Şimdi Ara

d-smart sd yayını 1 ocakta bitiyor..!! peki biz!!! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
279
Cevap
12
Favori
17.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Az once aradılar. Hatun 20 lira dedi ben de kalsın o zaman dedim. Birbirimize iyi akşamlar dileyip kapattık.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana dsmart sd kutuları hd bahanesi ile toplamaya çalışıyor gibi geldi bu kutular şuan itibari ile resmen çöp piysadaki 50 tl lik alıcılardan farkı yok dsmartta tamamen hd ye geçtiğine göre onunda işine yaramaz.acaba bu yaptıklarının usulsüz yada mahkeme yolu ile iptal edilebileceğini biliyorlar ve 2007-08 abonelerinin sayısını azaltmak için mülkiyeti bizde olan sd cihazıları elimizden almak için bu hd dümenini ortaya atıp milleti hd ye geçirip mülkiyeti bizde olan makinaları alıp mülkiyeti dsmarta ait olan hd makinalarla değişerek 2007-08 aktivasyonlu üye sayısını dahada azaltmayımı düşünüyorlar.bende 2 adet sd cihaz var ve hd ye geçmiycem bu makinalar dursun belki ilerde bi mahkeme olur biz kazanırız.ayrıca illa para verip belgesel kanalı izleyecek olduktan sonra dsmart şart değilki filboxda idare eder dahada ucuz senelik 119 tl hd cihaz isterseniz 150 tl modül isterseniz 50 tl gibi bir fiyat var ve cihazların mülkiyeti sene sonu bizde oluyor dsmarta kazıklanacağıma daha ucuza aynı kanallar ordada var.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: rwo

    bana dsmart sd kutuları hd bahanesi ile toplamaya çalışıyor gibi geldi bu kutular şuan itibari ile resmen çöp piysadaki 50 tl lik alıcılardan farkı yok dsmartta tamamen hd ye geçtiğine göre onunda işine yaramaz.acaba bu yaptıklarının usulsüz yada mahkeme yolu ile iptal edilebileceğini biliyorlar ve 2007-08 abonelerinin sayısını azaltmak için mülkiyeti bizde olan sd cihazıları elimizden almak için bu hd dümenini ortaya atıp milleti hd ye geçirip mülkiyeti bizde olan makinaları alıp mülkiyeti dsmarta ait olan hd makinalarla değişerek 2007-08 aktivasyonlu üye sayısını dahada azaltmayımı düşünüyorlar.bende 2 adet sd cihaz var ve hd ye geçmiycem bu makinalar dursun belki ilerde bi mahkeme olur biz kazanırız.ayrıca illa para verip belgesel kanalı izleyecek olduktan sonra dsmart şart değilki filboxda idare eder dahada ucuz senelik 119 tl hd cihaz isterseniz 150 tl modül isterseniz 50 tl gibi bir fiyat var ve cihazların mülkiyeti sene sonu bizde oluyor dsmarta kazıklanacağıma daha ucuza aynı kanallar ordada var.

    eski kutuyu vermeden hd ye geçenlerde var diye duymuştum.cihazı kaybettim diyin bakalım ne diyecekler.
    eski kutuların fta cihazlardan farkı kalmadı zaten




  • valla ben filboxa geçtim. Dahada dsmart kullanmam
  • filboxdada teledünyada dsmarttaki gibi aynı belgesel kanalları var dis sci dis channel animal planetde HD oluyor ulusal kanallar eskiden şifreliydi SD kanallarda iyi program çıksada çamur gibi görüntüden seyredilmiyordu artık HD olduklarından ulusal kanallarda seyredilebiliyor.durumlar eskisi gibi değil eskiden ulusal HD kanallar paralı kanallarda olduklarından digiturkun dsmartın cazibesi vardı.
  • filboxdada teledünyada dsmarttaki gibi aynı belgesel kanalları var dis sci dis channel animal planetde HD oluyor ulusal kanallar eskiden şifreliydi SD kanallarda iyi program çıksada çamur gibi görüntüden seyredilmiyordu artık HD olduklarından ulusal kanallarda seyredilebiliyor.durumlar eskisi gibi değil eskiden ulusal HD kanallar paralı kanallarda olduklarından digiturkun dsmartın cazibesi vardı.
  • Daha geçen aylarda türksat 4b uydusu başarıyla uzaya yollandı diye hatırlıyorum. Biz ömür boyu kampanyası ile aldığımız kutulardan neden vazgeçemiyorduk mesela ben belgesel kanalları için ama Discovery tamamen hd yayına geçiyormuş. Çok yakında ulusal türk kanallarınında tamamen hd olacağı belli. Ayrıca Belgeselin keyfi de kaliteli yayınla çıkıyormuş. Hd kutuya geçtim ben bir süre önce ve ömür boyu denilip aldığımız kutuyu da verdim. Şimdi kendim verdim diye başkaları da aynısını yapsın istediğimden değil mantıklı olduğu için söylüyorum.
  • ayyuzlum75 A kullanıcısına yanıt
    Hangi paketi kullaniyorsunuz?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanılmıyorsam 380 tl ye almıştım :)
    Geçen de cipi değişti 50 tl ye yazlıkta kullanırım diye yaptırmıştım :)
    Güncel haber olan lütfen yazsın. MAlum tvlerde hd uydu alıcıları var artık
    bursasporluyum zaten digiturkun HD receiveri da var.
    2 yıllık 15 TL en dolu paket değer mi ? Zamanı olan değerlendirsin sinema paketleri FX için falan değebilir
  • Yanlış anlama olmasın 7 yıl boyunca şampiyonlar ligi bedava değildi :) belgesel ve luli kanalı bedavaydı. Maçlar için paket aldık. İnsanlar niye aldı ? Maç için, çizgi film için değil
    ömür boyu kanal güncellememek için. Yaşlı amcam teyzem napacak şimdi ?
    benim ilk çocuk Maşallah LUli ciydi 2.si youtube cu :) 2 yıldır başka receiver ile HD ci olduk.
    ömür boyu kanal güncellememek için. Yaşlı amcam teyzem napacak şimdi ?

    Şimdi hukuki durumu düşünelim ?
    Birincisi, %99 umuzda ne fatura kaldı, ne taahhütname,vss... y
    Hadi diyelim tüketici hakem heyeti mahkeme kabul etti. Hadi 6 ay sonra haklı buldu
    DSmart karşı dava açacak bu bir risk ? Kaybedenin düşünün masrafını. Aylar sürecek.
    Tazmin istense bile fatura nerede diyecekler. O yüzden benzer durumları yaşamış biri olarak.
    TV ye zamanı olan bir sene 15 TL mega paket 10 numara sinema TV parasına bence...
    Benim gibiler zaten yatırıyordu receiveri artık deponun en ücra köşesine kaldıracağız....




  • Mega Paketi herkese mi 20 liradan söylüyorlar yoksa beni mi saf zannettiler? Kesinlikle aşağı inmediler bana.
  • formu Dsmart severler basmış herkezin nekadar çok parası varmış hemen kuzu gibi 15 tl ye ver ordan iki paket hd dsmart der olmuşsunuz esnafa gidincede 3 tl için pazarlık yaparsınız,seneye o 15 tl lik paket 65 tl olunca senelik ödeyeceğiniz parayı görünce apışır kalırsınız.Madem teknoloji gelişti yayınlar hd ye geçti ozaman dsmart elimizdeki cihazları abonelikleri alarak değil aynı aboneliği devam ettirip sadece yerine vereceği hd cihazın ücretini alarak aynı sisteme çok rahat devam edebilirdi.Tüm dsmart hd olacakmış nasıl olacak kaç firma ben hd yayın yapıcam diyen dsmart için masraf yapıp yayınlarını hd ye yükseltir? Bu işler parayla oluyor havuç dilimi ile değil.Eskiden belgesellerin etrafına bir çerçve koyar hd görüntü diye yitelerlerdi millete şimdide onu yaparlar artık flash tvyi hd hd izlersiniz 100 tl ye ballarıda hd görürsünüz koşuna alın.
  • -Nautilus- kullanıcısına yanıt
    beni aradılar bana 15 tl dediler bende size nasıl güveniyim 6 ay sonra 50 tl olmayacağının garantisi varmı dedim onlarda olurmu efendim konuşmalarımız kayıt altına alınıyor öyle şey olmaz dediler bende 2007 dede bu cihazı satarken ömür boyu açık diye yazılı ve görsel medyada dediniz şuan geldiğimiz konumda cihaz kapandı dedim oda bana o olay 2007 deydi şuan nerdeyse 2016 ya giriyoruz diye cevap verdi:) karar senin muattap olduğun firma böyle 15 de der 25 de der 35de der canı ne isterse onu diyor sonuçta.
  • Yani çok sevmekten değil aslında ama dediğim gibi mantıklı geldiği için öyle dedim ben. Bu sd sd denilen yayınların tamamen ortadan kalkacağı çok belli ve eninde sonunda bu değişiklik olacak insanın hayatında. Bu durumda diğer firmalara baktım tüm kanalların açık olduğu paketlerin fiyatı uçmuş gidiyor. Zaten taahhüt yaptık 1 sene boyunca fiyatta değişiklik yapamazlar. 1 sene sonunda yapacakları teklife göre de devam ederiz.
  • ha ben ömür boyu bedava olması gereken kanalları 15 tl ye bir sene izledim diye sevinecem sonrada ne isterlerse diyecem.yok öyle yağma.ben ilk alırken o parayı cihaza vermesim ömür boyu bana sunulacak hizmete verdim.gözünüzü açın hd ye geçecekse bana hd cihaz sunmak zorunda yayınımı kesemez.hakkını aramazsan 15 tl ye verir bi sene sonra istediği atı oynatır.
  • Sacmalik bizim 2008 de imzaladigimiz taahute gore sd cihazi ucretsiz olarak hd ile degistirmek zorundalar. Bu millet kaz gibi davranmaya devam ederse yolan cok olur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hemde sahibinde iş yok doğanın zaten almayın arkadaşlar ben onun gazetesini bile almıyorum.Dürüst değil
  • 2010da dsmart'ın kampanyasindan 2 adet sunyy at10020 sd pvr kazanmistim 4 senedir kullaniyorum 1 ocakta cöp olacak demek bunlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu okudum hatta benden daha ucuza teklif alanlar olmuş ama ben de vereceğim parayı pek düşünmedim. Uzun zamandır kendim hd atılımını yapıp geçmeyi düşünüyordum ve bu olay vesile oldu denebilir. Kullanımına menüsüne alıştığım şeyle beraber hd yayına geçiyorum. Değişiklik yapıp hem daha fazla vermek hem de yeni bir sisteme yeniden abone olmayı pek mantıklı bulamadım. Bir kaç seçenek yazılmış başlıkta onları da inceleyeceğim şimdi ama bu fiyata bu hizmet ve sorun yaşadığında teknik muhatap bulmak biraz kolaya kaçmak olsa da gayet mantıklı.
  • 2008 üyesiyim birkaç gün önce ilk yıl tüm kanallar açık aile paketi adı altında yapalım 15 lira demişlerdi ulan bugün 20 dediler resmen dalga geçiyorlar ama elden ne gelir mecbur yaptırdım 12 aylık ilk defa paket alıyorum cümleten geçmiş olsun ..
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.