Şimdi Ara

Daikin Klima Almayı Düşünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar,

    15 m2 odada kullanmak amaçlı daikin ururu- sarara FTXR28E klima almayı düşünüyorum. Klimadan pek anlamam ama evim yalıtımlı olduğu için bu klima ısıtma ve soğutmada sorun çıkarmaz diye düşünüyorum. Sizce uygun olurmu?
    Anladığım kadarıyla bu model klima için ısısan kampanya yapmıyor. Fiyat Listesinde 1560 € + KDV olarak belirtilmiş. Hepimiz biliyoruz ki liste fiyatları fazlasıyla esnetilebilir. Nakit ödemede en uygun istanbulda nereden alabilirim. Bu kardeşinize yardımcı olursanız sevinirim. Önerebileceğiniz daha uygun fiyatlı muadil bir ürün de işimi görebilir. Önerilerinizi bekliyorum.



  • 2895 tl yebuldum senin cihazdan iyi araştır ama ben 42 e bakıyorum
  • quote:

    2895 tl yebuldum senin cihazdan iyi araştır ama ben 42 e bakıyorum

    Teşekkür ederim. Acaba kış aylarında fiyatlar düşer mi? Önümüzdeki yaz da böyle sıcak olursa klima almak zor olur. Malum servisler doluydu bu yaz. Yaza kadar alırsam aynı zamanda ısınmaya da katkısı olur diye düşünüyorum. Küçük bebeğimiz var bu kış doğalgaza yükleneceğiz. Yaz aylarında sıcaklar bebeğe etki edeceği için kesinlikle klima olmazsa olmaz. Almışken de iyi birşey olsun diyorum.
  • Süper bir seçim. Bu model dışarıdan da taze hava alıp içeriye verebiliyor. Benim kriterlerim de COP ve EER değerleriydi. Tam alacakken değerleri neredeyse tıpa tıp aynı olan bir markaya ait model daha keşfettim. Daha yüksek fan hızına sahip,japon ve yaklaşık 1850TL peşin. Hemen onu aldım. Isıtma ve soğutma da süper. Pişman olmadım.
    Gerçekten de Daikın kadar kaliteli ve ekonomik klimaymış. Hatta ben İzmir gıda çarşısında bile 3bin tl altı Ururu sarara bulamamıştım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pulvo47 -- 30 Eylül 2010; 20:39:00 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pulvo47

    Süper bir seçim. Bu model dışarıdan da taze hava alıp içeriye verebiliyor. Benim kriterlerim de COP ve EER değerleriydi. Tam alacakken değerleri neredeyse tıpa tıp aynı olan bir markaya ait model daha keşfettim. Daha yüksek fan hızına sahip,japon ve yaklaşık 1850TL peşin. Hemen onu aldım. Isıtma ve soğutma da süper. Pişman olmadım.
    Gerçekten de Daikın kadar kaliteli ve ekonomik klimaymış. Hatta ben İzmir gıda çarşısında bile 3bin tl altı Ururu sarara bulamamıştım.

    pulvo47 hangi klimayı aldınız açıklayabilir misiniz?
  • evet marka ne?
  • Daha önceki mesajlarına bakılırsa pulvo47 zibro almış. Zibro forumda çok övülen bir marka.
  • Arkadaşlar ben ihtiyacım olanı aldım. Daikın da alabilirdim. Kapıda doğalgaz var ama eve almadım. Isınmak için tam gün açık kalacak özellikle az elektrik harcayan,sessiz bir makineye ihtiyacım vardı. Bir karşılaştırma tablosunda da bu marka dikkatimi çekti. Buca daki serviside süper.
    Montaj kusursuz ve mükemmel yapıldı.R410 yüksek basınçlı olduğundan ilerleyen yıllarda titreşimdir vb sorunlardan gaz kaçağı vs sorunlar olabileceğinden profesyönel servis gerekiyor.Hepsi bir arada gayet memnunum.
  • Selam kylxturk seçiminiz Daıkın güzel bir marka ancak fiyat politikası şu anda distribütör, bayi ağını tam kuramadağı için cihazlar çok pahalı ve en önemlisi yedek parça kısmında ciddi sıkıntılar var. Ben size onun yerine yine japon markası Mıtsubıshı Heavy Hyper Inverter Dizayn serisini tavsiye ederim cihazın COP değerleri 5,2 civarında ve distribitör Sanko holding yani yedek parça ve servis ağı konusunda Türkiye nin her yerinde anında cevap alabilirsin. Fiyat aralığı SRK 25 ZHX-S NAKİTTE 2,000 TL civarında montaj ve KDV dahildir.
  • Ben 24 metrekare odaya özellikle ısınmak için FTXG35J-S modelini 2600 TL nakit parayla aldım ve çok memnunum. Fiyatı tuzlu ama 10 numara klima!!! Yazında soğutmasını deneyeceğim ama sorun olacağını sanmıyorum. Isınmayı bu denli kaliteli yapan bir cihaz soğutmayı bi hayli yapar. Konfor dediğin DAiKiNdir!!! Ayrıca Isısan servis montaj çalışmasında gerçekten titiz ve kaliteli çalıştı, buradan teşekkürler!!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.