Şimdi Ara

Dailyler Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
1.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler prot. pala ile paso dg farmlıyorum tüm itemler 463 olacak yakında jpleri de upgrade etmek için kullanıyorum. Mopla birlikte dailyler önem kazanmış, valor itemleri factionlardan alıyoruz galiba. Prot. pala için hangi faction dailylerini yapsam yeterli olur? Bunun için bir rehber sitesi filan var mıdır ? Icy Veins'e baktım da tam anlamadım. Mesela Shado- Pan için Golden Lotus'ta rep kasmak filan lazımmış galiba...?



  • http://www.wow head.com/news=206830/mists-of-pandaria-reputation-quick-facts Seni buraya alalım.
  • Golden Lotus
    Yüzük ve omuzluk itemlarını burdan alabilirsin, honored ve revered olman gerekiyor sırasıyla, revereda ulaştığın zaman Shado-pan ve August Celestials dailyleri açılır.Ayrıca Exalted olunca necklace veriyor.

    Order of the Cloud Serpent
    Serpent Mountlarına binmek için burayla ilerlemen gerekiyor,exalted olunca büyüttüğün serpent senin oluyor ve diğerlerini de alabiliyorsun. Item vermiyor ama jc isen panter mount için gerekli olan designları alabilirsin

    Klaxxi
    Burayla ile de Honored iken necklace,Revered olunca Belt ve Leg itemları alabilirsin, exalted olunca yüzük veriyor ve Akrep mountu alabiliyorsun.Ayrıca title var.

    Shado-Pan
    Golden Lotusla revered olunca açılıyor, trinket ve head itemları veriyor, exalted olunca siyah serpent ve shadopan mountu var.

    August Celestials
    Golden Lotusla revered olunca açılıyor, burası da honoredda bracer, reveredda eldiven ve ayakkabı veriyor. Exalted olunca şimşekli serpent alabiliyorsun

    Operation:Shieldwall-Dominance Offensive
    Ally veya Hordea göre değişiyor, itemları diğer factionlarınkinden daha iyi, yüzük trinket kemer ve ayakkabı alabilirsin, exaltedda yine mount var.

    The Tillers
    Bunlarla ilerledikçe çiftliğin genişliyor, tüm çiftlikteki npclerle best friend olunca hazine achievmentını yapabiliyorsun, ayrıca exalted olunca title ve mount var.

    The Anglers
    Bu balıkçı arkadaşlarla Exalted olunca suda yürüyen mount var,birde fishing ile ilgili bir kaç item.


    Factionların mesleklerle ilgili verdiği itemları yazmadım pek bilmediğim için, eksik olan şeyler vardır mutlaka ama genel olarak böyle.
    Zamanın var ise ufak ufak hepsini yap bence, bonus roll için charm ve gold geliyor hiç yoktan.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shimasu -- 6 Ocak 2013; 18:20:25 >




  • Opearion:Shieldwall Klaxxi Golden Lotus bunları kesinlikle tamamla hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.