başta çok sorun yaşadım resmen kafayı yedirtti bana ama sonunda çözdüm olayı.aslında formatın pek bi önemi yok.birçok formatı desteklio.önemli olan orjinal bit rate i değiştirmeden çözünürlüğü 320x240 yapıp frame rate i de 25 yapmak.yalnız frame in 25 olmasına dikkat edin yoksa zen başka türlü oynatmıyo.total video converter la yapıyorum ve gayet iyi sonuç veriyo.çok da hızlı yapıyo.sora da direk sd karta atıyorum. umarım söylediklerim işinize yarar...bu arada isterseniz resimli anlatım da yapabilirim..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alexander1907 -- 18 Haziran 2008; 2:16:07 >
  • bende creative labs zen 8gb var ancak alt yazılı film yukleyemıyorum yanı alt yazısız yuklenıyor yardımcı olurmusunuz
  • Altyazıyı filme gömüp Zen'e atmayı deneyebilirsin.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: maltunbas

    bende creative labs zen 8gb var ancak alt yazılı film yukleyemıyorum yanı alt yazısız yuklenıyor yardımcı olurmusunuz


    Bir çok film malesefki zen ile uyumlu olmuyor. uyumlu hale getirmen lazım yani convert etmen lazım. Aletin kendi çeviri programını kullanmanı tavsiye ederim. film ile alt yazı aynı isimde ve aynı klasörde olsun çeviri programından yalnız filmi seçeceksin o kendisi alt yazıyı entegre ediyor..

    benim nete yüklediğim filmler var onları da izleyebilirsin. üstte linkini vermiştim..
  • Arkadaşlar;

    Hangi programla creative zen 4g 'nin görüntüleyebilceği formata dönüştürme işlemini çok daha hızlı yapabilirim.2 saatte video convert ediyorum.Lütfen yardımcı olur musunuz.
  • aRkadaşLaR eqeR pocket DivX encodeR heRhanqi ßiR soRun çıkaRmazsa, 2oo6 yapımı cLick fiLmini encode ediyoRum. dediqim qißi saq saLim ßiteRse upLoad edip, kendi ßLoquma ekLicem. adResini de buRaya yazaRım.

    CLICK

    oyn: Adam SandLer,Kate BeckinsaLe vs. vs.

    FiLm özeLLikLeri: 320 X 240 çözünürLük, 25.000 fps, Türkçe dußLaj
  • @Drift ben "PocketDivXEncoder_0.3.96" programı ile convert ediyorum. 15-17 dk. altyazı desteği ile convert yapıyorum.
  • arkadaslar bu programı bulun 15 dk da cevırıyor dırek zen creatıv mp4 formatının adı yazıyor.Cevırdıkten sonra dırek ıcıne atın gayet guzel program "Allok 3GP PSP MP4 iPod Video Converter"



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eftalefe -- 12 Temmuz 2008; 0:40:31 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.