Şimdi Ara

Daytona marka USB-C Çıkışlı Hub'lar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herşeyden önce bu Daytona markası neyin nesi, kimin fesidir? Hemen hemen tün Web Satış Sitelerinde mevcut bu marka ve MediaMarkt teknoloji marketlerinin çoğunda da satılmakta. Ancak İnternet'te herhangi bir sitelerini bulamadım... Çin üretimi olduğu gayet açık, ancak hepsi o kadar. OEM (Özel) bir marka olduğu da belli ama zannederim sadece Türkiye için geçerli olan bir marka!


    Türkiye'ye bu markayı acaba kim getiriyor? Bilen edeniniz var mı?


    Ben geçelerde MediaMarkt'tan bu markanın FC10 modeli bir Hub'ını aldım. Yeni aldığım Huawei Matebook D16 (16"/i7/16GB RAM7512GB NvMe SSD/Win.11 OS) ile kullanmak için. Amaçlarım: 1) RJ45 Ethernet Kablosu bağlantısı sağlamak, 2) SD/mikroSD Kart okuyabilmek, 3) Gerekirse iki adet ek USB3.0 portu elde etmek idi.


    Fiyat da günün koşullarında gayet makul idi: 599 TL (Internet Stelerinde daha da ucuza olabilir).


    Ancak evdeki hesap pek çarşıya uymadı (veya tam tersi oldu)


    İlk faul:

    RJ45 Ethernet Girişine kabloyu taktığınızda kilitleme olmuyor; bu nedenle kablo kolaylıkla yerinden çıkıp internet bağlantınızı sonladırabilir.


    İkinci ve daha önemli faul:

    Hub'ı laptopa bağlayınca ve de hub'ın Ethernet Girişine RJ45 kabloyu artı sadece 2 adet USB3.0 Flash Bellek takınca, laptopta var olan (yani çlışmakta olan) Logitech Mouse bir süre sonra yok oluyor. Laptopta tanımlı bir de Microsoft Bluetooh Mouse var; keza o da çalışmıyor! Daha kötüsü laptoptaki Mousepad de çalışmaz duruma geliyor. Mouse ile birkaç dakika oynarsam kısa süreliğine mouse imleci geri geliyor ama sonra tekrar yok oluyor. FC10'u laptoptan çıkartırsam herşey düzeliyor. Belli ki hub bu haliyle aşırı kaynak tüketiyor ama böyle olmamalı. (Not: bu işlemler sırasında hub'ta ciddi bir ısınma da yok!...)


    Bir tavsiyesi olan var mıdır?


     








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.