Şimdi Ara

cruze kalorifer sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selam arkadaşlar 2011 model 1.6 ls plus desing 124 hp cruze aracımın kalorifer kısmında bir sorun var. aracın kaloriferi sıcakta açıkken aracın sağ tarafı sıcak hava üflüyor sol taraf soğuk hava üflüyor servise götürdüm herşeyin normal çalıştığını fakat bu durumun neden dolayı olduğunu söyleyemediler araştırıp bana telefonla döneceklerini söylediler kalorifer yönlendirmelerde ve hava üflemesinde sorun yok ama sağ taraf sıcak sol taraf soğuk üflüyor..kafayı yiyecem bilgisi olan varsa lütfen bilgi verin arkadaşlar..



  • kalarifer peteğinin giriş ve çıkış hortumları vardır.Oradan tazzikli su verip içinde de biraz porçöz bekletip temizleyin.Kreçlenme yada yağ soğutucudan kaçan yağ artıkları peteği tıkamıştır.
  • aynı sorun benim cruze da da oldu. kalorifer peteğinden dedi usta. petek aldım 200 e çıkma. taktı gene sağ sıcak sol (şoför tarafı )soğuk. sonra kalorifer kazanına baktı. delik açtı 2cm çapında , içindeki sıcak soğuk ayarı yapan plastik parça kopmuş dedi. oraya geçici bir parça koyarak tamamen sıcak üflemesini sağladı. sıcaktan patlıyorum arabada. yaz gelince ne olacak bilmiyorum. klimayı bile açsam sıcak. soğuk hiç yok yani
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.