Şimdi Ara

Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
18.869
Cevap
210
Favori
1.060.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
115 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu gece Cyberpunk la ilgili bir şeyler de gelir mi acaba?

    Almost Human adlı diziyi öneririm cyberpunk hastası arkadaşlara, güzel bir çalışma ve cyberpunk isteğinizi bir süre tatmin eder :)
  • Aradan baya zaman geçti, bir gameplay videosu çıktı mı acaba?
  • Gelişme yok mu arkadaşlar?
  • Proje öldü sanırım.
  • Hala bir haber yok oyundan.
  • Adamlar daha witcher 3 ü çıkarmadılar. Witcher çıktıktan sonra gümbür gümbür gelecektir.
  • Yeni haberler geldi az da olsa,

    http://www.mcvuk.com/news/read/cd-projekt-red-cyberpunk-2077-is-far-far-bigger-than-the-witcher-3/0156903


    Cyberpunk 2077, the next game from The Witcher developer CD Projekt Red, is the biggest title the studio has ever made.

    The sci-fi-flavoured RPG was originally announced back in 2012, but the Polish outlet has remained quiet on specificities of the project since.

    Now it has been revealed that the title will be ever grander in scale than the third and final entry in the developer’s sprawling fantasy series, The Witcher 3: Wild Hunt.

    “Cyberpunk is far bigger than anything else that CD Projekt Red has done before,” visual effects artist Jose Teixeira told MCV. “Far, far bigger.

    “We're really stepping into the unknown in terms of complexity and size and problems we encounter.”

    The Witcher 3 became the fastest-selling game in the UK during 2015 upon its release back in May, but was overtaken by the launch of fellow open-world title Batman Arkham Knight one month later.

    Teixeira continued by saying that The Witcher 3’s scope had helped the studio to refine its open-world formula for Cyberpunk 2077.

    "The Witcher helped Cyberpunk quite a bit, because the game got so big and so complex that it really taught us,” he explained. “We really didn't know what was going to happen.

    “If anything, working on The Witcher 3 was a really good and often brutal learning experience. Cyberpunk is going to benefit greatly from it. I can almost guarantee it.

    "I have a lot of things that I want to change and do better the next time around, and I can guarantee that almost everyone in that studio has something that they go 'I did this this time, next time I can do it differently, I can do it better'.”

    Unsurprisingly, Teixeira refused to give any clues regarding a potential release window for the title.

    “The name of the game is Cyberpunk 2077, and we usually say the release date is 2077,” he joked.



    Kısaca pek bir şeyden bahsetmiyorlar aslında, öylesine konuşmuşlar gibin,
    -Şimdiye kadar firmanın yaptığı en büyük oyun olacakmış, evet Witcher 3 ten de büyük.
    -Witcher 3 ten çok şey öğrendik bunlarda 2077 ye yarayacakmış.
    -Çıkış tarihi sorulunca "2077" diye şaka yapmış.........................................



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 6 Ekim 2015; 16:00:42 >




  • Şu oyun nedense benide çok heyecanlandırıyor çıkış yapmadan İngilizcemi geliştirmem şart

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya şöyle şuursuzca gezdiğimiz open world işinden bir vazgeçseler. Open world tamam da Skellige'de denizdeki soru işaretlerini ziyaret etmek gibi eziyetler ya da DA:Inquisition Hinterland gibi insanı kusturacak lüzumsuz genişlikler olmasın.

    Konya ovasını open world yaptık gelin gezin derlerse vallahi bayılacağım artık.
  • Başlık düzenlendi, banner eklendi.
    ______________

    Cyberpunk 2077 Çok Büyük Olacak!

    Çoğumuzun Witcher 3’e doyamadığı şu zamanlarda, CD Projekt Red’den bir başka RPG klasiği olması muhtemel oyunu Cyberpunk 2077 hakkında bilgi geldi.

    CD Projekt Red’te görsel efekt görevlisi olan Jose Teixeira stüdyonun sıradaki markası olan Cyberpunk 2077 ile ilgili konuştu. Konuşmasında CD Projekt Red’in daha önce yaptıkları oyunlardan çok daha büyük olacağının altını çizdi. Devamında şu sözleri ekledi “Bilmediğimiz karmaşıklıkta terimlerle, boyutlarla ve problemlerle karşılaşmaya başlıyoruz. Cyberpunk 2077’de, The Witcher 3’te gerçekten iyi olan ve zorlu şekilde öğrendiğimiz özelliklerden büyük ölçüde yararlanacağız ve bunun garantisini verebilirim”.

    Stüdyonun kurucularından biri olan Marcin Iwinski, Cyberpunk 2077’nin gerçek RPG olacağını söylemişti. Iwinski’nin daha önceki bir konuşmasında bu cümleleri söylemişti: “Hikaye anlatımı ve büyük dünyalarla tanınıyoruz. Daha önceki üç Witcher oyunundan öğrendiklerimizi açık dünya öğeleriyle Cyberpunk 2077’ye uyguluyoruz. Witcher serisinin dinlenmeye ihtiyacı var. Ekibimiz geçtiğimiz on yıldır kılıçlar, kaleler ve slavic yaratıklarla çalışıyor. Biraz silahın, androidin, cephanenin ve bir necropolisin zamanı geldiğini düşünüyorum, bu yüzden bu yapımla uğraşıyoruz”.

    The Witcher 3: Wild Hunt büyüleyici bir açık dünya RPG oyunu ve diyaloglar 450.000’den fazla kelime içeriyor. Oyunun iki genişleme paketi neredeyse The Witcher 2 boyutunda. Stüdyonun daha önceki oyunlarını biliyoruz. Bunlardan edindikleri deneyimi doğru bir şekilde yeni oyuna aktaracaklarını söylüyorlar. Bunu yaparlarsa saatlerimiz harcayacağımız bir oyun daha gelebilir.

    Cyberpunk 2077, 2012 yılında duyurulmuştu ve çizgisel olmayan hikaye akışı ve multiplayer olacağı söylenmişti. Tek sorun çıkış tarihi daha belli olmadığı için bekleyeceğimiz süre.
    (-FRPNET)
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • Fabrice kullanıcısına yanıt
    Bir de open world deyince artık oyunlardan şunu anlıyoruz; gideceğin yer yine belli ama giderken başka yerlere de uğrayabiliyorsun.

    Fallout serisi, Baldur's Gate serisi, Arcanum işte bunlar open world idi. Neverwinter Nights bile open world sayılmaz bence. Mantıklı sebepler sıralayamayabilirim belki, o oyunda -ki kendilerini çok severim- görevler bizi bir oraya bir buraya yönlendiriyor. Baldur's Gate ve özellikle Fallout 1-2'de daha farklı bir his var. RPG hakkında konuşmaya konuşmaya ateşi bulan adam gibi olmuşum, performans beklemeyin.
  • Nicholai Hel kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum, bu tadı sadece Serpent in the Staglands adlı oyundan aldım sadece yakın zamanda. Geri kalan yeni nesil oyunlar bana jogging simulasyonu gibi geliyor, keşifleri tad vermiyor mekanlar göze hoş gelse bile. Abarttılar biraz dolaşma olayını.
  • siberarmi kullanıcısına yanıt
    Evet hocam, abarttılar. Bir amaca hizmet etmeyen gezmeyi bir tarafa bıraktım, ulaşmaya çalıştığımız noktaya ulaşmak için yol aramaktan bezdim DA:Inquisition'da. Araya Himalaya gibi dağ sırası koyuyorlar, 100m ötedeki noktaya ulaşmak için 10 kilometre dolaşman gerekiyor.

    Witcher 3'de benim gibi azimle Skellige'deki her bir soru işaretine gideceğim iddiasıyla yola çıkıp sıkılmayan var mıdır? Smuggler cache bulacağım diye oyundan soğudum bir ara. Hadi Velen ve Novigrad neyse de Skellige tam facia.

    Misal Red Dead Redemption - ki aslında bayağı harika bir oyun. Öyle open world mu olur be. Gezerken yaratabildiğimiz tek fark atın rengi. Beyaz attan in siyaha bin, ondan in kahverengiyle gez. Başlarım öyle open world'e.

    Bakın bu GTA da open world gayet şahane oluyor. Şehir ortamı çünkü. Çok sıkılırsan taksi var, cutscene'a skip dersin hop istediğin yerdesin. Cins cins araç, uçak, helikopter şu bu var.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fabrice

    Bakın bu GTA da open world gayet şahane oluyor. Şehir ortamı çünkü. Çok sıkılırsan taksi var, cutscene'a skip dersin hop istediğin yerdesin. Cins cins araç, uçak, helikopter şu bu var.



    Aynen, Cyberpunk da şehirde geçecek en azından, zaten lüks binalar dışında yeşil alan göremeyiz gibi geliyor bana. Binalar ve yer altında çok geçebilir gibi geliyor. Witcher 3 de şehir gayet güzel ve gerçekçiydi, bu seferde tuttururlar gibi geliyor.
  • Ben de çok umutluyum bu oyundan. Hem Cyberpunk hem şehir, şahane olacak diye bekliyorum.
  • CD Projekt Red yaptığına göre en ufak bir kuşkum yok mükemmel bir oyun olacak.
  • Firma 2015 ve 2016 witcher yılları olacak demiş.
    Yani 2017 sanırım. Belki 2077 de filan da çıkabilir bilmiyorum. Bu kadar beklediğimize değer inşallah çünkü çok istiyorum bu temadaki bir oyunu.

    Peki madem bu kadar geç çıkacaktı ne diye oyunu 2012 de duyurdunuz demezler mi adama?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: siberarmi

    quote:

    Orijinalden alıntı: Fabrice

    Bakın bu GTA da open world gayet şahane oluyor. Şehir ortamı çünkü. Çok sıkılırsan taksi var, cutscene'a skip dersin hop istediğin yerdesin. Cins cins araç, uçak, helikopter şu bu var.



    Aynen, Cyberpunk da şehirde geçecek en azından, zaten lüks binalar dışında yeşil alan göremeyiz gibi geliyor bana. Binalar ve yer altında çok geçebilir gibi geliyor. Witcher 3 de şehir gayet güzel ve gerçekçiydi, bu seferde tuttururlar gibi geliyor.

    Şehrin yanında bataklık da olacakmış haritaya dahil.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Merakla bekliyorum bu oyunu, yapımcının CD Projekt olması güven veriyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 16 Kasım 2015; 8:52:53 >
  • en azından bir oynanış videosu,elimize sabredicek bir şeyler verseler azıcık keşke :D:D bekleyemiyor insan
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.