Şimdi Ara

DD-WRT VLAN İD =35 ayarı nerede Asus RT-88U

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba öncelikle herkese iyi günler dilerim yardıma ihtiyacım var. Elimde ASUS-RT88u router mevcut routere Firmware restoration yazılımı ile 3rd yazılım olan ASUS merlinden sonra dd-wrt kurdum fakat PPPoE ayarına kullanıcı adı ve şifreyi giriyorum vlan ID 35 olan kısmı bir türl bulamadım bu yüznde WAN IP almıyor. Konu ile ilgili bana yardımcı olabilirseniz bir de dd-wrt'nin avantaj ve dezavantajlarını içere bir video hazırlayabilirseniz çok memnun oluruz yardımcı olan herkese teşekkürler. DD-WRT VLAN İD =35 ayarı nerede Asus RT-88U DD-WRT VLAN İD =35 ayarı nerede Asus RT-88U DD-WRT VLAN İD =35 ayarı nerede Asus RT-88U

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >







  • Merhaba,


    Öncelikle cihazı fabrika ayarlarına sıfırla. PPPOE kullanıcı adi şifreni gir. Onaylamadan sadece kaydet'e bas. Daha sonra, Switch Config sekmesine gir. Herhangi bir ekleme yapmadan varolan VLAN Configration kısmındaki alttaki değeri 35 olarak değiştir. 35 değerinin yanındaki WAN kutucuğu ve tikli olsun. Yine Tagged bölümündeki yer WAN kısmına gelecek şekilde tikli olacak. Bu işlemlerden sonra kaydedip onaylıyoruz ve cihazını tekrar başlatıyorsunuz. Cihaz açıldıktan sonra Networking kısmına giriyorsunuz. İnterface Setup bölümündeki "Wan port Assignment" bölümünü wan35 olarak seçin kaydetip onaylayın. İşleminiz bu kadar. Bağlantı hemen kurulmuyor 30 saniye falan bekleyin. Bağlantı sağlanacaktır.

  • DragonRush kullanıcısına yanıt
    Yardımınız için çok teşekkür ederim hocam eğer munkunde videolu olarakta anlatım rica edebilirim ben söylediğiniz sekilse hallederim problem yok birde ddwrt openwrt ve Asus Merlin arasında hangisini önerirsiniz ddwrt tavsiye edermisiniz?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sezgin_06 S kullanıcısına yanıt
    Takıldığınız bir yer olursa yardımcı olurum tekrardan.. D-link cihazımda DD-WRT kullandım daha önce fakat pek stabil çalışmıyordu. Paket kaybı yaşattı wifi de. Asus Merlin kullanmadım yorum yapamayacağım. DD-WRT ile Openwrt arasında seçim yapmam gerekirse OpenWRT yi seçerim hocam.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.