Şimdi Ara

d-smart sd yayını 1 ocakta bitiyor..!! peki biz!!! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
279
Cevap
12
Favori
17.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • lervolerto L kullanıcısına yanıt
    ben izleyebiliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anten yada cihazda elektronik parça yanmış olabilir. Geçen bende çip değişti 45 teleye
    böyle olacağını bilseydim yaptırmazdım, boşta yatıyor
  • lervolerto L kullanıcısına yanıt
    Hocam cihazı komple kapatamazlar..
    Sadece kendi yayınlarını kestiler dingiller..
    Benim bütün dsmart yayınları gitti sadece ulusal kanallar kaldı..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lervolerto L kullanıcısına yanıt
    Sizin cihaz arizalanmistir.. Oyle bir durum yok..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 2008 aktivasyonlu cihazların hd yayın alamaması doğal ama aramızda yapılan bir sözleşme ve abonelik var. Bunu kimse inkar edemez. Doğan Medya Grubu hd yayınları izleyebilmek için cihazlarınızı değiştirmeniz gerekli dese anlarım ama benim ömür boyu hakkım olan kanalları kaldırması hukuken de suç sayılır. Hep birlikte olalım hakkımızı arayalım. Bütün sosyal medyada bunu duyuralım. Bana hd cihazı satın ama kanallarıma dokunmayın
  • SD kutuya 05.01.2016 yazılımı gelmiş. Gözle görülür bir değişim yok.
    Maalesef yine kanal düzenlemesi yapılamıyor ve kartsız kullanılamıyor. Kart bozulursa cihaz çöpe. (Bu saatten sonra SD cihazla ne işin var demeyin, mutfakta 37 ekran tüplü tv kullanıyorum. Asıl bu saatten sonra SD cihaza yeniden para vermek olmaz.)
    Gördüğüm tek değişim -ne işe yarayacaksa- modül girişi kullanılabilir hale getirilmiş.

    Uyarı: Güncellemeden sonra fabrika ayarları yapmayın. Ben yaptığımda kutu siyah ekrana düştü yazılımı tekrar yüklemeden düzelmedi.
    Edit: Güncelleme öncekilere göre çok uzun sürüyor ve ara sıra hiç ilerleme yokmuş gibi oluyor. Kilitlendi sanıp cihazı fişten çekmeyin.
  • -Nautilus- kullanıcısına yanıt
    Oto kanal aramada değişiklik varmı hocam.sürekli aynı frekansları tarayıp duruyodu yeni frekansları algılamıyodu kutu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mobilephone M kullanıcısına yanıt
    Otomatik arama yaptım. Sadece 4 TP'den toplam 40 kadar kanal buldu.

    Bu arada yazılım berbat. TV2, KanalD, CNNTURK gibi kendi kanallarının haricinde hiçbir kanalın ismi yazmıyor. Listede sadece numara yazıyor. Kanalı açınca da alt bantta kanal ismi yerinde "null" yazıyor. EPG kafasına göre bir gelip bir gidiyor. Yani cihazı neredeyse kullanılmaz hale getirdiler.

    Düzeltme: Kanal isimleri gelmiş ama böyle kararsız çalışmıyordu bu cihaz. Keşke kontrolü tamamen bize bıraksalardı da kanallarımızı bari istediğimiz gibi ayarlasaydık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Nautilus- -- 6 Ocak 2016; 17:24:29 >
  • -Nautilus- kullanıcısına yanıt
    Demin takıp bende kurcaladım.güncelleme yapmadı.normal kanallar gösteriyor.Kanal arama bölümü çok dandik.Kaç defa telefonda tartıştım 20 liralık uydu alıcının işlevi bunda yok diye.sadece hafızasındaki tpleri tarıyo.uyduya bağlanmıyo

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • keşke sadece sd kanallar kapansaydı.
    4 tane hd belgesel kanalı gitti.
  • mehmetihsanbahar kullanıcısına yanıt
    katılıyorum hocam
  • Bende bimere yazdım arkadaşlar duruma göre haberdar ederim sizi bu arada tüketici hakem heyetine giden biri varsa oda deneyimlerini yazsın ki bizde gerekirse gidelim dava açalım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kutu bu sabah itibariyle tam manasiyla cop oldu ne epg ekranina giriyo ne kanal kaydirma yapiyo ne ayarlara giriyo kumanda da sadece standby ses ve kanal degistirme yapılabiliyo. Ayarlara girmrye izin vermiyo



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babapars -- 10 Ocak 2016; 9:21:52 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Slm arkadaşlar cihazi yillarca kullandim ancak yilbaşinda yeni uydulu tv aldiğim için dsmarti bir haftadir kullanmiyordum.Merak edip biraz evvel antene bağlayip açtim kanallar gelmedi.Daha sonra baktiğimda sadece ulusal kanallarin geldiğini gördüm.Neyse cihazi kapattim sonra tekrar baktiğimda cihazda işik dahi yanmiyordu saat bile yoktu.Fişi çekip taktim cihaz tekrar çalişti ama hiçbir kanal kalmamiş.yazilimina baktiğimda 05-01-2016 yaziyordu.Anlaşilan şuki dsmart mühendisleri cihazlari yazilimla resmen imha etmiş😕Tamam o zaman cihazlari hd ile değiştirin parasini verelim ama eski kullanicilar aynen ucretsiz devam etsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Faydalanmayı düşünen arkadaşlar elini çabuk tutsun bence kampanya kurgusu değişmek üzere. 24 ay taahhüt 12 ay mega, 12 ay taahhütte 6 ay mega şekline dönecek HD değiştir kampanyası.
  • d smart üyeliğim yok standart beko marka uydu alıcımdakı ulusal kanallar açılmıyor neden niçin daha düne kadar açıktı sorun yoktu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi punkemre -- 13 Ocak 2016; 23:22:04 >
  • Dsmarttan aranıp eski müşteri olduğu için çok değerli olduğu söylenen ve 2007 kutusu karşılığı aylık 4.99TL ye 24 ay taahhüt 12 ay mega paket hediyeli HD uydu alıcısı 24 ay sonra geri verilmeli teklif alan oldu mu?
  • Arkadaşlar bugün televizyonumun (Philips 40PUK6400/12) kurulumu yapıldı ancak eski tvde dsmart alıcısı vardı bunda bir şey yaptılar televizyona gömülü tarzı şeyler dediler çok uzamasın konu diye karışmadım sorunum şu ki eski televizyonumda izlediğim dsmart kanallarını bu tvde izleyemiyorum animal planet,discovery channel vb kanallar şifreli olarak gözüküyor kanalı açtığımda görüntü gelmiyor yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Piskopatzencefil

    Dsmarttan aranıp eski müşteri olduğu için çok değerli olduğu söylenen ve 2007 kutusu karşılığı aylık 4.99TL ye 24 ay taahhüt 12 ay mega paket hediyeli HD uydu alıcısı 24 ay sonra geri verilmeli teklif alan oldu mu?

    Birkaç gün önce aradılar. Ücret hariç noktasına virgülüne kadar dediğiniz şekilde söylediler. Hatta yazınızı okurken kendimi yeniden telefonda hissettim. :) Tek farkı, bana 4,99 değil 20 lira dediler. Doğru olacağını sanmıyorum. Çünkü ben ısrarla 15'e verin alayım, dememe rağmen kabul etmediler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • driver35 D kullanıcısına yanıt
    Demek ki yeni televizyonda gömülü uydu alıcı var. Eski TV'de kullandığınız alıcıyı yeni TV'ye bağlayacaksınız. Uydu kablosunu da TV'den söküp alıcıya.

    Uydu alıcınızda modüllü Dsmart kullanıyor idiyseniz modülü eski uydudan çıkarıp televizyona takmanız yeterli.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.