Şimdi Ara

Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.858
Cevap
210
Favori
1.058.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
115 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • O gruptan birisi olabiliriz, zaten Cyberpunk taki sınıflardan birisi de polistir. Hatta masa üstünün sınıfları şöyledir komple;


    Cop: Maximum lawmen on mean 21st century streets

    Corporate: Slick business raiders and multi-millionaires

    Fixer: Deal makers, smugglers, organizers and information brokers

    Media: Newsmen and reporters who go to the wall for the truth

    Netrunner: Cybernetic computer hackers

    Nomad: Road warriors and Gypsies who roam the highways

    Rockerboy: Rebel rockers who use music and revolt to fight authority

    Solo: Hired assassins, bodyguards, killers, soldiers

    Techie: Renegade mechanics and doctors
  • Hatun tam psycho'ymuş. Katletmiş ortalığı
  • Birkaç bilgi daha çok ilginç bir olaymış bu.

    The society of Cyberpunk 2077: We didn’t get rid of our problems, we multiplied them.

    The world of Cyberpunk 2077 presents a grim vision of the future. Tech advancement went hand in hand with the decay of society. Body augmentations invented to serve society simply multiplied the problems, and sometimes lead to mayhem on the streets. New inventions led to addictions and poverty became an even larger problem.

    In Cyberpunk 2077, the player will be thrown into a dark future. The metropolis of Night City is a stage set to tell the tale of one individual, raised on the streets, who tries to lift himself up from the gutter and find a way to survive amongst boostergangs and megacorporations in a city of filth and sin. Drugs, violence, poverty and exclusion haven’t disappeared by 2077, as people stayed as they were for centuries – greedy, closed-minded and weak. But not only ghosts of the past trouble mankind, but new issues have appeared. Psychos go on rampages and the streets are filled with junkies addicted to a new form of entertainment – the braindance, a cheap way to experience the emotions and stimuli of someone else, someone living a more exciting life.

    Braindances are digital recordings of a person’s experience. The viewer can stream a braindance directly into his neural system via special brain augmentations, called a BD player. Braindances allow the viewer to experience all brain processes registered, including emotions, muscle movements and all stimuli perceived by the recording person.

    The range of themes of these recordings varies from simple braindances made by megacorporations, which e.g. allow the viewer to feel the full experience of an explorer with all its thrills, sweats, smells, views, sounds and the real feeling of curiosity that pushes men to go beyond the horizon against fear and physical weakness. But there are also more controversial sides of braindance, because some recordings are created illegally in the underground. Entering the mind of a serial killer means not only seeing the monstrosity he performs, but also living his lust to kill and fulfillment.

    You haven’t experienced the latest New Hollywood recording? You’re nobody! The streets live with braindances, everyone just got crazy and wants to be a part of this new entertainment fad. Some people push it even too far and they cannot stop living other people’s lives. If you’re not linked to a braindance right now, you are probably discussing what happened to you during your last session. Of course, just like every great new cultural movement, BDs have people who criticize them. Just watch these two guys arguing about this phenomena [pdf | doc].

    This is the world of 2077. The gap between high and low is bigger than ever. Drugs, violence, braindance, psychos on the loose… Will you be able to function in this defunct society or end up a BD-junky with nothing left, set aside like garbage - still living someone’s else life – not aware of what’s going on around you? Whether you like it or not - this is the age of braindance decadence; this is Cyberpunk 2077.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: archVillain



    2 buçuk dakika.

    Coming: When It's ready.

    Trailer içindeki gizli mesaj.

    Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber

    mükemmel fragman. cidden oluşturulan dünya tam kafamda canlandırdığım şekilde dizayn edilmiş. bu oyun cidden sağlam gelicek.




  • CDP kalitesini konuşturmuş yine şu kısacık teaserda Bekle ki 2014 gelsin şimdi
  • Çok iddialı konuşuyorlar gerçekten, çok iyi birşey bu.
  • İzlediğimiz bu video oyun içi grafikler olabilir arkadaşlar. Çünkü bu oyun bildiğim kadarıyla yeni nesil için geliştiriliyor. Hatta tarih olarak 2015 diyenler var.
  • Kısaca türkçeye çevirmeye çalışsayım teaser fragmanın açıklamasını isteyen olursa diye.Yanlış varsa düzeltin:)

    Fragman "Psycho" Timinin nasıl kendi bünyesine eleman aldığını anlatıyor.

    Bu timin özelleştiği alan psycholara karşı koymak.psycho dediğimiz elemanlar da genel olarak vücutlarına yoğun miktarda implant yükleten ve madde kullanıp ,vücutlarının yapısını gelişmesine ve değişmesine sebebiyet veren insan/cyborg gibi bişeyler artık.

    O kadar yoğun bu maddeleri yükleniyorlar ki vücutlarının artık buna karşı koymadığı bir noktada kendisi dışındaki herkese hatta kendi vücuduna bile artık karşı çıkmaya başlıyor(berserk durumları var:)).Ve dalga geçercesine artık onlar için et torbası olan insanları öldürmeye başlıyorlar.

    Böyle delirme durumlarına girdiğinde psycholar garip şeyler yaşanıyor normal olarak.Normal polis departmanı da etkisiz hale getirmek için çalışıyor fakat genel olarak başaramıyolar

    Ve işte bu aşamadan sonra MAX-TAC adıyla anılan fakat halk arasında daha çok Psycho timi olarak da bilinen ekip çağrılıyor...

    Benim anladığım kadarıyla bu sapıkların belli bir berserk süresi var heralde yoksa aklı iradesi olmayan insanı ne diye özel time alsınlar ordakileri de biçer valla :D




  • teaser bitene kadar o robot hatunun kafasını nişan aldığı polisi bir an parçalayacağını geçirmiştim içimden ama olmadı

    Gerçekten iddialı, 2015'den erken beklemek pek akıl işi olmaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BoBaFeTT

    teaser bitene kadar o robot hatunun kafasını nişan aldığı polisi bir an parçalayacağını geçirmiştim içimden ama olmadı

    Gerçekten iddialı, 2015'den erken beklemek pek akıl işi olmaz.

    O kadar "becerikli" birini ekibe dahil etmek varken niye yok etsinler ki :) Medyaya yok edildiği söylenip, özel yazılım ve donanımlarla kontrol altına alınıp, haydi ekibe diye alıyorlar.

    İçimden bir ses bu hatunu yöneteceğiz diyor, bu grafiklerle gelirse oyun karakter yaratma ekranı olmaz gibi geliyor. Gerçi bu firmadan herşeyi, beklerim :)
    Yokmuş böyle bir şey :) Karakter yaratma hakkında sıkıntınız olmasın diyor O_o http://www.cyberpunk.net/forum/en/threads/37-Cyberpunk-2077-Interview/page3

    Bu arada o gizli mesejda şöyle bir şey yazıyor;

    "So you want to know what kind of game Cyberpunk 2077 will be? The short description is that it will be a story-heavy, nonlinear, open world RPG based on the well known Cyberpunk pen&paper system and setting. Building open world games is something we are mastering right now and we believe that properly joining nonlinear gameplay with an excellent story telling will bring a totally new quality. Mmm... We'll tell some more about it soon!
    And that's not all that's new. We are about the reveal our other project which is much closer to being completed and yes, it will also be a fully open-world game with an intense story. You can probably guess the game we're talking about :-) On the 5th of February it will all be clear."


    Kısaca, Cyberpunk 2077 masa üstü oyun kurallarına sadık, hikaye ağırlıklı, çizgisel olmayan ve açık dünyada geçen bir RPG olacak diyorlar. İlk açık dünya oyunumuz olacak ve kaliteli bir şekilde çizgisel olmayan oyun yapısıyla, harika hikayeyi bir potada eritebileceğimize inanıyoruz.

    Öteki projeyi 5 Şubatta açıklayacağız, o da tamamen açık dünyada geçen, kuvvetli hikayeye sahip bir oyun. Sanırım tahmin edebiliyorsunuz hangi oyundan bahsettiğim. diyor(SKYRİM :P) Son cümle ile Witcher 3 geliyor akla hemen zaten, onu da açık dünya yapıyorlar benim diyecek sözüm yok. 2013-14-15 yıllarında sağlam RPGler çıkması garanti artık. BEAware kendini camdan atabilir artık :)


    Eklenti: Aha daha da detay gördüm;

    "I think the most important thing that will be brought with the game is the atmosphere.The teaser really feels like what we are working on. If you are thinking about the presence of melee combat, yes, we will have those cool arm implants. Cyber-psychos will also be present. These are people who lost their sense of humanity, because of too many cyber-modifications in their bodies. We will have aerial vehicles, the psychosquad, and all the weapons you saw are our modified versions from the rulebook. I hope that the woman you’ve seen in the trailer will also be there."

    "Oyunla ilgili en önemli kısım atmosfer. Teaser (kışkırtıcı ?!? :P) tam olarak üzerinde çalıştığımız gibi. Yakın dövüşü merak edenler için, evet yakın dövüş olacak hem de güzel kol implantlarıyla. Siber-psikopatlar da olacak(aha ben :P) Bu tipler çok fazla siber-mod taktıkları için vücutlarına ,insanlık anlayışlarını kaybetmiş durumdalar(ve teaserdaki gibi katilamlar yapabiliyorlar) Uçan araçlar, psiko takımımiz olacak ve gördüğünüz silahların hepsi de kural kitabındakilerin modifiye halleri. Umarım trailerdaki hatun da orada olacak (benim tez yatar)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 11 Ocak 2013; 9:27:59 >




  • teaserı izlerken çok gaza geldim açıkçası sandbox bir deus ex! ve galiba deus exi bile gölgede bırakacak... 2015 demişsizin çok çok uzun ..

    Bioware bunu duyunca peşpeşe dragon age 3 4 5 çıkarır..
  • Video oyun içi değil CGI ama adamların target graphic videolarıymış IGN e göre. Bu grafikleri hedefliyorlar. Zaten tonlarca pikselle çok ağır bir CGI hazırlanmamış. Red Engine 2015 e bunları yapabilir.

    Birde röportajlardan birinde eleman şunu yazmış dikkatimi çekti. Ana karakter hakkında ilk detaylar?

    quote:

    Cyberpunk 2077 will be an awesome game about a hero from the streets, from very dangerous streets. Raised from the gutter, he uses ultra-modern technology to stand against large corporations and others who exploit the underprivileged. The lonely rider takes his chopper, tech and the slaughter begins (laughter). Awesomeness in pure form with an engrossing, non-linear story – like an epic movie.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: archVillain

    Video oyun içi değil CGI ama adamların target graphic videolarıymış IGN e göre. Bu grafikleri hedefliyorlar. Zaten tonlarca pikselle çok ağır bir CGI hazırlanmamış. Red Engine 2015 e bunları yapabilir.

    Birde röportajlardan birinde eleman şunu yazmış dikkatimi çekti. Ana karakter hakkında ilk detaylar?

    quote:

    Cyberpunk 2077 will be an awesome game about a hero from the streets, from very dangerous streets. Raised from the gutter, he uses ultra-modern technology to stand against large corporations and others who exploit the underprivileged. The lonely rider takes his chopper, tech and the slaughter begins (laughter). Awesomeness in pure form with an engrossing, non-linear story – like an epic movie.


    Elemanımız tam bir klişe "badass" gibi lanse edilmiş olsa da, bu tipler Cyberpunk dünyasında çok az durumdadır ve genellikle beyaz atlı prens gibi karşılanır insanlar tarafından.
    Silahlı çatışma kısmını nasıl yapacaklar acaba, en az bir sene oyuniçi video göremeyiz gibi geliyor bana.




  • Bu oyundan çok umutluyum. Deus-ex, Skyrim, Witcher en sevdiğim oyunlar arasında. Bunlardan etkilenerek yapıldığını bilmek çok güzel haber.
  • İsim gayet generic konu all veneric başka studio olsa birşey beklenmez ama cdprojeckt in kredisi sağlam,sıradışı bir yapım çıkabilir.
  • CyberPunk'ın da hastasıyım CD-Projekt'in de. Yakından takip ediyoruz gelişmeleri.
  • Bu videoya göz atmanızı öneririm IGN analizini izlemiştim ama bu daha iyiymiş adamlardan biri Cyberpunk 2020 den anlıyor baya güzel bilgiler vermiş o sebeple.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archVillain -- 11 Ocak 2013; 18:38:24 >
  • Trailer muhteşem olmuş, ağzımın suyu akarak izledim. Bekliyorum da geçmez ki be zaman.
  • Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber
    Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber






  • Trailerdeki müzik arkadaşlar.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.